48

Българина много знае

преди 4 години

и от всичко разбира. Още не разбрали какво представляват машините и вече казват, няма да стане. Като оня, който казва, не знам как трябва да е, но не е така както го правите. Преди да лаете, първо се информирайте и тогава пишете коментари. По долу има постове за тока, за манипулации, и тем подобни, а не знаят, че машините са портативни и могат да работят и на батерии, така, че тока не играе. Защитени са с тройна защита, затова манипулациите са невъзможни. Машините са български и струват 4000 лв.

47

Анонимен

преди 4 години

Отдавна е нужно да се гласува електронно,стига с тия корумпирани комисии,да броят или не броят,бабички и старци в комисия смешно е ..но никоя партия не желае,сами си отговорете защо,но машинно аде но без ръчно иначе каревана пак ще по същия път

46

руските служби

преди 4 години

отдавна ни гласяха този номер и успяха. Те успяха да променят изборните резултати в САЩ където технологиите са с век по-високи от тези в България.След това решение гласуването става безпредметно, да върнат тодор живково време, когато имаше само една бюлетина и хората трябваше да направят избора, сега името тази бюлетина ще се надписва от Москва."*** народ силна държава" казва поговорката, а питате ли се защо България е на дъното в ЕС?

45

РОКО

преди 4 години

Явно най накрая са измислили начин ,как да манипулират данните ...

44

Анонимен

преди 4 години

Някой към предната публикация тук беше се обзаложил за 5 лева, че Борисов ще се отметне много бързо. Ей го - отметна се. Както каза Христос на Петър: До първи петли три пъти ще се отметнеш от мен.

43

Анонимен

преди 4 години

При машинното гласуване ДС ще контролира нещата много по-лесно.

42

Анонимен

преди 4 години

Всичко трябва да бъде опорочено още в зародиш. Последователната политика на ГЕРБ.

41

Анонимен

преди 4 години

Не е редно да има и с бюлетини. Правят и с бюлетини, за да хвърлят отново луди пари за комисии от наши хора.

40

факт

преди 4 години

Има ли възможност и за хартиено гласуване , машините се обезмислят , защото всички фалшивикации ще бъдат направени с бюлетините . Чрез машините неграмотните ще отпаднат от гласуването , а това е купения вот , няма да може да се подменят цели урни с "правилни" такива , протоколите ще са по-лесни за попълване , ще отпаднат невалидните бюлетини . Разбира се това е на ниво секции , какво ще става в изчислителният център под крилото на управляващите не е ясно .

39

1

преди 4 години

Ето веднага герберите измислиха ,как ще се гласува машинно,ел.захранването ще се спре ,за профилактика, или "авария",и заповядайте към урните,ще ви каже председателя на секцията.

38

Незнакомов

преди 4 години

До Още отначало"по-сигурно"? Сигурен ли си?

37

ааа

преди 4 години

направо да купят и агрегати за ток и по една туба бензин, така всичко ще се гарантира.

36

Василев

преди 4 години

До бай ганюБай ***, манипулирането на избори не е измислено в България.Истината е много проста:1. Ако бсп спечелят (пази Боже!) ще кажат ето досега ГЕРБ манипулираха хартиените бюлетини, с машините вече не е така2. Ако бсп загубят ( най-вероятно) тогава отново ГЕРБ са манипулирали машините3. Принуждават се ГЕРБ да платят от бюджета милиони за безмислените машини.4. Нека се попитаме: ЗАЩО НИКОЯ ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА НЕ ГЛАСУВА МАШИННО?

35

Доколенков

преди 4 години

До Анонимен 33Защото румен радеф е президент не на българският народ, а на бсп!

34

панчо

преди 4 години

не ми е ясно какъв проблем икак точно го решава този тип гласуване?някой просветен ще ни светне ли моля?

33

бай ганю

преди 4 години

До Василеве да де ама то и никъде в европа няма такова манипулирано гласуване както и у наса и какво пречи да опитаме и чак след това да правим изводите?

32

Анонимен

преди 4 години

Защо за БСП и Радев президентските избори са законни, а всички останали загубени от БСП - не?

31

Василев

преди 4 години

Хора, не се оставяйте да ви лъжат! бсп и техният президент искат да натрапят на българския народ абсолютно безмисленото машинно гласуване! РАЗБЕРЕТЕ: НИКЪДЕ В ЕВРОПА НЯМА МАШИННО ГЛАСУВАНЕ!Там където имаше го премахнаха. Призоваваме управляващото мнозинство: Не се подвеждайте!

30

Москва

преди 4 години

Хареса това.

29

Политжаргон

преди 4 години

Как следва да се разбира: - ако сте гласували "правилно", броим гласа ви два пъти- ако сте гласували "неправилно", не ви броим гласа изобщо