52

ЕЛИ

преди 4 години

ДА СЕ ЗАПОЧНЕ ОТ МАГАЗИНИТЕ СТРОЕНИ ПО ВРЕМЕТО НА БАЙ ТОШОВ СОФИЯ ИМА ЦЕЛИ БЛОКОВЕ СТРОЕНИ ПРЕДИ 1989 ,МАГАЗИНИТЕ НОСЯТ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ НА МЕСЕЦ НА ЧЕРВЕНО СИНЯТА МЪГЛАТОВА Е ЛЕСНО И НАЙ СПРАВЕДЛИВО -ЩЕ СЕ НАПЪЛНЯТ СМЕТКИТЕ НА ОБЩИНИТЕ И ТО ДА ВАЖИ ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯТОВА ЩЕ БЪДЕ ОГРОМЕН ЕФЕКТ ,ЛЕСНО ВИДИМ И ЩЕ ПОВДИГНЕ ВЯРАТА НА ХОРАТА В ОРГАНИТЕ НА ДЪРЖАВАТААКО СЕ ТРЪГНЕ ОТ ЦЕХОВЕ И МАЛКИ ФАБРИКИ ЩЕ Е ПЪЛЕН ПРОВАЛ И ЩЕ ДОКАЖЕ ЧЕ НЯМА ДЪРЖАВА ПРЕД ОТЧАЯНИЯТ НАРОД

51

Анонимен

преди 4 години

Нищо няма да се получи, минаха години. По добре нещо започнете по" загубените " 16 милиярда невзети от НАП, нещо за парите взети от здравната каса / къде са/, нещо за сребърният фонд, нещо за спекулативното вдигане на цените, нещо за корупцията, за *** на Европа който се гори тук. Останалото е отвличане на вниманието на народа.

50

Анонимен

преди 4 години

Най-пресният случай за неизпълнение на приватизационен договор е на Домуса.Какво се случи?Ами опростиха му повече от 200 милиона.

49

Въпрос към Курнелия?

преди 4 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

48

Анонимен

преди 4 години

На приватизационните сделки на ГЕРБ, изтекла ли е давността? Вярно е, че ГЕРБ крадат по други начини - от фондовете на ЕС и чрез обществените поръчки, но и те приватизираха това-онова.

47

а сега?

преди 4 години

добър вечер другарко нинова , добър вечер другарю костов........

46

До 42

преди 4 години

Предполагам с 20-30 години по-възрастен от теб, но не това е важното. Важното е, че имам доста повече информация от теб.

45

Анонимен

преди 4 години

Промяна на давност със стара дата няма. Ако сега променят закона по отношение на давността, това ще важи за сделките от тук нататък.

44

Анонимен

преди 4 години

Повишение на заплатите)

43

Скептик

преди 4 години

А по сериозно. Ако има лица от агенцията или Правителството тогава ощетили Държавата в комбина с Престъпна Група приватизатори ще им заведат Дела. Трябва сега да се гласува БЕЗ ДАВНОСТ и много хора да се разделят с ценни придобивки.

42

Анонимен

преди 4 години

Сетила се Мара да се побара.То от стотици предприятия вече не е останала тухла върху тухла,тия ще търсят вина.А тия дето все още ги има са прехвърляни от ръце в ръце и следи не са останали.Всичко е чисто като момина пазва.*** то се знае кое,що,но няма да се получи.Най-много да унищожат все още останали документи уличаващи приватизатори те в престъпления.И като че ли това е целта.И както винаги ще стане,кой ял,ял,кой ***,***,народа да не е спал.Пък тия с боновите книжки да си .......

41

Ега си държавата!

преди 4 години

И какъв и изводът Сийче!? Кипи безсмислен труд, който пак ще плащам аз. А няма ли да ги дадете на "другарския съд" , та да се засрамят и да върнат откраднатото, след като е от ясно по-ясно , че за всички престъпления та БСП-СДС Шайката отдавна е изтекла давноста не само за затвор,а и за разстрел?

40

До 41

преди 4 години

На колко си години?

39

Анонимен

преди 4 години

В началото след 1989 година, най-големите крадци бяха демократите от СДС. За 3-4 години те успяха да присвоят или фалират 3/4 от фирмите обществена собственост, вкл. банките, които после официално фалираха при Виденов. СДС фалираха банките, но врещят, че Виденов е виновен. Няма такава наглост.

38

ПроСоТо

преди 4 години

СВЕЖО!...Кака Сийка и яйцеглавия й началник дали са наясно КОЛКО ХИЛЯДИ са "приватизационните сделки" и колко ДЕСЕТИЛЕТИЯ ще са нужни НА АРМИЯ "разследващи" ОТ ВСЯКАКВИ СПЕЦИАЛНОСТИ-юристи,СЕКАКВИ СПЕЦИАЛИСТИ,за да разнищят един процес,действал 30 години,..и при това "ураганно" активен процес?..Що ни са подиграват тия хора?!..Ептян май изтрещяха..

37

B.B.

преди 4 години

До АнонименА къде бяха американските и европейски прокурори ? Как ни приеха в НАТО и ЕС с такава корупция ?

36

Инж.

преди 4 години

Подвеждат ги по закона Магнитски и връщат всичко с лихвите. А там давност няма. Слагат им черния печат и контрол на изпълнението.

35

Червените крадци

преди 4 години

Трябва да бъдат осъдени до живот най-големите крадци на прехода Жан Виденов и Румен Гечев, които ограбиха българския народ и го оставиха със заплата 4 лв. и пенсия 2 лв. през 1997 г. и фалираха 20 банки, Георги Гергов настоящ член на политбюро на БСП - заграбил ЦУМ, Пловдиския панаир, комплекс Слънчев ден в курорта "Конст. и Елена" бившия курорт на ЦК на БКП, Корнелия Нинова приватизирала нагло през 1999г. само на 28 годишна възраст, практически без трудов стаж, за милиони долари едно най-голямото външнотърговски предприятия по времето на соца...

34

Фалш

преди 4 години

Поредна Гербеска пушилка с неприятен мирис.

33

Анонимен

преди 4 години

Какво ще се случва, ако има нарушения при приватизацията?--------------Това означава, че:- не сте Платили навреме!- не сте Платили достатъчно!- не сте Платили на когото трябва!-)))))))))))))