63

Данчо от Елин Пелин

преди 4 години

Аз съм против смъртната присъда,но за действия против БГ и българите да няма по малка присъда от 30г.трудови лагери...Горчи ми вече душата от тези гаври с нас и нашите деца!!!

62

До 67

преди 4 години

Недопустимо е да прожектират такива филми! Но, нали искате ,,свобода на словото''.,Какво е виновно правителството, че някакви НПО - на които им плаща,,Америка за България" нямат мярка! Ще им спрат парите и въпросните НПО, ще подвият опашки!

61

Иванова

преди 4 години

Много гупости се вършат в училище при министъра и Кастрева! Време е да ги сменят, с хора, които имат мярка в иновациите на българското образование! В Германия на дискове има обознапение допустимата възраст, когато децата може да гледат дадено съдържание! Забранени са далеч по- малко вредни случаи.

60

Alastair

преди 4 години

От това правителство толкова.Просто безобразни... Пак ако си ги изберете, ще сте ги заслужили

59

с-в

преди 4 години

ТОВА ли ви обещаваха новоизлюпените ОРАТОРИ, ПАРТИЙНИ ЛИДЕРИ, ПОЛИТИЦИ, КАНДИДАТ-ОБЩЕСТВЕНИЦИ и ДЪРЖАВНИЦИ по стотиците митинги из цялята страна в Първите месеци след САКРАЛНИЯ 10-ти Ноември??? Тези ЦЕННОСТИ ли ви внушаваше ХУДОЖЕСТВЕНО-ТВОРЧЕСКИЯ ИНТЕЛЕКТУАЛЕН АРТ-ЕЛИТ - онези всенародни ЛЮБИМЦИ от прочутата СИНЯ СНИМКА на стъпалата пред Храм "Александър Невски"??? Защо скриха "каква е цената" за "Цивилизационния избор на Новото поколение"???

58

до 61

преди 4 години

По-твърдо да действаме, казваш? Съгласен съм! Предлагам вече с винкели и бухалки, с дюдюкания и показ на всичко това по телевизията!-------------------------Да, и тогава онази про-гей и *** активистка и координатор на Lgbtq+ - в България Лили Драгоева ще алармира правозащитни организации в туитър, че у нас има насилие над джендърските програми и свободата на учениците да бъдат "информирани ", и ще покани екип на bbc да снима колко изостанали сме в мисленето и обучението! Както това се случи наскоро

57

Анонимен

преди 4 години

100% сигурно е, че това безумие се финансира отвън от НПО-та, от Брюксел, и понеже България е бедна държава със зле платени преподаватели и соц. работници, те много лесно биват купувани с материални облаги. Пък и обществото вече не оказва такава съпротива срещу новите методи на обучение. Не искам да съм на мястото на днешните ученици - това е психическо насилие над тях от страна на държавата. Под формата на уж "обучение"

56

Анонимен

преди 4 години

Стратегията за детето, която уж я нема, но е разпръсната по разни закони и закончета - да ви е честита. На вас и на децата ви!

55

До Учител

преди 4 години

По-твърдо да действаме, казваш? Съгласен съм! Предлагам вече с винкели и бухалки, с дюдюкания и показ на всичко това по телевизията! Със сигурност ще е за добро! Даже може да повлече крак!А въпросната "дипломантка" Десислава Николова-Беседин трябва да бъде показана на обществото, да обясни гениалните си замисли и да каже кой е поръчителят!Народе????

54

Анонимен

преди 4 години

Тази Кастрева още ли е на ръководна длъжност? Изключително некомпетентна жена, партийно назначение! Такива калинки - ВЪН!!!

53

Учител

преди 4 години

Вчера - Перник, днес - В София.Отприщи се лавината. И спиране няма.Сега разбрахте ли откъде се дърпат конците - от регионалните управления по образование с мълчаливата подкрепа на МОН.Като че ли е дошло време да се действа малко по-твърдо срещу тези нечистоплътни опити.

52

Анонимен

преди 4 години

Предполагам, че идеята е била подобна на тази на ваксинирането.Вкарва се слаба зараза в организма, за да си създаде антитела.

51

123

преди 4 години

Стига се занимавали с евтини сензации

50

Въпрос

преди 4 години

Колко още простотии трябва да направи Ваня Кастрева за да я уволнят най-сетне?

49

немо

преди 4 години

Те децата от петгодиши разцъкват екшън игри на таблетите си, майките им седнали заради филм да се жалват. Айде да не се правят на слепи и да погледнат по внимателно с какво се занимават отрочетата им в къщи. Или там е друго, а?

48

Анонимен

преди 4 години

Боже мили..........вчера в Пернишко училище дечурлигите ги подлагат на "сексуално възпитание", а днес в София ги занимават с насилието!!! Тия малчугани не знаят две и две, не могат да четат, а тия им развращават мозъците!!!!ТОВА Е ИСТИНСКО БЕЗОБРАЗИЕ! Тия от министерския съвет са НАПРАВО ЗА НАРОДЕН СЪД!!!

47

Анонимен

преди 4 години

Явно България е дала съгласие-срещу някакви облаги -за промиване на мозъци на млади хора..Тестват-как ще мине.Другаде правят тест със здраве на хората,тук -с душата.Бдете,хора! Има много други начини да подготвим децата си за тоя живот.

46

Анонимен

преди 4 години

Ами какво да дават на децата чиито родители гледат Ферми, биг брадъри.

45

Анонимен

преди 4 години

че тогава родителите ще сринат училищетоНа бас, че най-много да плачат пред камерата :) Тия закани знаеш ли откога ги слушам... Българинът се вдига за две неща - да му обложат домашната ракия с акциз и да вдигнат цената на хляба над левче. За другото ич му не е :)

44

Пилат Понтийски

преди 4 години

Перник мисли за бъдащето си. Проблемите с водата не станаха пречка перничани да въвеждат най-модерните методи за обучение на идущите поколения. Те просто повериха обучението на децата си на някаква фондация, П.У.Л.С., която ги запознава с най-новите постижения на науката в областта на половата култура. Напр. с детайли по мастурбиране (допускам че е било на живо), очаква се че ще има при следващите занимания детайли по практиките на содомия и т.н. Като кажа Перник, се сещам за Помпей! И съдбата