20

Анонимен

преди 4 години

Ще чистя бидоните от зелето. Извинявам се на съседите в блока за неудобството.

19

11

преди 4 години

Грета Тумберг не може да каже на лозето кога да се разлиства. Иначе с Вальо могат да са лижат когат си искат, щот са еднополови.

18

Зарезан

преди 4 години

Ша са издрайфам ... оооопс, изцапах екрана, ша го мия с гроздовица.

17

Анонимен

преди 4 години

Направете се на мотика.

16

Наблюдател

преди 4 години

Кекс.

15

Патриот

преди 4 години

Аз натрапени и тъпии чужди празници не празнувам!

14

ГОТОВ СЪМ !!!

преди 4 години

Ще и направя любовна вечеря, а именно: Започваме с лека музика, Carcass , после поднасям супата, шкембе чорбичка, за второ имаме ***, тя ще бъде гарнирана с Mayhem, за десерт захараен памук с класиката на *** Death - SCUM !!! ХАХАХАХАХА

13

\BFMV/

преди 4 години

Пускам си Bullet Vor My Valentine и си празнувам Трифон зарезан!

12

Анонимен

преди 4 години

Със постоянното медийно натрапване на тези католичести празници,Св.Валентин и Хелуин младите го вземат за чиста монета.КАЖЕТЕ какво да правят на Лазаров ден или на кукеров ден.Защо младите родители не сложат маски на децата си на Кукеров ден,а купуват маски за Хелуин?

11

От 8 и 9

преди 4 години

" Какво да правите на...."Току що прегледах набързо програмата на БНТ за 18 Февруари. Миналата година излъчваха пряко и на живо тържествена заря и реч на Българския Президент Румен Радев пред паметника на Васил Левски в гр. Карлово. За жалост, на 18 Февруари по БНТ НЯМА да има такова нещо - нито филм, нито новина или излъчване на поклонение на паметника този български народен/национален герой ( в София или Карлово). Утешителното е, че в 19:00 часа по БНТ ще дават Заветът на Свети Йоан Рилски

10

От 8 и 9

преди 4 години

Продължение от коментар номер 8 и 9" Какво да правите на...."Какво ще правя с моята половинка- моята съпруга на 14, 15, 16 Февруари, а също и на 18 Февруари? И двамата сме съгласни и сме на мнение, че на Тези святи дни и празници не е нужно и не е желателно да има полова интимност ( т.е секс). Да празнуваме скромно и благоговейно Християнските празници, защото Сретение Господне е много хубав Зимен Господски Празник. А на 18 .02 се надяваме да има нещо и за Васил Левски по телевизията.

9

от 8

преди 4 години

Продължение от коментар номер 8" Какво да правите на...."На 18 Февруари в народната българска памет се почита *** и паметта на Васил Иванов Кунчев ( преди смъртта си е помолил изповядващия свещеник да го спомене в молитвите си като йеродякон Игнатий ), известен и като Васил Левски, дал живота си за Вярата, българщината и България.

8

Анонимен

преди 4 години

" Какво да правите на...."Първо - на 14 Февруари почита свети мъченик Трифон. На 15 Февруари Православната Църква празнува и почита Господния Празник Сретение Господне ( по стар стил!). По народно му на някои места в България, на 15 Февруари се смята и за Петльовден, НО по- скоро този народен празник се празнува на 2 Февруари, когато се почита по стар стил свети Евтимий Велики и свети Патриарх Евтимий Великотърновски ( известен ден и като Евтимовден).

7

изгодно

преди 4 години

"Бордови игри в леглото ще се смеете и сближавате" и увеличавате населението родно.

6

Анонимен

преди 4 години

Ооо идейте ви са невероятни. Не знам как така съм живял без тях толкова години...Аз до сега винаги банално съм празнувал, с местене, но вие ми отворихте очите.

5

Лудко

преди 4 години

А в по-късните часове може и малко свети валентин ако имате още сила :)

4

Лудко

преди 4 години

До айде сегаТочно! На свети валентин всеки българин трябва да празнува Трифон Зарезан!

3

Анонимен

преди 4 години

Ние православните християни ще празнуваме Трифон Зарезан.Ставате банални с този Свети Валентин и Хелуин.

2

Анонимен

преди 4 години

А на Трифон зарезан какво да правим?

1

айде сега

преди 4 години

Пет пари не давам за светия валентин!Виж,Трифон Зарезан е друга работа!