5

чарли

преди 4 години

"Важно е пациентът с тежко мозъчно увреждане да попаднe е правилната болница, правим всичко за пациентите в тежко състояние", допълни още тя./Доктор Маринова/И тогава всички такива болни ще попадат в правилната болница.

4

Анонимен

преди 4 години

Аре дупетатите и министрите да дадат светъл пример - да се запишат донори, както и децата си да запишат. Ама не искат, а? :) Поне да отидат кръв да дарят? Пак не искат.

3

Никога

преди 4 години

не можете да ме убедите, че лекарите са направили ВСИЧКО възможно за да спасят мой близък, защото за операцията му ми искат 2000 лв. Как да искам да даря органите му. По скоро искам техните органи да извадя и да разхвърлям по цял свят.

2

Учуден

преди 4 години

На каква логика се очаква от хората да даряват органи свои или на близки, след като здравеопазването не е даром и болниците са търговски дружества. Щом ще търгуваме да търгуваме и от двете страни.

1

Анонимен

преди 4 години

Мен знаете ли кое ме отказа? Че ако случайно реша да си даря органите, не се знае дали няма да тръгнат към ЕС, щото приели някаква система за обмен - те ни давали, ние да сме давали.Да спася живота на някой случаен българин - да, може би ще се навия. Да спася живота на някое франсе(цветно) или някой фриц, хеле па на поляк или латвиец - а, не мерси, ще си ги нося в дупката органите!