29

Анонимен

преди 4 години

.........България е най богатата на вода страна в света...........Не е така, най-богата на сладководни запаси е Русия. БГ е на челните места в Европа по изворни (първични) водни източници.

28

Анонимен

преди 4 години

А в БСП и Жан Виденов колко е доверието?

27

Анонимен

преди 4 години

сателитни снимки показаха от много "сухата" година как водата намалява само в язовир студена, съседните, сушата не ги лови... доказаха, че е имало и доста по-сушави години, когато никой не е бил на режим, така че определено кучето е заровено в някоя банкова сметка!

26

Анонимен

преди 4 години

скоро и в София!

25

Безкомпромисен

преди 4 години

До кога ще ни управляват отрочетата на комунистите?

24

Стойчо

преди 4 години

Реконструкцията на целия воден цикъл на града се подмята вече от 7-8 години, но все не могат да се разберат как да разделят баницата и пропада

23

Анонимен

преди 4 години

И това ми било кмет трети мандат!

22

Анонимен

преди 4 години

Според Израелския посланик. България е най богатата на вода страна в света. Като преватизират /откраднат/ и тази благинка "водичка ще има за всички от сърце" и то за много пари.

21

Анонимен

преди 4 години

След като се разбра,че Орешарски не е усвоил проектите и парите ,дойде спасителката Лили Павлова,която отпуши проектите осигури средствата 150 млн.обеща,че в региона няма да има водна криза.Резултата е ,че вече ни пари има ни вода.

20

Анонимен

преди 4 години

На цели градове се смениха ВИК мрежите и те ли си платиха?

19

Анонимен

преди 4 години

Европрограмите се одобряват от хора на герб.Нямаш шанс за европрограми , ако не си от шайката и не си плащаш.

18

Анонимен

преди 4 години

А неволята се казва Бойко Борисов, като тръгват да падат в банята за неговия се ловят.

17

тъй де

преди 4 години

До Анонимен 17Прав си.

16

Sichtpunkt

преди 4 години

Тоа кмет да не чака само на правителството, а да запрята ръкави, има евро програми да подобрява водопреносната мрежа и да извика един шаман за дъжд.

15

Анонимен

преди 4 години

Капка дъжд не капна лятото, капка не капна есента, зимата- нула сняг. Какво се предприе от община Перник и Радомир на местно ниво, искам да знам? Какво предприеха етажните собствености, за да намалят водозагубите, които са огромни? Нищо. Само седим, чакаме си и викаме неволята, когато язовирът се изпразни. Не ме интересувате, че сте без вода. Да сте мислили, да сте взели мерки навреме. Ама ви интересуваха ракийките, салатките, винцето и сланинката.

14

Вашият Премиер

преди 4 години

Нема страшно радомирци, ще ви прокарам тръбички по 6 килиметра на ден.............от сините.

13

Sichtpunkt

преди 4 години

Населението на Радомир е 20 000 души. Ай стига с тези димки! Радомир населението му е около 14 232 души.Източник:Уикипедия Какво друго прави кмета на Радомир освен да всява паника? 3 МЕСЕЦА?? Аз мислех, че за утре нямат вода. До три месеца я камилата я......

12

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

То се вижда доброто и състояние. 1.96 лв за храноден в болнично заведение, и 4 за затворниците. Внос на отпадъци от държави от третия свят. Режим на водата в областни градове, похарчени 3млд за хвърчила на хартия, пенсии 100 евро. Цъфтим отвсякъде само в главите на драскачите за жълти стотинки. Пак ще ти кажа доверието в президентството е 68 процента а в парламента е малко под 20 процента.

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 11Да Бай Тошо виновен, че оставил държава, която евроатлантизмът не е способен да стопанисва.

10

Ельоменат

преди 4 години

Отново тук пишат неподготвени и подкупни хора. Не е работа на правителството да сменя тръби, а да контролира ВиК дружествата. Водата се води безплатна, защото е природен ресурс. Плащаш на местното ВиК за пренос на питейна , както и за отходната такава. Тези дружества освен да си раздават тлъсти бонуси по директорства и управи друго не правят. Сега след 30 години безстопанственост отново народът ще им плати за да се подменят, и Бойко ще отпусне държавна пара. Всички са за панделката без изключен