18

до 4

преди 4 години

Колкото данъци са поискали толкова сме платили.Не можеш да платиш нито по малко,нито повече.Поне за обикновените хора като мен е така.Вие като получаващи по високи доходи може би плащате повече,но разбери,че не аз определям кой колко да плаща.Колкото искат от мен плащам ги ито в срока определен за плащане.

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18А може ли да поясниш по кое съдиш, че е по-лошо? Че гледам тук темата е за линейките - УАЗ-ките, Латвиите и Волга комби по-добри ли бяха? Може би в промития ти мозък са били по-добри. Всъщност, какво те задържа тук като е толкова зле? Правиш нещо, за да се подобри ситуацията? Едно работно място разкрил ли си? Или просто докато попърдяваш вкъщи се чудиш къде да спамиш по сайтовете с носталгия по време, което съм убеден, че не познаваш от първа ръка.

16

До: 14

преди 4 години

Ако гледаш английски телевизии ще се натъкнеш на такива материали и там - включително и днес даваха за домовете за хора с аутизъм какви решетки, врати като в затвори, лоша хигиена и т.н. За съжаление такива неща има на много места по света.

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17Скачахте, ама и вие не знаехте за какво скачате !Единственото ясно беше, че искате да развалите старото, а новото стана по-лошо !

14

АНТИ

преди 4 години

Нали скачахте за капитализъм ?!Кво пищите сега ?!Един за да е добре,други трябва да са зле !

13

112 импулсен

преди 4 години

Като се свържеш най-накрая със спешния център, след дълги разправии и жалки опити за поставяне на диагноза по телефона, ти предлагат да си вземеш такси.

12

Анонимен

преди 4 години

Днес гледах за домовете за стари хора и психично болни, това са едни малки концлагери на Режима Борисов, оставени хората да умрат там!

11

Анонимен

преди 4 години

Геноцида на Бойко Борисов в пълна сила. Един медицински хеликоптер не е купил за 10 години, но си купи нов самолет за 40 милиона!

10

Анонимен

преди 4 години

До 12:А за 8-те трошки (Доставка след 2-3г) от САЩ за които платиха 4 млрд нищо не казваш. Що така?

9

Анонимен

преди 4 години

Какво ви пука...важното е да има нови автомобили и охрана на депутатите

8

до 7

преди 4 години

Човекът е написал как заради заплатите в плик страдат сегашните пенсионери и честните хора. Явно не разбираш точно какво иска да каже. Да- рязко се е изказал, леко грубо, но е абсолютно прав. Това са фактите.

7

до 5

преди 4 години

За съжаление си прав... Огромна част от приходите от ДОД идват от една малка (400 000 души) група хора, която работи квалифициран труд за много пари. Останалите- всичко се взима под масата... Именно първите плащат пенсии, заплати на лекари итн.. А вторите- само се оплакват без да осъзнават какво сами са си докарали.

6

честен данъкоплатец

преди 4 години

до 5Лигльо, цял живот, честно съм си плащал данъците.Така правиха и родителите ми.Какво получихме от "държавата" ?!За едни може с хеликоптер частно,за други не може !

5

Анонимен

преди 4 години

Е да де ама Боко и сие си купуват нов самолет да си возят дебелите ***. Болните сами да се придвижват...Спете още овце, спете

4

Анонимен

преди 4 години

За взимащите заплатите си в плик- такива линейки. Това е положението. Започнете да си плащате честно данъците и ще имате добри линейки. За нас, работещите в добри компании и плащащи всичко до стотинка- нови частни линейки. Лошото е за възрастните хора, на които отново ние плащаме заплатите, а вие лапащите- нищо не плащате. Те с какво са заслужили (ако са били честни платци) да се возят в тези линейки? За вас грам не ми пука, сами си го правите, но не и те.

3

Анонимен

преди 4 години

Последните линейки които доставиха-Пежо отзад друсат точно като каруци .Карал съм руски трактор Владимировец и друса по малко от последните ни линейки.Техниката в тях е последно качество китайска.Още като нови на по малко от година са и като гледам как се размества задната врата по време на път направо ми се плаче.Май са ги изровили от някой скрап.

2

Анонимен

преди 4 години

а тези газ- анализатори ще мерят служебните коли като линейки, патрулки , микробуси и други , или те са еко от всякъде

1

селтак

преди 4 години

Важното е ,че НСО имат нови ,скъпи бронирани коли за да пазят народните бандити от народната любов !!