7

минаващ

преди 4 години

До 2 и 4. Какви черни курсове сънувате, всичко отдавна минава през банка и ако не си платиш данъците (които, между другото за този вид бизнес са огромни), ще те върнат в детската градина. Живеете в деветдесетте години. Или може би визирате Черепа и ортаците му? Или просто не сте си изпили хапчетата?

6

минаващ

преди 4 години

До 6. Трудно ще стане докато разни спедиции извиват ръцете на фирмите с ниски навла, а самите превозвачи се цакат един друг, за да лапнат курса. Някои клиенти роптаят и срещу камионите. Ами каквито клиентите, такива и камионите.

5

Краз

преди 4 години

Защо си мислите, че Тол таксите ще останат за сметка на транспортните фирми ? Всичко ще се калкулира в крайната цена и ще е за крайния потребител. И имаме ли пътища да изискваме Тол ? Да,знаем, другите са виновни... Парите от винетки и те,като извънземните. Всеки говори за тях,но никой не ги е виждал... Хубаво се усвоява,но нека да са по предназначение.

4

Анонимен

преди 4 години

Понеже съм малко по-навътре в нещата, реално на първи март ще е премиерата на новото представление на цирк дю герберастей.

3

Ами...

преди 4 години

С тая тол система не могат да скрият черните си курсове, та ще трябва да плащат и данъци. Двойна мъка.Спряха им авантата, затова реват.

2

Ами...

преди 4 години

Край на черните курсове. Мъка.

1

отговор

преди 4 години

ами че ше трябва да плащат, а така няма да могат да крият курсове!