30

Кера

преди 4 години

Грета е просто част от пропагандната машина на мегационистката световна конспирация. В един нормален човек тя не би предизвикала нито възхищение, нито подигравки, защото случая не е нито за едното, нито за другото а за трето - осъзнаване!

29

Анонимен

преди 4 години

Абе верно й откраднаха детството на това болно момиче.

28

Анонимен

преди 4 години

Грета трябваше в Африка да се роди, там малтретират, изнасилват и убиват деца, може би тогава щеше да се бори за нещо смислено!

27

Анонимен

преди 4 години

Няма измъкване от гретенизмът на бъдещето :)

26

Анонимен

преди 4 години

Нискобюджетното криминале е предзначено за обучение в семинари за многобройните разновидности на шизофренията.

25

Анонимен

преди 4 години

това е прекалено! аман

24

Реалист

преди 4 години

Във филма дали ще покажат как засажда едно дърво или ще има речи как са и попречили да го засади.

23

не е за вярване

преди 4 години

О, гоподи, оставете на мира това дете с проблеми. Стига сте трупали пари на гърба и. Стига сте прокарвали безумните си идеи.

22

Аззз

преди 4 години

Извинявам се, обаче на всички снимки на Грета из нета, изглежда на не повече от 12, както и не особено изкъпана. Нещо му има на това момиче, не мисля, че да не ходи на училище е в нейна полза.

21

Анонимен

преди 4 години

Грета се бори с глобалното затопляне с шапка,шал, ръкавици и дебело яке.Безценно!

20

Анонимен

преди 4 години

Поредната щуротия.

19

Анонимен

преди 4 години

Снимат документален сериал за Грета Тунберг--------------Е, с малко откровено традициона шведска еротика и ще стане топ сериал!-))))))ПС-----Мумията Срс съвсем изперка!

18

Ганя

преди 4 години

А за мен кога филм? Аз нямам понятие от нищо, затова пък твърдо мнение за всичко. Уникален съм!!! Искам филм и Оскар ако може.

17

Евала

преди 4 години

Грета е звезда и публична икона. Вече дори си има и собствено НПО и цял екип от хора които работят за нея и еко движението. Хейтърите плюят а междувременно Грета докато стане на 18 вече ще има милиони в сметките и отворен път за развитие към политическа кариера на най високо ниво.

16

God

преди 4 години

Може би авторите на сериала ще открият великата научна тайна, че сегашното затоплянето на планетата е започнало преди 25 000 години и ще продължава докато Земята не влезе в следващият цикъл на охлаждане. Това се е случвало много пъти и за съжаление на Грета ще се случва и занапред. Няма такова нещо като "идеален климат", нито като добър или лош климат. Ние всички се адаптираме към него. Човекът не може да влияе на климата глобално и никога не е влияел.

15

Хахахахахахахаха

преди 4 години

Сигурно е медицински сериал и ще го показват в медицинските училища как да се грижат за умствено непълноценни :)

14

Анонимен

преди 4 години

Светът е болен от гретенизъм и не върви в добра посока.

13

Леле до 10

преди 4 години

Йеп, а в тубата има видео на Тесла-та , която Шварценегер й предоставил докато е в Щатите. *** да видиш на каква мизерия и боклучарник я бяха направили вътре лол и разни найлони от храна и пластмасови кутии за еднократна употреба... Леле, леле, Леле!Драйфче!!!след това журналистите я намериха в сградата и стана това, което казваш хаха нямат срам и туй то, това щастливо семейство Тъпунберг :D

12

Подлеций

преди 4 години

Иначе на Грета й изнасят отпадъците, които генерира в бананови държави от третия свят като България.

11

Анонимен

преди 4 години

После "демократичната" общественост ще трябва задължително да го гледа...Все пак, малкото недоразумение регистрира името си, като търговска марка - трябва да изкара парички...Уфф, някой знае ли, дали затвориха озоновата дупка?