297

Анонимен

преди 4 години

*** си оплюха мониторите от мечти :)Фалшива новина дрогари! ИЗраелците от години се разхождат над Дамаск с Ф16, а руснаците си плющят ушанките в земята от мъка! Веднъж дори се опитаха да свалят едно Ф16, ама удариха техен Ил62 :)

296

А сега де,

преди 4 години

нали фътата бяха невидими и неуловими, пък те излязоха гарги, само могат да грачат. Ей такива картинки ще сме и ние с нашите Ф-та. Няма нужда да им купуваме гориво и да ги зареждаме, те и без това ще бъдат ударени още на земята.

295

Анонимен

преди 4 години

ТЕ САЩ НЕ СИ ПУСКАТ 5-тото ПОКОЛЕНИЕ Fки В СИРИЯ И БЯГАТ ОТ СРЕЩА СЪС СУ-35S и СУ-57, ЧЕ ФАСОНЛИЯТА ЕРДОГАН СИ Я МИСЛИ ТАЗИ РАБОТА ДА СЕ ПРАВИ НА МЪЖ, КАТО ЕДНОВРЕМСКИТЕ СУЛТАНИ В...ХАРЕМА ! ТОЗИ ПЪТ ЕФЕНДИТО ЕРДОГАН ГО ЧАКА ... ГОЛЯМ !!! ЧАКАТ ГО И КЮРДИТЕ, И СИРИЙЦИТЕ, И ИРАНЦИТЕ, И... Р У С Н А Ц И Т Е !

294

Анонимен

преди 4 години

Г-н Умнико, цял свят го разбра, но ти явно - не! СУ-24, в ед.ч., а не сушанките- в мн.ч.,беше нападнат вероломно от турски F-16 и поради доверието на руснаците към Ердоган го бяха оставили без никакво въоръжение за противодействие. МАЛКО ОСТАНА И ЕРДОГАН ЩЕШЕ ДА ГО ...ГОЛЯМ ! РАЗМИНА МУ СЕ, ЗАЩОТО ПРИЕ РУСКИТЕ УСЛОВИЯ ДА СИ ПЛАТИ И СЕ ИЗВИНИ НА СЕМЕЙСТВОТО НА ПЕШКОВ ! ТОВА Е МИНАЛО ...! ЕРДОГАН ГО ЧАКАТ И СУ-57 СЪС СКОРОСТ ОТ 3 0 0 0км/ч !

293

Анонимен

преди 4 години

А ония стрелят при 0.9 Мах, което изначава, че СУ-35S отдавна се отдалечава с фантастичната за %-то поколение F-ки скорост от ... 2 5 0 0км/ч ! И т.н. Г-Н УМНИКО, ТОВА ДЕТО СИ ГО ПИСАЛ Е МНОГО ...МАЛОУМНО! И не се прави на разбиращ материята ! ТУРСКИТЕ F-16 И ПОРАДИ БЕЗСИЛИЕТО СИ, СА НАПРАВИЛИ КРЪГОМ И ПАК...НАПРЕД! ИНАЧЕ С ЧЕРИШАВЧЕТАТА И ПРИ ... АЛЛАХ !!! ЕРДОГАН Е КУХ И ...ГОЛ !!!

292

Анонимен

преди 4 години

ТОЯ ДОЛУ Е ПОРЕДНИА С ГЛАВА ЗА ...РАВНОВЕСИЕ! ТИЯ F-16 СА ДОПОТОПНА ВОЕННА ТЕХНИКА И ДА ТИ ОБЯСНИМ ЗАЩО СА СЕ ВЪРНАЛИ. СУ-35S Е НАРИЧАН ,КРАЛЯТ НА САМОЛЕТИТЕ" И ВИЖ ОЩЕ КАК, ТЪЙ КАТО Е УЛТРАМОДЕРЕН ИЗТРЕБИТЕЛ 4++, КОЙТО ИМА ПРЕВЪЗХОЖДАЩА ПЕТО ПОКОЛЕНИЕ F-35 и F-22 АВИОНИКА И ТЕХНИКО-ЛЕТАТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ - НЯМА САМО "СТЕЛС"q КОЕТО НЕ Е ПРОБЛЕМ, НО E НЕНУЖНО ОСКЪПЯВАНЕ, ТЪЙ КАТО НЯМА НЕВИДИМИ САМОЛЕТИ. СУ-35S открива значително по-рано F-ките, стреля с ракетите си при скорост 1.5 Мах!

291

Истината

преди 4 години

До Здрав GSMБез да искам ти дадох плюс !!! Точно обратното е пич руските самолети не се приближаваха до турските F-16 !!!Цял свят видя как горят руските сушанки !!!!

290

Анонимен

преди 4 години

До КасапинНеудобно ми е да споря с такъв голям разбирач на танковете и политиката. Какво са "грумнали" грузинците, не знам, ама подметките им святкаха от бързината, с която бягаха! Дагестански танкове? Чуваш ли се? Знам само, че чеченските дивизии "Изток" и "Запад" бяха най-големия ужас за храбрите грузинци. Изоставиха всичките си корита в Поти и руските сапьори ги взривиха на рейда! Американските инструктори бяха още по-бързи в бягането от грузинците. Оставиха пълни с документи Хамъри.

289

До Анонимен 238

преди 4 години

Глупците повярваха на тази измишльотина, много им хареса! Даже я докараха до 600!Истината е, че загинаха 11 (единадесет) леко въоръжени наемници - вагнеровци, ударени с тежка артилерия и атак-хеликоптери "Апачи". Това го потвърди и специална разследваща журналистическа група на "Die Welt".По-малко известно е, че ВКС на Русия с високоточно оръжие унищожи събралите се на съвещание около 30 офицери от разузнаванията на НАТО и Израел. Горките не съобщили за мероприятието на руснаците и ... пардон!

288

Здрав GSM

преди 4 години

До Счупен Телефон"Не са били Су-35 а Ми-35. И не са прогонили никакви турски самолети а са били свалени."======Ще ти се! Ама тюркието след онова подло сваляне на щурмовака Су-24, когато руснаците започнаха да ескортират 24-ките със Су-35, не смееха да се доближат на 100 км до границата с факаните си F-16! Разликите м/у Су-35 и F-16 се като между каракачанка и скоч-териер!

287

Анонимен

преди 4 години

Англия губи влиянието си в Европа заради Брекзит и не се знае какво ще стане с икономиката им. Тях вече не ги броя за велика страна, а за пудел на САЩ.

286

Анонимен

преди 4 години

Франция има ТРЕТИЯ най-голям ядрен арсенал в света и най-силната и многочислена армия в ЕС! Немците армия нямат, ядрена индустрия нямат, само сглобяват печки и перални, икономиката им прекалено много разчита на износа. Окупирани са и са нация от пенсионери. Политиците им са пълна трагедия, а Меркел предизвика най-голямата политическа криза в Европа след ВСВ. ПРЕДПОЧИТАМ МАКРОН.

285

Касапин

преди 4 години

Точно в момента кюрдите са в миша дупка видяхме ги колко струват А Грузинците с числом и словом Двайсет и пет 25 машини постигнаха не малко хич да не е грумнаха около 30 руски и дегестански танка ...и точно руснаците реваха че превъсхождат бая тяхните т72 и 64 ....Пък и за всеки пакет модернизация трябва да се говори оделно в грузия салеч не поръчаха дори половината от Това дето предлагат Еврейте за нас а Съвсем друг въпрос е колко и какво ще вземем ...

284

Касапин

преди 4 години

От Т72/90 свестен танк нестава .Боби се тая кой го дяла 7 години съм се занимавал с него ....Еврейте предлагат доста добри неща но и с тях пак ще е скапан И само Яхве знае колко вагона шекили ще излезнат .Но пък се нещо трябва да ги правим по добре скапан танк с прилична модернизация отколкото скапан танк без нищо... или ептен без танк

283

Анонимен

преди 4 години

Турските Ф16 бая си бомбят из сирия тия дни ... има два свалени Ми 24 на Асат Тъй че оризоядците да си гледат Корона вироса и да не списват глупости без грам доказателства ( една снимка няма ) дето ни *** ни анадолците споненават по между другото а не е като да не се хвалят кат дърти роми

282

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Добре, че нашите танкове Т-72 ще ги модернизира израелска фирма. Ще станат напълно прилични танкове за Балканския полуостров."Толкова прилични колкото яГрузинските танкове 2008 или толкова адекватни колкто турските модернизации на М-60 дето Кюрдите ги пукаха като пуканки в Сирия

281

Ц 400

преди 4 години

Накрая чорбалан ще вземе на ракетите главите и дръжките. Отзад.

280

До Анонимен 302

преди 4 години

Великобритания и Франция...............най-големите врагове на България!!!!

279

Анонимен

преди 4 години

Турция е агресор в Сирия..........................аскера на Ердоган ще яде много бой от кюрдите и армията на Башар Асад!!!

278

Скептик

преди 4 години

В момента Германия и Франция са сърцето на Европа. Едните имат икономика, другите атомни бомби и гориво за теактори. Германците не знаят кого повече мразят - САЩ или Русия. Англия вече е периферия, нация на дребно, колонизирана от САЩ. Всички глупости за климата са измишльотини. Атлантическите крайбрежия на Англия и САЩ са пред Ледников период. Затова са всички войни напоследък. Търсят територия за богоизбраните.