150

Анонимен

преди 4 години

Съдията си е в час.Даже политические отиграл грамотно нещата,спрямоМалинов.Краварите имат проблем сфинеса на тези събития, за тези ширини.Някой да вижда в бруталността диплом-ция.Мустафата започва с издънки иби трябвало да последва пардю.Добрече, Лозан Панов има давност в системата,та ни отсрамва.Адмирации.Мисирков до сега да го е уволнил.Ето яразликата за държавност.

149

ИМАМ ВЪПРОС

преди 4 години

Ако българските магистрати, в т.ч. и съдии не са корумпирани, защо съществува т. нар. "институционален имунитет". Това е имунизация срещу наказателно преследване от която праведните и некорумпирани съдии нямат никаква нужда. Такова чудо няма в нито една друга държава. Затова трябва незабавно да се премахне този анахронизъм.

148

Анонимен

преди 4 години

След няколко дни ще бъдат посочени още български съдии със забрана за дебаркиране в САЩ! Пак ще се съберат "великите червени" велможи за да искат доказателства и този път ще ги получат накуп ей така изведнъж! На всеки е ясно с какво световно реноме се ползваш след като имаш забрана за влизане в САЩ защото си корумпиран! Шахматът вече е разработен и както повечето юридически образовани лица виждаме крайния мат ще е в полза на САЩ и много обикновени българи ще си отдъхнат от последните 75 години!

147

bash_majstora

преди 4 години

Нека онова прасенце Помпео да извади доказателства за това или всичко е highly likely ;)А този съсел да се скрие някъде че леля ви Цецка беше по-умна от него.

146

милицай

преди 4 години

Ако на 80% от всички в съдебната система,(и прокуратурата),полиция и на МО USA не им наложи забрана за влизане, то няма да излезем от блатото. Да не забравим и останалите, които са на бюджетна издръжка,или постоянно разчитат на бюджета. БАН, разни спортни клубове,НПОта и всички монополисти

145

реал

преди 4 години

е ми да докажат какво не законно е направил то съдия тази външна намеса уронва престижа на българското правосъдие другия вариант този съдия не им играе по свирките

144

Анонимен

преди 4 години

До ахаЛицемерието е когато лично те, американците, решат в посолството на кого да издадат виза или не. Но - причината за продължаващия визов режим е "големия брой откази". А никъде няма публикувани критериите за отказа. Имат право да откажат без да дават обяснение, това пише в документите. Е това е лицемерие.

143

Диагноза

преди 4 години

Излизат документи за истински престъпления във времето на този съдия. Той е съдия в Специализирания съд - един отявлен престъпник е съдия !!!!!!!!!!!!! Това е повод да се закрият всички съдлища и да се внесат съдии за съдене на всички български съдии !!! Ако не направим това , значи има съдийска мафия в България ! Гешев , подпуквай тези мекерета !

142

Анонимен

преди 4 години

Фащ ли??? А им...............

141

Анонимен

преди 4 години

За мен най-смешното е как бързо изтече болничния лист на съдията :-)))Със сигурност не е заради исканията на работодателите и стопанската камара! При дисципл. наказание едва ли щяхме да го видим следващите 6 месеца :-)))

140

Анонимен

преди 4 години

А аз се чудя кой упрвлява страната. Като гледам от далеч ни свирят ние играем.

139

Анонимен

преди 4 години

Ами... Ако изведнъж излезят СРС-та,подобни с нелицеприятните за Радев?Тези 12 съдии,подкрепили колегата си,как евентуално ще процедират по отношение на него,и по-важното е как ще обосноват СВОЯТА ТЕЗА за СВОЕТО РЕШЕНИЕ? И тогава може да се говори и за термин "съдийска омерта"...

138

Анонимен

преди 4 години

като се гъзите на руснаците и нищо хубаво не сте видяли в близките години от тях само едно високомерие и наи високи цени за нас за газта от тъи наречените братя чакаите да ви паднат визите за щатите глупоста е голяма работа да знаете

137

Анонимен

преди 4 години

Български висш съдебен съвет защити руско-ориентиран колега

136

Анонимен

преди 4 години

Пускането в чужбина на лице, срещу което прокуратурата е протестирала,показва как родния съд изпада в парадокс.Първото е неуважаването на протеста на прокурорската инстанция.Второто е награждаването на Малинов, което накратко може да се формулира така "Ние, Русия, сме на първо място,прокуратурата Ви не е фактор". Третото е ВСС да иска обяснения и доказателства!Най-смешното е,че ги иска медийно,но не и персонално от посланик Мустафа, която лично съобщи - Ние,САЩ обвиняваме в корупция бълг.съдия!

135

Анонимен

преди 4 години

Браво на ВСС!Не се подведоха и защитиха българския съдия!

134

ПроСоТо

преди 4 години

за сто и ..не знам кой път:-Всеки ден,всеки час,всяка минута,в които Хунтата на Боко Харем дърпа конците в нашата "Измъчена географска територия" ,са ПАГУБНИ за България!!!!..какво още чакате?..-Да ви изкормят физически,за да схванете какво всъщност прави тая Хунта?!?!ПОХВАЛНА е ..смелата постъпка на ВСС..Похвална...Но къде беха моралните им принципи,когато МИЛИЦИОНЕРА "гешеф" им го НАБУТАХА за одобрение?!?!

133

БайХй

преди 4 години

Поздравления на ВСС за единственото възможно решение по този казус. САЩ имат свободата да забраняват достъп на когото и да било и това е тяхно право, което по никакъв начин не предполага че трябва да се прави презумпция за вина без необходимите доказателства да са на лице!

132

аха

преди 4 години

Най-голямата американска гадост е тяхното лицемерие. Обвиняват някого в корупция. Ами доказателствата къде са? Не става така да петниш някого. От нас се очаква дружно и съгласително да блеем. Е, и това направи правосъдния министър Данаил Кирилов. Боже, това било министър на България. Засили се да слушка американските интереси и да ги налага като верен ***. Ами българския интерес бе, боклучест. За това ти плащаме заплата, за да защитаваш нашия интерес.Ето, това са вредните за България хора.

131

Патриот

преди 4 години

ФАЩ ВЪН!