33

Правда

преди 1 година

Според Божият морален закон записон в Библията не само иранския топтерорист командир но и всички злодеи каквито са и всички ислямски терористи - корумпирани неморални лъжци,клеветници, изнасилвачи, окупатори крадци убийци идолопоклонници др.нечестиви слуги на дявола заслужават смъртно наказание и то за всяко предумишлено убийство, отвличане, изнасилване и др.сатанински грехове срещу Бога, разрушителни за Божиите живи творения, но и за всяка жертва, както и на всички ООН съучастици на терорист

32

Анонимен

преди 1 година

Ислямските терористични режими са корумпирани беззаконни и неморални измамни престъпници срещу провосъдието човечеството и мира и нечестиви уравлявани от дявола лъжци, грабитери окупатори идолопослонници убийци и т.н. злодеи врагове на Бога и на Божия избран народ Израел, когото безбожните нации като нацисти,кжмунисги,ислямистш и др.сатанисти искат да заколят, ограбят и погубят с измами клевети и терор но горко на всички злодеи като антисемити те са под Божия гняв проклягие с възмездие в ада

31

Примитивното

преди 4 години

винаги побеждава, рано или по късно, евреите ще отстъпят, затова САЩ им търсят нови територии, една от които е България, вече се завладява, първо с бази, после цялата!

30

Анонимен

преди 4 години

Мии-успех:) Ама да не стане като 6-дневната война?Египет,Йордания и Сирия нападнаха заедно Израел 1967г...и се наложи ООН да моли евреите да спрат,хихи!Бяха стигнали на 30 км.от Кайро Още реват,като се сетят!Втората световна война беше последния път,когато можеше да убиваш безнаказано евреи...добре е чаршафите да помислят малко(ако имат с какво де).Да не летят бради пак!!

29

Mm

преди 4 години

Хахаха, тия камилата са силни само на думи, ама като ги подпукат бързо отварят задниците и тичат да се успокояват при колзичките си.

28

Justice Defender

преди 4 години

Иранските лидери за пореден път доказаха че са престъпни терористи срещу човечеството мира и правосъдието и управлявани от престъпни диктатори режими заслужаващи международен съд за всяка терористична заплаха за живота и терористичен акт противозаконна инвазия и агресия срещу чужда атака горене на чуждо знаме погазва не на човешките права и религиозни дори на собствения си народ като убиване на протестиращи и международното право като расизма и неонациска дяволска заплаха за унищожение на Ираел

27

Истина и правда

преди 4 години

Иран е една от многото ислямските държави, управлявани от престъпни терористични групи управлявани от корумпирани расистки диктатори престъпници срещу човечеството, мира, правосъдието и ако ООН не беше пълен с араби ислямисти нацисти и комунисти и други антисемитски беззаконни терористи и подкупени или заплашени от тях отдавна диктаторите лидери на терористични групи на Иран..Палестинска автономия, Сирия, Туция,Ирак Нигерия Афганистамн биха били осъдени от международен съд и свалени от власт

26

Анонимен

преди 4 години

До муспи: Първо неправомерно и неправилно произнасяте святото Име на единствения истинен Бог - Богът на Израел и Твореца и Господ на вселената! И той няма и не може да има бесове, нито Неговия избран свят народ Израел а само Святият Божий Дух! А бесове- демони(паднали ангели, отхвърлили истинския Бог и последвали дявола могат да имат само безбожни врагове на Бога като вас, дори да се криете под някаква фалшива религия-всички служещи на други богове-идоли,освен истинския Бог служат на дявола

25

Кико

преди 4 години

Ще проядете Бахур вие с ***! Не оставаи те чалмата да мисли вместо вас!

24

муспи

преди 4 години

"Бениямин Натаняху заяви , че страната му няма нищо общо... това са си американски дела". - Така бесовете на Яхве се усещат тарикати.

23

Анонимен

преди 4 години

Я замине Израел я замина и световния тръмпутинизъм в девета глуха и всичките му подгласници.И затова американски и рубладжийски демек тръмпутински *** вият във форума на умряло.Това са същите дето вият и при всяка статия срещу ББ и Обединени мафиоти щото знаят че ББ е тръмпутинско назначение и падне ли той ги чака линч.Абе отбор национални тръмпутински предатели що ке вземете пример от Божков о не ду.хнете превантивно в ОАЕ?А вярно прекараха ви с парите и не са ви ги превели.Така става де.

22

ЦРУ

преди 4 години

До Анонимен 8.....Тъпчоооооо...САМО ТИ ЛИ не ЗНАЕШ ?????? Израел НЯМА ядр. оръжие !!!!!! .ИМА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ на територията на Израел - АМЕРИКАНСКО.....под американска поддръжка ...но КОДОВЕТЕ за изстрелване са в Израел !!!!!!..Панимаеш ????

21

Анонимен

преди 4 години

Иран ще яде хурката и толкова яко, че ще помни 200 години след това!

20

Факт

преди 4 години

До L.Израел е изворът на Световното Зло.Ев*реите са организирали повечето големи войни,вкл. Първата и Втората световни + Френската и Руската(1917) революции.За икономическите кризи да не говорим.

19

Мда

преди 4 години

Няма да е зле Израел и Иран да се унищожат взаимно,ама няма как да стане.То и Русия няма да го позволи.

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"не видяха ли Саддам, Кадафи и Осама"Много добре видяха и за това не повтарят тяхнат грешка. Садам, и кадафи си предадоха оръжията за да угодят на САЩ и това им се върна тъпкано. Осама беше верен съюзник н сащ а те какво направиха: обвиниха го за 9/11 и го изритаха от болницата на ЦРУ за да умре от туберколоза още през 2001.

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"евреите имат прекалено силни съюзници."Не е вярно. В САЩ освен максиканци и *** друго няма. В англия е същото с пакитата. В германия са само турци. Нито една от тези груп *** не става за ч е п за зеле.

16

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

ЕХ, МЕЧТИ, МЕЧТИИИИ...ХА,ХА,ХААААААААААА...ОДРУСАХА ГИ , КАТО ЗРЕЛИ КРУШИ ЧАЛМАРИТЕ ...АМА ТЕ ВИДИТЕ ЛИ ---ПОВОД ДИРЕЛИ, БЕ...!

15

Исус

преди 4 години

След войната с Израел, Иран ще има ново име: ЯДРЕНКРАТЕР, Ха Ха , АМИН

14

...

преди 4 години

Сащ със столица Тел Авив. Еврейте командват света .