90

Анонимен

преди 4 години

Стига сте я хвалили тая. И тая на снимката има и прави грешки. Нито е хубава, за акъл и ум не мога и да кажа, че е сред умните, а и какво от това, че тя и мъжа й / приятеля й имат три деца? Голям праз. Да управляваш самолет и да си пилот - това е работа и призвание в МЪЖКИ род и е само за мъже. Феминистките и тези, които й припяват ДОЛУ!!!!

89

Яница

преди 4 години

Браво, истински професионалист - респект!!! Обикновено при приэемяване на самолет пътниците эапочват да ръкопляскат на пилота!!!! И това е хубав жест на благодарност, че са пристигнали благополучно в своята дистинация!!! В случая говорим эа ураганен вятър и коментиращите би трябвало да се въэдържат с неуместните иэцепки и иэявления!!!

88

Анонимен

преди 4 години

страшна новина друг кой е приземил самолет или още обикалят летището

87

Анонимен

преди 4 години

Тия самолети наше производство ли са.

86

бабун

преди 4 години

Ей тези българи,много велики бе.Никой друг не е приземил самолет същия ден така ли?Поводи за гордост много.Пожарникар изгаси огън по време на силен вятър.Това също е много яко а?

85

Бял хейтър

преди 4 години

Да живеят хейтърите

84

Анонимен

преди 4 години

Браво на нашето смело момиче!Наистина освен умения трябва да има и смелост!

83

Анонимен

преди 4 години

успех на момичето!

82

Анонимен

преди 4 години

Браво,браво -успяла е да кацне ,след и преди поне 150 мъже пилоти,които даже и не са обърнали внимание на вятъра.Сега пишете и за успели жени миньори и докери и хамали.

81

Анонимен

преди 4 години

на това летище кацат самолети всяка минута, сигурно никой друг не е кацнал и още кръжат отгоре ли? или нашия самолет е най- великия а другите само са кацнали. ако има и най- малка опастност за хората поради вятъра бъдете сигурни че нито един самолет няма да бъде допуснат да кацне ама че прос народ

80

Ас

преди 4 години

Българската Валентина Терешкова.Браво.Пожелавам и успешно да продължава да вдига и презимява самолети.

79

Анонимен

преди 4 години

Браво на командир Косева! (защо не й казват капитан Косева, след като е капитан?). Много се радвам, че и в България има жени-пилоти, особено днес на деня посветен на жените-учени. Само ме издразни коментара на журналистите, че била хубава жена и т.н. Има ли значение дали е хубава или не, след като е успешен пилот и пътниците й са живи и здрави? Да, тя е красива жена. Но ако не беше това щеше ли да намали с нещо стойността й? Престанете с тия сексистки изказвания.

78

Нона

преди 4 години

До АнонименАко няма какво да кажете поне не говорете глупости.Или най вероятно нокога не сте пътували със самолет и не сте попадали в неприятни ситуации по време на полет като турболенция.

77

Анонимен

преди 4 години

Браво на жената!!! Много по-достойна от много български политици, включително генерал-пожарникари и полоти.

76

Анонимен

преди 4 години

Браво. Има по-големи топки и кураж от Тиквун който се изниза от страната по-време на протеста.

75

Анонимен

преди 4 години

Ей, уникални сме това българите! Винаги намираме за какво да се заядем и да плюем.Ако някой има кариера и е постигнал успех, "ама защо няма деца?", ако пък някой има деца, "ама няма кариера!". Жената има страхотна кариера и ТРИ ДЕЦА и вие пак намерихте за какво да я оплюете! Просто уникално!!!

74

Анонимен

преди 4 години

До ?????явно и по приземяването

73

?????

преди 4 години

А обикновено жените са по вдигането на самолети.

72

123

преди 4 години

Еденствено за да направите реклама на варненските феодали и престъпници,собственици на компанията и пак никога няма да им се доверя.Иначе браво на жената, но нали това и е работата, а и по-голямата част от управлението е компютърно,в смисъл компютърът управлява.Иначе ще се радваме на повече такива новини за успели с акъла и труда си млади българи,но е ясно,че няма да го направите.

71

Анонимен

преди 4 години

Жена в самолета е малко като"Има ли пилот в самолета?"