29

Анонимен

преди 4 години

Мафията в София ще присвои 100 млн. лева давани уж за ремонт на улици

28

Анонимен

преди 4 години

Хахахахахах РЕМОНТ НА СЪЩИТЕ УЛИЦИ ОТ ПРЕДИШНАТА ГОДИНА 2019!Това пишете "впечатляващи" заглавия на статийте трбява да се допитвата до мисирките

27

1214

преди 4 години

Народно хоро си е супер, в момента там се строят 10 кооперации, пълно е с тежка механизация и улицата се разбива. Как измислихте точно сега да я ремонтирате незнам, това само слабоумната самоковска *** може да го измисли и нейните още по дебилни калинки.

26

Ба

преди 4 години

Заглавието е абсолютно точно, София "дава" , щото тя не плаща за добре свършена работа, а подарява едни народни пари на котарашките фирми.

25

Анонимен

преди 4 години

ПОПРАВКА!НЕ София - цяла България ще брои 100 млн. лева за да се оправят софийските улици!!!Софийската община само ще ги "налее" (или "прелее") ;)Това дами и господа е поредната гав.р.а с народа.А какво да правят другите градове и селата? Или бедните да го "ду.ат"?ТО ВСИЧКО Е ДО ЕДНО ВРЕМЕ, ЧЕ ПОСЛЕ ИДВА ВИДЬОВ ДЕН!!!

24

Simvola

преди 4 години

Нищо не пише за ремонт на бул. Цар Борис 3 в София кога най накрая ще бъде асфалтиран.

23

.....

преди 4 години

Като знаем на какви цени ги ремонтират ,ще е радост ако направят поне 15км .

22

Д-р Исня

преди 4 години

Преди зимата навсякъде изсипваха с кофи течен асфалт по пукнатините, сега пукнатините са си цепнатини, а асфалта е покрай тях. Това колко десетки милиона ни струваше? Тези 100 милиона как ще се оползотворите? С четчица ще варосате бордюрите ли или ще фърляте по една лопата цимент в дупките по улиците? Предлагам да не си давате зор, земете парите и си седете на топло у мезонета. И без това след ремонта пак ще е същото!

21

Д-р Исня

преди 4 години

100 милиона за точно 100 дупки. С това темпо на крадене ще трябват 100 бамбилиона, което е милион на милионна степен!

20

Загубен в превод

преди 4 години

означава ли това, че половината пари ще бъдат дадени за РЕМОНТ НА РЕМОНТА, а останалите ще стигнат за закупуване на няколко пейки, като тези на Графа?

19

ц

преди 4 години

Ще се ремонтира основно Източната тангента от Ботевградско шосе до Северната тангента. Ама то е ремонтирано бе, *** ***.

18

Анонимен

преди 4 години

Как се прави прясна кайма? Взимате прясно месо, слагате го в колата и карате 20 минути по някоя "новоасфалтирана" улица и каймата е готова.Как да направите джибре? Взимате пресни плодове, слагате ги в колата ...

17

Анонимен

преди 4 години

Кафа от тая София сериозно...

16

Анонимен

преди 4 години

От тези 100 милиона, 99 ще отидат в банковата сметка на тиквата и фъстъкова, и улиците пак ще са в дупки.

15

Анонимен

преди 4 години

Като се съпоставят размерите на София и Париж, София има по-голям бюджет от френската столица - факт. Да, но вижте как изглеждат улиците и тротоарите на Париж и вижте какви са в София.

14

мисирка

преди 4 години

Пак пари за трошене, още някоя година и леви и десни ще умират от глад, тогава ще питам дали още обичат вожда си голямата мисирка !

13

Анонимен

преди 4 години

Даже знаем на кого дава парите и знаем за какво ги дава - за усвояване. Ще видим козметичен резултат, ремонтираните улици ще се саморазрушат в следващите 6 месеца след ремонта.

12

Анонимен

преди 4 години

Очаква се и заграждането на пробива на бул. Петър Дертлиев...Вие първо го изградете, пък после, ако трябва, го заграждайте.

11

АК-47

преди 4 години

Представям си каква вакханлия ще настане в София, и как ще се правят после по няколко ремонта на ремонтите, ако гербаджийската кметица изсипе парите на същите крадливи и некомпетентни фирми, с коите са във финансова симбиоза.

10

Анонимен

преди 4 години

Животът в селата го унищожи бай ви Тодор, като избута селяните ит домовете им в градските панелки! Иначе Фандъкова се провали тотално с улиците в София! Всяка година парите потъват за ремонт на едни и същи дупки, а малкото нов асфалт веднага е нарязан от фирмите, които строят навсякъде! Гешев да се задейства, защото асфалтът, нарежда *** и лекарствата са най-големите далавери, които се вършат пред очите ни