43

Василев

преди 4 години

До карачанаковДа, но той ни "о"сведомява, а не ни "у"сведомява

42

баба мара

преди 4 години

няма никаква воина между институциите това са празни приказки на мисиркитеи всички....лози да си запълват телевизионното време с простотии а навънне може да се диша цените на стоките скачат с часове хората скачат от балконитеположението е трагично

41

1

преди 4 години

До Анонимен-46,а любимата ти тиква е червен,от 42 години,не ти прави впечетление,защо ли?

40

1

преди 4 години

Напълно е възможно,след оставката на "великия"от банкя,той е източника на войната.

39

Анонимен

преди 4 години

Помирение? За какво? За сметка на кого? Ако Гешефтурата е назначена за маша, а не да спазва закона, това означава, че се търси ПРИмирение, а не помирение! Не напразно избраха човека с най-показателното име - ГЕШЕФТ!

38

Анонимен

преди 4 години

Браво Радев, бо..й по к..радливата пасми..на, те само от това разбират....нали шефчето им е каратист...

37

Горд българин

преди 4 години

Всеки който казва истината е червен и ***.Обогатете си малко речника, че ставате смешни вече.

36

Анонимен

преди 4 години

""Радев има всички основания да се страхува", а управляващите няма от какво да се страхуват, те са "честни", "некорумпирани" и с "висок морал", само гдето не знаят, че един мастит олигарх дължи на държавата 500 млн. лв. Дали ще стигнат тези пари за един хеликоптер - линейка?

35

Анонимен

преди 4 години

Много завист и злоба у пРезидента. А че е червен, то се вижда от самолет.

34

Анонимен

преди 4 години

РР започна мандата си със заядливото:"Още малко ви остава". От тогава не е спрял да се заяжда. То се водя после три пъти на избори как народът не подкрепял управлението. Това, че тоя пуяк веднъж по щастливо стечение на обстоятелствата спечели едни избори и обра негативния вот, не значи, че все още има тази подкрепа. Рейтингът му е фалшив, от соц агенция. Рейтингите реално се виждат на избори.

33

Бибитко

преди 4 години

Искам да попитам тролите, които казват, че президента е червен. Този, който беше шАфИор на Тодар Живков, не беше ли най младия член на БКП? Той е червен кхмер, не президента. От комунист да станеш демократ, е все едно Адолф от нацист да стане комунист или Сталин от комунист да стане фашист :)

32

Анонимен

преди 4 години

От тоя вече никой не се интересува, но той упорито се изявява по медиите ту сваля доверие ту качва рейтинга на институциите.

31

Каквото тъпанар

преди 4 години

Сам си направи и Господ не може да му го направи! А Господ е сърчицето дето ще ти се пръсне! Кат двигателя го няма започва периода на полуразпад!

30

Всъщност и тримата

преди 4 години

Мага да ви вкарам без никакви проблеми. Госпожице Потс да са загубили някой от вашите трима пациенти ....

29

Суек

преди 4 години

Абе ей знаеш ли вица за тримата рокери в ресторанта. И за тоя дето не става за шофьор. Нема ми се кръстите, че това е мъртва ментална вербална конструкция. А какво мога да направя ли? Моем да те вкарам за наличие на тия 50 процента лечими в медикаментално лечение след което нищо няма да става от тебе. Моем много работи ....

28

Денииии

преди 4 години

Айде си дойдеш вкъщи мила! Че много нещо злоба у тия хора. Окото на севера си те чака!

27

Това, което остава

преди 4 години

Е резонанса на човешкото сърце! Който е в хармония с останалите три преди да освините нещата. В резултат тялото започва да се лекува, психиката също и тъй рече Тесла честота, трептене енергия! И понеже аз съм си свършил работата настоявам да си работя и да не ме занимавате с глупости повече. Много обичам звън на тибетски будистки камбани! Зъннннннннннннн, зъъъъъъъъъъънннн. Обичам си я тая жена и сърцето ви явно е много покварено от глупостите та тоя жест да ми не направите . Победени сте и к'во!

26

Горд българин

преди 4 години

До 77Аз ако дойда пред вратата ти, ще забравиш и политическите си убеждения и психичните заболявания които имаш, но спокойно това е метафора.Хората ги е страх, плюс това не останахме много на територията.

25

Горд българин

преди 4 години

До Анонимен 33Кажи ве ***, какво трябва да обясниш на "фатмето".Дай си доводите, че да разберем ние простосмъртните с какво греши "фатмето".

24

Не ви се вярва май а

преди 4 години

След 20 години Марселино извинявай *** прав беше ..... Простооооооооо не ми се приказва вече .... 1,2,3 резонанс съответстват на 1,2,3 честота в херци. Декарт не прави разлика между жива и нежива материя. Неживата материя разрушава нежива ментална конструкция. Клин клин избива и добре дошъл Кестлер! Чисто нов човек!