28

Анонимен

преди 4 години

Не ни интересува.

27

1

преди 4 години

А главния мюфтия какво каза за изложбата.

26

niki

преди 4 години

Типичен пример за омраза на религиозна основа и то на най-високо ниво в правителството.

25

Анонимен

преди 4 години

Банов беше казал: "Ние не сме ксенофоби". Значи Синодът и БАН са ксенофоби, така ли бе, Банов?

24

Анонимен

преди 4 години

До БравоЗа артистите, че ни им е мястото им в управлението и, че е нелопо да дават акъл за държавно устройство отдавна съм се изказал. За БАН първия финансов министър на ББ каза грозни, но верни неща. А на църквата, кой и даде благословията да поругаят вековни храмове, така, както османлийте не са си позволили? То са климатици, то са фаянсови и мраморни плочки, грозни черджета, безумни входни врати и т.н. И накрая над входа на Араповския манастир владиката си прави апартамент! Анатема!

23

Шопо

преди 4 години

Тоя алкохолик Банов само глупости върши ! ОСТАВКА !!!

22

Анонимен

преди 4 години

Артистите са сред най-продажните.Бяха най-масови и с искания за свобода. Но като им орязаха дотациите и държавната реклама, станаха слуги на всеки новобогаташ. Сега се натискат да са крепостни към някоя телевизия. Иначе пак търсят държавна заплата. Колцина артисти живеят от свободния пазар и чрез изкуството, към което се числят, без халтура, пошлост и други доходи? И не са "култура"!!! А надстроечни елементи. Малцина са образовани и вън от насилие и пошлост. Не са интелигенция.

21

Анонимен

преди 4 години

sinoda prodava kancerogenni svesti, marsi vazduha i sha go zemat diavolite

20

Браво

преди 4 години

Браво на Светия синод. Показа, че е достойно избран и имат ясен и правилен мироглед. Преди около 15 години в Музея в Казанлък бяха сложили отворен коран, написан с арабски букви, върху Миней на църковнославянски език и Евангелие на старогръцки. Все едно да сложиш лъайно върху Хляб.

19

Анонимен

преди 4 години

Издънка след издънка.Гарантирано от Тиквата и ГРОБ.Но просотот бългapaшко племе така и не вижда какво става.Все някой друг е виновен но Тиквата и ГРОБ никога.П.П. В случая си намериха синода за виновен.Колко трябва да си *** та да не разбереш КАКВО се случва????Мнооого, но *** е наистина хипер-***.

18

Анонимен

преди 4 години

Чух че благодарение на герб ,джамиите в България са 1300 а църквите 500 а как трябва да наричаме нашата държава!!

17

На министъра

преди 4 години

На културата му е толкова културата.

16

Шогун

преди 4 години

Този на снимката да не би да Хоаким Финикс? Оскар му дайте...Оскар! И да не забравите Яра Бубнова, на нея Оскар за Веницианското фиаско.

15

Анонимен

преди 4 години

Явно им е малка далаверата на алчните попци от Патриаршията ..Пазете вярата си, но бягайте далеч от църква и религия във днешно време ...

14

Анонимен

преди 4 години

Този Министър на културата не става за Министър на културата.

13

Мефистофел

преди 4 години

Рунтавата вежда на пет ракии - Дядо попе сакън нидей, алах акбар, бян шъ упрай рабутътъ .!.

12

Помислете хладно.

преди 4 години

Османската империя не е създадена от турците. На Някой много му се иска да е така. Но кой е най известния архитект арменеца Синан, коя е първата банка- открита от българи в Русе, българи държат търговията, има много български велики везири, адмирал на флота.Има гръцки велик везир.Предполагам също доста арабски търговци и лекари. Така, че няма знак за равенство между Османска империя и Турция.

11

Бай х

преди 4 години

Няма кво да ни се извиняват французите... То е ясно, че умишлено го правят. Добре, че пиак църквата натисна.,както за конвенцията!

10

Наблюдател

преди 4 години

Франция да ни се извини!

9

Анонимен

преди 4 години

pratete im casino royal... :-)