14

Анонимен

преди 4 години

И тази статия (като всички останали за рака) нищо не каза, а много се написа...

13

Анонимен

преди 4 години

До Питър несъществуващ, или неразпознаваем?щото репликата по селата ми е любима " цел живот беше здрав като бик, никакви лекарства не е взимал и по доктори не е ходил, ама кво му стана ИЗВЕДНЪЖ и си отиде ..."

12

по-полека с бега

преди 4 години

Ние празнувахме 1300 години Българска Държава и само 20 с мутарата на Тиквата, а тея едва збрали 1300 гентника и то от 30 държави да ни разтягат локуми че "можело 10 години преди да умреш да се гътнеш бега да ти бега и да немоиш да го стигнеш, като това изследване е започнало най-малко преди 10 + години.Зада се направи такова изследване са нужни генерации в една линия от 5 -6 фамилни линии. Какво на РС са извръткали бегнятените бегащи беги - и още малко да вкарат житни бегач Цвълисан в бг зандан

11

Анонимен

преди 4 години

Това отдавна е известно един *** лекар в една онкология ще ви го каже че неговите пациенти са с разрушена имунна система именно тя бори рака а те допълнително я унищожават с химиотерапия което е грешно скоро американски и японски учени казаха нещо известно че именно имунната система бори рака и трябва да се работи да да бъде подсилена да се справи с него а не да се унищожава с химия

10

Анонимен

преди 4 години

...бъгът в генетичния код, което води до развитието на тумора...Скъпи журналисти като имате дефицити по български език повторете 4-ти клас! Не ни мъчете с англицизми при това членувани с пълен член. Цитирайте в оригинал например бъгът е в генетичния код на липсата на образование на статиянаписалата! Малко сложно през афтъра до сливиците ама забавно! Да видим сега оценките!

9

Питър

преди 4 години

До До 4Айде, още един гений, който всичко е чел и всичко знае! Средната продължителност на живота едно време е 45 защото родилната и детска смъртност е била масова и ужасяваща. Отделно войните, където са умирали основно млади мъже. Минавайки 25-30, шансът за доживяване до дълбока старост се е увеличавал многократно. Ако човекът не умре от сепсис (отравяне на кръвта) или глад. Това са били основните заболявания във времена без чума и холера. Ракът е бил почти несъществуващ

8

Анонимен

преди 4 години

Новината е от 2014-та... И са изследвали 38 типа ракови клетки от 4691 типа познати до тук. Последните пет години нищо ново няма по темата, само интерпретации на тестовите резултати от 2014-а.На вас оставям да си правите изводи.А на тия дето лекуват рак с лайкучка и други народни илачи - искрено съчувствие от мен.

7

До 4

преди 4 години

Ако рака го лекуваха с лайка и пчелен прашец нямаше през 17 век средната продължителност на живота да е 45 години!!!

6

Анонимен

преди 4 години

да, но няма да ваксинират българи.

5

д-р Бил Боц

преди 4 години

"Те са открили също, че основата за развитието на някои видове рак може да започне да се формира десет години преди поставянето на диагнозата"Демек от момента на ваксинация.

4

Анонимен

преди 4 години

Ракът е лечим и го лекуват, но тайно. С най-прости неща се лекуват много и стряскащи диагнози. По-близо до природата, по-далече от химията. И по-една по-дълга майна на всичко, което засмужава.

3

Булшит

преди 4 години

Пак фалшиви новини пускани от медиите на Илюминатите.

2

Край

преди 4 години

До този отдолу - наивни детински глупости. Когато хората спрат да умират света по-хубав ли ще стане?!??? А си го представи за момент и сам си отговори.

1

Анонимен

преди 4 години

Невероятна новина! Дано доведе до нещо полезно! Ракът е един от най-големит е проблеми на съвремието ни!