40

До 33

преди 4 години

По-големи тъпотии не бях чел скоро. Да се показваш с кола за над 100 хил. означава да имаш високо положение в обществото - шефове, висши политици, известни личности, а не като вас - *** от Чепръчене попаднал в дебела софтуерна компания и започнал да взима некой лев, и за да си начеше селската суета се обвързал с кредит за 100 бона за автомобил. И скъпите автомобили по улиците не са на "пишман бизнесмени без един лев" , защото никоя лизингова къща няма да даде на такъв и 5 лв.

39

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен(гр) ад Ловеч умря много отдавна. Там, където хората се познават всички, не е град. Махнах се оттам още след гимназията, и като знам кои от моите приятели и съученици останаха там, за никой от тях не ми е жал. Поне не са много. Всеки ден там е загубен, времето не тече, нищо не се променя, не и за добро.

38

до 38

преди 4 години

а хубаво, а ако влога е един милион дали дават 200 000 лв или нищо? Запознати ли сте?

37

До 36

преди 4 години

До 100 000 Евро са защитени или еквивалента на тази сума в ЛВ.

36

до 17

преди 4 години

Много добре ги знам тези неща.Гледам от моя гледна точка.Аз нищо не вземам на изплащане ,не вземам и кредите.За кола давам до 20% от спестеите си пари.И по моята логика за дам 300к трябва да имам поне 1,5 мил задалени.

35

Милионерите

преди 4 години

вероятно са чужденци, иначе щяха да знаят че в БГ на банките се случват странни неща и защитения влог е до 100 000 лв. Но тези пари може би "просто преминават" от тук...

34

До 34

преди 4 години

Или пък да имаш като Митьо очите много приятели, готови да ти подарят кола за 300к. Най малко ще ти услужат с пари на заем

33

до 34

преди 4 години

В интерес на истината тук си прав. С жена ми сме заможни хора, около нас постоянно се навъртат хвалипръцковци с разни PR компаниики. Постоянно се фуклявят по телевизии колко са велики, а проста справка в имотния регистър показва, че нямат нищичко, иначе се демонстрира стандарт на живот като за милионер. Една от тези е приятелка на жена ми от дете и майка й срещнала жена й и й разправяла как си продали вилата в Радомир, защото децата нямали пари за апартамент. Иначе се кара Range Rover Velar.

32

до 17

преди 4 години

Според теб човек с кола за 300к задължително трябва да е милионер, така ли? Нека те светна нещо. Аз работя в IT компания. Факт, че заплатата ми е петцифрена, но работодателят ни плаща вноска за кола до 650EUR Месечно. Всички сме с автомобили над 100к. Има и хора с автомобили по 300к (според заплатата). Друг жокер. Масово разни скъпи автомобили са на пишман бизнесмени без 1 стотинка в джоба, без 1 авоар на тяхно име, освен затънала в дългове компания.

31

popa ot razgrad

преди 4 години

а не може ли един и същ човек да има сметки по за 1 млн. в 10 различни банки...или даже в една и съща банка...

30

Анонимен

преди 4 години

ЧЕЗ Троян дваисти токов удар от 04;30 супер сте

29

Анонимен

преди 4 години

Тази е по зле и от Г-н Казанджиев поне човека бързо отреагира а госпожата какво прави не знам

28

Анонимен

преди 4 години

Маринова ти как шеси на студено и на свещи а корнелия

27

Анонимен

преди 4 години

Искаме нормален ток не сме жунгла град Ловеч сме

26

Анонимен

преди 4 години

За какво да ти гледа резила ще последваш левски ми се вижда скоро

25

Анонимен

преди 4 години

Ще оставиш цяла България без ток ли а кои ще гледа Интер нали печелиш от това къде тока търси се

24

Анонимен

преди 4 години

Домусчиев ако вали цяла седмица какво ще пра виш без ток тука се работи нее лесно да си председател на КРИБ

23

Анонимен

преди 4 години

Добро утро и на ЧЕЗ Троян какво става с токовете тъмна пет капки и тока чао а пуснетее го че закуска на свещи не мисля да правя

22

Wwww

преди 4 години

Аритметиката не излиза

21

Анонимен

преди 4 години

До ИванИванчо, нищо не си разбрал.