29

Майне Фюрър

преди 4 години

Време е да Пречупиме Гръбнака на Глобалистите!!

28

Анонимен

преди 4 години

Ми: има и грозни ама щъкат като ***.

27

Анонимен

преди 4 години

Ние имаме нужда от алтернативаза България защото герб еантибългарска.

26

Антикомунист

преди 4 години

Вива АзГ / AFD!

25

Анонимен

преди 4 години

АКК е харисматичена като дъска за гладене.

24

Анонимен

преди 4 години

Уволнена поради прекалена грозота и грозно име - Винегрет Крампи Бекенбауер

23

Анонимен

преди 4 години

Макрон е по-добър вариант за лидер на Европа от Меркел-лудата баба, която заля Европа с мигранти и обича да цитира Ленин.

22

Един от АзГ

преди 4 години

АзГ е единствената партия, която не си затваря очите пред пълзящата ислямизация на Германия. Но понеже десетилетия наред на германците им е имплантирвана вечната вина за Холокоста, все още големи слоеве от населението ги е страх да си изкажат свободно мнението. За разлика от много други европейци, живеещи в Германия. Но докато старите партии не искат да виждат реалността, подобно на бетонните глави в ГДР и бившите соц.страни, и не се учат от историята, АзГ ще става все по-силна.

21

Анонимен

преди 4 години

АКК е харисматичена като ролка на тоалетна хартия.

20

АfD Германия

преди 4 години

до 14. Нещо съвсем си се объркал(а). АзГ не са въобще червени, а запълват вакума на ХДС в дясно, понеже Меркел премести партията си доста на ляво и няма разлика със СДП, с която са в коалиция. АзГ беше създадена покрай гръцката криза като анти-евро партия от западно-германски професори по икономика. След мигрантската криза 2015 АзГ се засили много и влезе във всички 16 локални парламента. Щази са при Левите и отчасти при ХДС и СДП, но не и при АзГ. Дай ми един пример, що, толкова си осведомен.

19

Анонимен

преди 4 години

Логиката на държави като България е: Като сме в свободния пазар с еврото, валутата ни ще е по-силна и немската продукция по-евтина. Проблемът обаче е следният - като нямаме производство и като хората емигрират няма откъде да дойдат пари с които да се купува евтино немска продукция. Трябва първо българската валута да е слаба и българското производство силно за да се завърти износът и тогава в някакъв момент човек може да си позволи вносна продукция. Ама като искаш всичко веднага ще страдаш.

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 15Ами като са ГЛУПAВИ еврогейовете ще работят за немската икономика! Не е луд този който яде баницата.. американците се опитаха да предопредят европейците. Единствените умни хора в клoаката наречена ЕС е Великобритания, която се омете овреме.

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Всичките до един "уши" на ЩАЗИ"Ми то е същото като с Атака. Навсякъде се работи по една и съща политическа технология. Но това не означава, че останалите не са още по-отвратителни.

16

Анонимен

преди 4 години

Макрон е от този тип хора, които носят кафето на Меркел, а иначе се правят на лидери пред медиите.

15

Анонимен

преди 4 години

Замислете се каква е основното обвинение на Тръмп срещу Китай. Че Китай си манипулира валутата да е изкуствено евтина за да може да изнася на поразия. Същото е и с Германия. Валутата на Германия еврото е евтина защото държави като Гърция и Португалия са в нея. Цял ЕС практически работи за немската икономика без да се усеща.

14

Анонимен

преди 4 години

До АfD ГерманияСамо да те питам, има ли по-големи комунисти от червените фашистиот АзГ?Всичките до един "уши" на ЩАЗИ!

13

Анонимен

преди 4 години

Германия е една отвратителна държава, но няма да падне въпреки мигрантската криза.Защо? Защото в Германия е концентрирано индустриалното производство на ЕС и Германия концентрира интелектуалната мощ на ЕС като обра мозъците от държави като България. Освен това Еврозоната работи директно в полза на Германия. Германия иска държави като България и Гърция в Еврозоната за да може еврото да се поддържа евтино за да може Германия да изнася в чужбина. Иначе би била твърде скъпа продукцията.

12

Анонимен

преди 4 години

До АfD ГерманияЦитат: "Убедих се, че като народ германците са много по-пригодени към комунизъм, отколкото източноевропейците, вкл. българите. Завиждат на успелите повече от нас и искат уравниловка."Абсолютно точно! Маркс е немец.Ленин е бил финансиран от Германия.Национал-социализмът е социализъм. ГДР си вървеше с пълна пара. Немците са културно погледнато много по-комунисти отколкото хората си мислят. Данъците са силно прогресивни. Мразят успелите.

11

Анонимен

преди 4 години

Цитат "АзГ е пълно отрицание на това, което представлява ХДС"Това абсолютно не е вярно. ХДС и ХСС на последните избори се постараха да се правят на максимално твърди спрямо бежанците в сравнение с останалите партии за да могат да изсмучат каквото могат от гласоподавателите на АзГ. Едно говорят, друго вършат.

10

АfD Германия

преди 4 години

В Германия новите фашисти са червените, левите и зелените, финансиращи и поддържащитерористичната организация т.н. АНТИФА, съставена от анархисти и хашляци, искащи комунизъм, окупирващи къщи, нападащи и биещи всеки трезво мислещ, палещи автомобили на другомислещите и т.н. Убедих се, че като народ германците са много по-пригодени към комунизъм, отколкото източноевропейците, вкл. българите. Завиждат на успелите повече от нас и искат уравниловка.