6

Анонимен

преди 4 години

Нещастната *** само гледа да *** кинти да си запълва дупките в бюджета, вместо с тези пари да осигури ПАРГИНГИ! Няма нито един направен! Всички терени ги раздадохте за сгради! На Сточна гара, вместо да построите паркинг за 500 коли го дадохте на Лидъл да си вдигне поредния магазин!

5

Зона

преди 4 години

Синя зона, зелена зона, после кварталите жълта зона - направете целите градове зона и ще ходя с колата до село да хвана автобуса за града :D.

4

Анонимен

преди 4 години

Румяна Милова съобщи още, че приходите от синя и зелена зона през 2019 г. възлизат на общо 32 млн.лв., което е повече от предходната година. какво е на лице. Нищо.

3

бг

преди 4 години

Сложете 1 и да боядиса, че не се вижда

2

Анонимен

преди 4 години

Всяка нова платена зона за паркиране намалява паркоместата и създава огромни проблеми с паркирането в съседните квартали, където все още няма платена зона. Получава се лавинообразен ефект на създаване на проблеми с паркирането. Колко паркинга построиха с парите от платените зони? Нула или 0.

1

Анонимен

преди 4 години

Прави се всичко за да дерат пари, но какво се прави със събраните суми както винаги не се казва. Паркинги ли построиха, движението ли оптимизираха какво полезно по дяволите сториха освен да ла пат кинти.