314

Анонимен

преди 4 години

Облъчват ви за пореден път. Народ мисли за надъшния днес, с какво ще нахрани децата, а не за чорбаджията. Нищо няма да се случи. Гарван,, 2,, око не вади. Ще дойдат другите и ще им се размине. Помним цветанов, натръшкани по земята и днес по разни кабелки ръсят глупости и нападки.Смяна на чипа, каза го при слави, спортист и треньора.. Не само лъскави улижи, коли, а и промяна в мисленето. Той станал по на 50,60,70,80,как биха се променили, а и извън България повечето не са излизсли. Задръстени,

313

Анонимен

преди 4 години

314/319Ще прегракнеш бе тавариш....

312

Анонимен

преди 4 години

Политбюро трябваше да увиснат на стълбовете пред народното събрание за да няма малиноФчета.

311

Анонимен

преди 4 години

ДрОгаре свиквате ли с реалности......ще ви отнеме 30/35 години......свиквайте.

310

Mай

преди 4 години

Не 5000 ами 1милион ще скочат за тия които продължават да мачкат народа.

309

СКАНДАЛНО БЕЗОБРАЗИЕ

преди 4 години

С този закон само преди година караха животновъдите да се пререгистрират. Много го направиха и изхарчиха много пари, сега пак ново двайсе, старите регистрации се отменят, а нови да се правят. ГОСПОДА ОЛИГАРСИ, ПРЕСТАНЕТЕ ДА ИЗИСКВАТЕ ОТ ЛАКЕИТЕЕ СИ В ПАРЛАМЕНТА ДА СЪСИПВАТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. НЕ СЕ ЛИ НАГРАБИХТЕ ДОСТАТЪЧНО?

308

Анонимен

преди 4 години

Българския народ от данъците си плаща огромна вноска в Европейския съюз. След това по-голямата част от тази вноска под формата на еврофондове отива за едрите капиталисти-олигарси. Те, както Васил Божкав през цялото управление на ГЕРБ са безконтролни, никой за нищо не ги контролира а после, като станат неудобни някому като Божкав се сдобиват от раз със седем обвинения? ТОВА ЛИ Е ПРАВОВАТА ДЪРЖАВА? ЗАЩО ПРАВАТА НА ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ СА ПОГАЗЕНИ НОНСТОП? НЕ Е ЛИ ДОСТА ПОСКЪПНАЛО СВИНСКОТО СЪС 60

307

СКАНДАЛНО БЕЗОБРАЗИЕ

преди 4 години

Някой провери ли как в Брюксел е отчетено че 27000 прасета са умъртвени и обезщетения платени, в едра ферма, а после се оказва че 13000 бяха намерени от телевизиите живи и здрави????МАХНЕТЕ СИ КАРТЕЛНИТЕ РЪЧИЧКИ ОТ СВОБОДНАТА СТОПАНСКА ИНИЦИАТИВА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. КОНТРОЛИРАЙТЕ СИ БЕЗКОНТРОЛНИТЕ ЕДРИ ЖИВОТНОВЪДИ А НЕ ДРЕБНИТЕ И СРЕДНИТЕ.КАКВО ВЪРШИ БЕЗОБРАЗНО РАЗДУТИЯ ДЪРЖАВЕН АПАРАТ? НАД 50 ПРОЦЕНТА ОТ ЖИВОТНОВЪДИТЕ ФАЛИРАХА, ЗАЩО ПЕРСОНАЛА НА ЧИНОВНИЦИТЕ САМО РАСТЕ? СПРЕТЕ ГЕНОЦИДА!!!

306

Аз имам 10 годишна

преди 4 години

Виза за САЩНе е проблем да се вземе стига да ти се ходи тамБил съм само два пъти там защото ми идва далече А понеже сами не можем да се оправим ни у правят я турци я *** я американци

305

СКАНДАЛНО БЕЗОБРАЗИЕ

преди 4 години

ЗАКОНОПРОЕКТА Е ПРИЕТ НАБЪРЗО БЕЗ ДИСКУСИЯ, НЯМА НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ НА ВЕТЕРИНАРИТЕ, СТОПАНИТЕ ВЕЧЕ НЕ МОГАТ ДА СИ ИЗБИРАТ ДОБРИ ЛЕКАРИ А СЛУЖЕБНО ЩЕ ИМ БЪДАТ РАЗПРЕДЕЛЯНИ МЪРЗЕЛИВЦИТЕ КОИТО ВЪОБЩЕ НЕ ЛЕКУВАТ ЖИВОТНИТЕ. ЧОВЕК СЕ ОПЛАКВА, ЧЕ ЛЕКАР, КОЙТО Е ОТКАЗАЛ ДА СЕ ЯВИ ПРИ ТЕЖКО РАЖДАНЕ НА КРАВА, ТЯ Е ПОЧИНАЛА С ТЕЛЕТО И ОТ КОЙТО СЕ Е ОТКАЗАЛ, СЕГА МУ СЕ ЗАКАНВА, ЧЕ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ОТНОВО СЛУЖЕБНО ДА МУ МЪЧИ ДОБИТЪКА. НЯМАТЕ ЛИ МАЛКО СРАМ УПРАВЛАВАЩИ???? НЯМА ЛИ КОНТРОЛ НАД ЛЕКАРИТЕ??????

304

СКАНДАЛНО БЕЗОБРАЗИЕ

преди 4 години

Докато ни занимават с разни кьорфишеци, управляващите олигархоудобни депутати приеха поредния удар срещу икономиката на страната с промени в закона за ветеринарномедецинската дейност. Целта е с глоби, репресии, административен произвол, непосилни финансови изисквания да ЛИКВИДИРАТ НАПЪЛНО ДРЕБНОТО И СРЕДНО ЖИВОТНОВЪДСТВО, А ОСТАНАЛИТЕ ЕДРИ ДА СИ НАПРАВЯТ КАРТЕЛ И МОНОПОЛ НА ЦЕНИТЕ НА МЕСОТО, МЛЯКОТО И ТЕХНИТЕ ПРОИЗВЕДЕНИЯ И ДА ОТМЪКНАТ ВСИЧКИ ЕВРОФОНДОВЕ!!!! ГАРНАТИРАНО ОТ ШАЙКАТА ОЛИГАРХОСЛУГИ!

303

Анонимен

преди 4 години

Аз предлагам да ударите черен печат на цялото население в България,че поне да не си губим населението.

302

Прошко

преди 4 години

Двамцата амерички бумагоместещи са с ранг зам началник на отдел във Външно. Евала за вниманието дето им отделяме

301

1

преди 4 години

До Анонимен-292 , а ти какво искаш,фашисти като тиквата ли да коментират.

300

1

преди 4 години

До Анонимен-306, а за тиквата бял речат,защото е най-честния .

299

Браво Българи

преди 4 години

БРаво на БЪлгария . След внимателни проверки следящи милиарди хора по света американски спец служби обявиха важно, че в БЪлгария май успели да намерят даже един "Корумпиран" /със съмнения обаче/ Смятали ,че най вероятно обслужва Българска програма за подържане на мирни благодатни отношения с братска Русия/славяно болгарска държава пишеща на български език/черковно славянски - руски диалект/

298

АМАН от наркомани

преди 4 години

ПОлзват се нови спец наркотици тн"Пси активатори" за излагане на американски лидери . САЩ срочно да тестват посланничката в София за нови спец наркотици..подава внимателно София следяща специфични излъчвания и миризми от телата на пострадали от тази дивесрия хора.

297

Илиев

преди 4 години

С образ на дявол,пратеницата на чичо Дони,хвърля ситен пясък в очите на простолюдието. Херо,хората очакват едра тлъста риба,която е в "рибарника" находящ се на бул. "Дондуков" 1. Скомриите с които залъгвате котките идват да подскажат,че вие задокеанските наши "братя",ни вземате за основното ваше население преди триста години.

296

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 4 години

АЙДЕ СЕГА И "ПЕРАЧКАТА НА ПАРИ"... ОТ ОФШОРКИТЕ НА ЦВ.ВАСИЛЕВ!МНОГО ШЕ МИ Е ДРАГО ЗНАЧИ....!

295

кореняк софиянец от

преди 4 години

Пука ми ! Широк свят , държави много !