20

до 19

преди 4 години

Не е само тя и мене ме измамиха на улицата и не ги хвърних а им ги дадох на ръка защото ме заплашваха а полиция и прокуратура се подиграха с мене като казаха, че те си искали Аз съм давал нямало престъпление и отказаха дори да образуват досъдебно срещу неизвестен извъшител!

19

Анонимен

преди 4 години

До от сидниАав$тралияМерси за съвета.

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18Така е, но в нашите ширини на това се гледа с друго око.За жената, имах предвид че си хвърли изкараните с много труд и лишения пари през балкона" както се казва.Ало измамници и съсипаха живота преди 2 години, но го споменавам, защото има общо с незнанието на хората.

17

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да обясняваш на *** защо да плаща с карта (и то кредитна), той няма да те разбере. Ще опитам да обясня пак. Купувате си от пишман Facebook магазин някакъв item. Не ви харесва, а другият ***, който го е продал на първия, не иска да върне парите. Моментално можете да отнесете спора към издателя на кредитната карта. За 3-4 седмици парите ще са при вас 101% гарантирано. Ще го отнесе собственикът на ПОС терминала- например Еконт. И Еконт ще знае вече на този *** пратки да не приема.

16

Българин реалист

преди 4 години

Болшинството от българите са страшно наивни, да не кажа глупави.Познавам една жена, дето 30 години спестява и се лишава /тоалетни, храна, дрехи и прочие/ и накрая да я измамят с 30 000 евро.

15

Анонимен

преди 4 години

До 13Щом срока не е изтекъл значи няма какво да направиш понеже ще има нарушение чак ако е изтекъл срока на годност а на теб ти остава цял месец.

14

Анонимен

преди 4 години

Българина често пуска реклами във социалните мрежи от типа снимка на някакъв продукт и пише пишете на лично да цена и за поръчка без даже да е публикувал общи условия или да е добавил продукта в онлайн магазин.

13

..

преди 4 години

По някаква ангета на Дойче веле, *** в БГ били намалели от 80% на 62, но все пак са достатъчно, за да кълве нещо на подобни оферти. Докато има ***, че има и тарикати...

12

до 6

преди 4 години

Наложи ми се скоро да купувам Антибиотик и учудването ми беше, че срока му изтича след месец!

11

Анонимен

преди 4 години

Скоро получих мейл уж от КАТ глоба и за да разбера за какво трябва да отворя прикачен файл които е троянски кон след няколко дни получих писмо от рекетьор ако не платя 750 долара ще изпрати писма до всичките ми контакти с лоши неща за мен!

10

опетков

преди 4 години

До Слава за героите Интересно е какъв език е говорил "Гошо Тарабата" в Австрия, където се е крил от 1923 до 1933г.

9

Анонимен

преди 4 години

Не само в мрежата а и на улицата ни дебнат заплахи като предложение за евтин ремонт от непознат може да ни излезе солено, но какво да се прави всеки има глава на раменете за да мисли.

8

Слава за героите

преди 4 години

Е оня гошу тарабата как бил научил немския за 1 нощ а

7

Анонимен

преди 4 години

"Всеки ден потребителите попадат на различни реклами и изкушаващи оферти, докато разглеждат снимки и постове в социалните мрежи."Нямам профил в социалните мрежи, така че нищо не разглеждам. Интернет рекламите така или иначе съм ги блокирал.

6

Анонимен

преди 4 години

Който си мисли,че език може да се научи за една седмица,наистина си заслужава съдбата!

5

Анонимен

преди 4 години

Аз поръчвам само парясници в нета и съм доволен. До двайсетина минути имам стоката!

4

от сидниАав$тралия

преди 4 години

не ползвам соцялни мрежи. Разработвам много по смислени неща който допринасят на големия бизнес стойност, развитие и дават сигурност. Не се занимавам с кокошкарски дейности от сорта, дай да шитнем едни маратонки на някой нещастен човечец да го изтесларим с някоя "промоция". Аз като видя промоция гледам кода първо дали крайния срок не е SYSDATE() Който разбрал, разбрал!

3

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

По милиционерски !Да забраним интернет, за да спрем подвеждащите реклами.

2

Анонимен

преди 4 години

Човек с мозък в главата не би тръгнал да се връзва на оферти в социалните мрежи.

1

Анонимен

преди 4 години

Не използвам фейсбук.