12

Анонимен

преди 4 години

В бг рекета отдавна си е съвсем законен, що да го следи някой?

11

Активист на БКП

преди 4 години

Защото са гаулайтерите на Мисирката !

10

дс

преди 4 години

Защото зад всички колекторски фирми стоят хора близки до властта. То самата ни власт е произлязла от такива фирми, н тогава действаха малко в сянка.

9

Анонимен

преди 4 години

Трудна работа по лесно е да се граби от безобидния народ, глупаво е да се затваря тази вратичка за грабеж.Все пак олигархията трябва хляб да яде.

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Казва се Манолова, ***!0

7

Анонимен

преди 4 години

Че нали Мая Костинбродска внесе в НС един уж проектозакон за ЧСИ? Или и той е ялов като закона за асистентите на майки на деца с увреждания, след като яхна протестите заедно с безочливата Вяра Иванова, след което майките се дистанцираха от Костинбродските протести - НС приеха закона, благодарение на който сега 7000 инвалиди останаха без асистенти. Освен че с Дончевата пуснаха на свобода Ванко 1, какъв е приносът на Костинбродска в българското законотворчество?

6

Анонимен

преди 4 години

Хайде някой да ми каже , може ли да теглиш пари от банка и после да не ги връщаш, защото си нямал. Ами по тази логика влизай в магазина и си пазарувай каквото искаш без да плащаш. Явно за някои хора е дошъл комунизЪма и всичко им е безплатно.

5

абе, да, но

преди 4 години

До хаПлащаме данъци, за да ни управлява държавата. Тя била за това, да управлява, да върши общите функции на обществото. Данъците били затова, заплатите на държавните служители, които ни вършели работата да плащаме. Само трябва да питаме, каква работа и как я вършат тази служители? И кога, как и пред кого се отчитат!И най-важното - НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ОТЧИТА ЛИ СЕ ПРЕД НАРОДА. ИМА ЛИ ПАРЛАМЕНТАРЕН НАРОДЕН, НАРОДЕН, НАРОДЕН ДЕН ЗА ВЪПРОСИ ОТ НАРОДА И ОТГОВОРИ ОТ "НАРОДНИТЕ ИЗБРАНИЦИ"!!!

4

ха

преди 4 години

Че кой какво следи в България?!Следят ли се мошеническите реклами дори за лекарства в интернет?! Следят ли се разните продажби по интернет?Следят ли се "медицинсксите услуги" по стълбове, дъски, дървета???В държавата е пълна, фашисзирана анархия, прикривана зад "пазарна икономика"На властта така и е удобно, защото взима марфа от "продавачите".Ама "каскетчето" се прави, че не вижда и гони ония,дето не си плащат вноската.

3

Гост

преди 4 години

Никой нищо няма да направи.Тези фирми са създадени за да печелят и не ги интересува как е задлъжнялото лице.Отделно трябва да не се допуска прехвърляне на вземанията. Когато се отпускат кредити да си правят добре преценка за риска.Раздават се безразборно кредити за да зарибят хората и после започват с дране на кожата.Държавата го допуска затова е така.

2

Анонимен

преди 4 години

Защото тези фирми и държавата правят едно и също . Свалят и последната риза на сиромасите.

1

Анонимен

преди 4 години

Защото всеки го е гнус ,от тази социалнауrod.Дори и тези, които въведоха тазипроказа,бягат далече от нея. Общество от прок,,ази сър.