52

Justice Deender

преди 4 години

Ислямксите арабски терористи с фалшиво име палестинци, йорданци и др. престъпни корумпирани окупатори на святата земя, която единствения истинен Бог на Израел, Създателят и Собственика на Вселената и човечеството е обещал, дал, и върнал на Своя свят народ Израел давайки му победи във всички агресорски ислямски войни срещу Израел от 1948 до 1973 така че мюсулманите- араби и още по-малко турците нямат никакво право нито над еврейска земя, нито столица Ерусалим, който дори не е споменат в Корана

51

Вечна Истина

преди 4 години

До али! Май говориш за ислямистите,които са идолопоклоннци лъжци клеветници окупатори агресори изнасилвачи педофили крадци убийци дори масови убийци и т.н слуги на дявола според всичките им престъпни дела като на ислямиста обсебен от дявола Хитлер и на всички ислямски диктаторски лидери на тероситични групи като на Палестинска автономия Хамаз Хизбула,АлКайда Ислямска "държава". Защото това не е вярно за Божия свят праведен еврейски народ Израел-избран за благословение и спасение на всички народи

50

---

преди 4 години

Само му се гласят на бай Ердо, ама той ич ги не бръсне...

49

1

преди 4 години

До Анонимен-5,0ганьо пък им праща ножчета за бръснене,на които ,още не е усвоил технологията,и не може да ги произведе,иска помощ.

48

1

преди 4 години

До Анонимен-56 в момента си глади каскета,и ще ходи при началника си бойко на доклад,ще докладва,през уикенда,колко роми ,алоджии,е заловил,след това,ще докладва директно на мустафа херо.

47

до 50

преди 4 години

Скъпи глу пако. Това, че всички сме в един кюп, го кажи на турците, които ни се подиграват хкак 500 години ни били... Те, тъ пако, внушават на децата си, че турците са господари, а българите - роби. Е, няма да бият тъ пан за това. Но го правят! Когато мюсюлманите се отучат от господарските си навици, тогава пак ела ми кажи, че живеем заедно.

46

Анонимен

преди 4 години

Изтрити коментари има много а тези които са против България са оставени. Къде е ДАНС къде е Гешев тук е пълно с антибългарски коментари и чужди агенти не Руски обаче.

45

Анонимен

преди 4 години

С 450,000 армия и 6 месечна обсада сте превзели град, отбраняван от 70,000 запасняци с продоволствия, д--------А защо не си струвапл повече войска и продоволствие? Значи нямаш планиране и организация на военни десйствия.Значи НЕ ставате за войници!

44

Анонимен

преди 4 години

До Йълдъз ИстихбаратА защо Пловдив, Бургас и Варна не са в Турция сега, нали сте с велика армия?Вас който не ви е хванал не ви е бил на война!

43

ами

преди 4 години

Кое не е вярно от казаното?

42

Анонимен

преди 4 години

ВЕДНАГА ТРИЙ ГАДЖАЛА , КОЙТО ГАДНО СЕ ПОДИГРАВА С БЪЛГАРИТЕ, ЧЕ ОТИВАШ В АРЕСТА!

41

Анонимен

преди 4 години

Поне 50% от произведеното в Турция заминава за САЩ.Половината автомобилни гуми в САЩ са от Турция,а да не говорим за пуйките,80%. И колко ли други стоки се произвеждат при комшиите със специален износ за САЩ?

40

Непопулярно мнение

преди 4 години

Предпочитам да коментираме смислени неща, с които да си раздвижим мозъците и критичното мислене и да общуваме по темата, но вие пак решихте да правите махленски състезания по надплюване. Жалко. Турци, българи, ***. Всички сме в един кюп. И ни разделят на принципа - "Разделяй и владей". И работи...

39

Анонимен

преди 4 години

Лирата не е ли с отрицателна стойност към стотинката, или трябва да чакам още една седмица?

38

стига вече

преди 4 години

Палестинците искат Йерусалим! Аз казвам, че на тях не Йерусалим, ами собствена палестиндска държава не им трябва. Араби има предостатъчно. Няма нужда от още една арабска държава. Няма нужда от още една държава на исляма, която, както и етносът и, щеу създава проблеми. Палестинците сега, без да имат държава и претенциите им са до небесата, а камо ли ако имат държава.

37

Анонимен

преди 4 години

А 1912 г е било по 15 на нож след като за две седмици нашата армия превзема Одрин и стига на 20 км от Цариград,

36

Анонимен

преди 4 години

Били са, нали постоянно дрънкаш как Северна Сирия била под турски контрол. Там на изток имаше наблюдателни постове на турската армия, но освен зрители на мащабното настъпление на Сирийската Армия нищо друго не са могли да направят. Това не е изненада за никого като се има предвид какви хартиени войници сте вие турците.

35

По принцип...

преди 4 години

...се мъча всячески да съм толерантен към политиците, но този ме превръща веднага в Хълк само като му видя физиономията. Крайно противен тип! Нямa ли да му свърши мандата вече и никога повече да не го виждаме по телевизията?!

34

Анонимен

преди 4 години

до Калеко АлекоАбе ти докато си изкараш смяната ще си нацъкаш стотина палеца. За никого не е тайна, че работиш в сайта.

33

Не извратен тип

преди 4 години

България има нужда от закон за защита от русороба