174

Анонимен

преди 4 години

Измамник 2, - "Обезценяване на спестяванията няма да има, уверява той", така казваха всички политици от държавите в които влезе еврото, но беше най-голямата измама, свидетел съм и до днес / вече 18 г. как испанците все още си искат песетата защото обедняха и обедняват с еврото /! А защо силна икономически държава като Англия напусна ЕС и никога не прие еврото докато беше в него бе господин Измамник 2 ? А защо Унгария не иска евро и обмисля и тя напускане на ЕС, както и Италия мисли за напуск

173

1

преди 4 години

До Писаха,ганчоо,какви 15% те гонят,има фиксиран курс на Еврото,към лева,затова,раздели заплатата си на този фиксиран курс,и ще получиш сумата на заплатата си в евро.

172

Анонимен

преди 4 години

Да умреш, ако ни доведе да гладуваме за 8 път

171

Писаха

преди 4 години

Икономисти писаха,че съотношението уж няма да се промени официално,но банките ще се възползват от правилото за курс +- 15 процента и на практика,щом ти трябва евро срещу лев,ще ти го обменят с 15 по ниско от сега. Т.е Крадците на власт уж не ни лъжат,то банките са виновни. Никога не вярвам на бг управление. Още По малко на мафиот и Винету.

170

Анонимен

преди 4 години

Загубите, които бих претърпял при прехвърляне в евро са пренебрежимо малки в сравнение с предполагаемите такива при развързване на лева.

169

Unkown

преди 4 години

Абе не им вярваме на тези нагли мошеници бе !

168

анонимен

преди 4 години

ВЯРНО НЯМА ДА СЕ ОБЕЗЦЕНИ ЛЕВА НО ЩЕ СЕ НАМАЛЯТ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ А ЦЕНИТЕ ЩЕ СКОЧА ДО НЕМА И КЪДЕ А ОЛИГАРСИТЕ ЩЕ ОСТАНАТ БЕЗ РАБОТНА РЪКА И ЩЕ ФАЛИРАТ.

167

за евро, не с Мента

преди 4 години

Народът не е против еврото, просто не и с тези политици, камо ли пък с Мента и Горанчо. Ако не приемем евро, какво -на рубли и турски лири ли ще се зарадваш?

166

............

преди 4 години

Кой вярва на лъжливото овчарче? "Банковата система е стабилна!" Бум- КТБ! Свищовският кадър (апропо, оттам доста бандити и черни красьовци си получиха и доксторски степени!) недовидял и недочул, че някой дължи 500мил. на държавата...*** и му вярвай!

165

Анонимен

преди 4 години

da

164

Анонимен

преди 4 години

Ние сме умни и правим обратното, на което ни казват политиците

163

валери симеонов

преди 4 години

всички които приеха еврото го приеха с референдуми само ние се хвърляме ургулишката в пропаста защото масоните тъй ни наредиха

162

шматка

преди 4 години

Аз пак питам.Как Горанов ще задържи този курс.Само с приказки и уверения няма да стане.

161

Minuva42

преди 4 години

Еврото е нашето спасение. Хем ще сме под контрола на авропейската банка и нашите гении няма да забъркат нещо. Хем няма да сме под валутен борд и икономиката ще живне малко. Дано само не забъркат нещо при самото преминаване.

160

Анонимен

преди 4 години

"А я обяснете за Литва,Латвия,Естония,Финландия защо са доволни от еврото?"Кой те излъга, че са доволни? Поне някои от изброените със сигурност не са

159

Цветан Симеонов

преди 4 години

Това значи "ЗАБОГА БРАТЯ , ОБРЪЩАЙТЕ ЛЕВЧЕТАТА , ЩЕ СТАНЕ СТРАШНО "

158

Анонимен

преди 4 години

А я обяснете за Литва,Латвия,Естония,Финландия защо са доволни от еврото ?

157

Референдум

преди 4 години

Трабва да се спре приемането на измененията за курса на рева! Вече е започнала подписка за референдум за еврото! Докато не се произнесе народа, не трябва да се променят законите!

156

Анонимен

преди 4 години

... и после като падне борда Тръм ще истръска нещо в туитър както стана с Турция и гледай какво става

155

Анонимен

преди 4 години

Няма нужда да обръщате резбата в евро.