25

шо па не?

преди 4 години

да се командирова нашият Прокурор вероятно е непроблемно и там на место да им покаже в донесени 3-4 голями сандъка какви незаконно придобити златни арт експонати се е здобил и да им пошепне че както у нас е въртял златото,у них още по-тека че да га заврътка и умело да пренесе до София 7-8 сандъка с новите Божкови вече арабски златни експонати.Е те тогава да го видиме тоьо Божката.Сичкото му злато у София и връз него седнали Боко и прокурорът ни и клатят чифт белезници и една пижамена премяна.

24

Анонимен

преди 4 години

Гешев, кво стана бе? Нали всичко беше в кърпа вързано?

23

Активист на БСП

преди 4 години

Въобще няма да се реши !!! И го знаете...

22

8

преди 4 години

Екстрадицията на Божков , Василев и сие няма да се осъществи никога ! Това са алабализми на прокуратурата и те го знаят много добре , но нали трябва да ни баламосват нас глупаците ! Те ги пуснаха да избягат , че сега щели да ги докарват !?

21

поДанте

преди 4 години

Екстрадицията на божков няма да се реше нито до дни, нито изобщо!Надежда всяка тука оставете!

20

Анонимен

преди 4 години

Като знам какви специалисти изготвят документите, мисля че няма да върнат!Гответе се нови данъци, може да ги нарекат Божков-данък защото всички ще плащаме!

19

юрист

преди 4 години

Не е точно така, през 50те години на миналия век и пиле не можеше да префръкне от България, малцина бяха избягалите, убитите много... Така, че онази безпощадна маркобесническа машина не я сравнявайте със сега. Иначе, най-притеснителното за мен, е че законът за народна конфискация от 1947 г. като текст поразително прилична на сегашния от 2018 година. И още по-поразително е, че като държава членка на ЕС, където има уж демокрация, първо се конфискува, после доказваш, че е твое! И това е по закон!

18

Цецо Мен

преди 4 години

Как къде? Партнираха му.

17

Цецо Мен

преди 4 години

"По думите му в случая по-важна роля ще изиграе дипломацията, отколкото чисто юридическата страна." Ще го хванат, но за шлифера. Това ни казват. Фразата " Ние ги хващаме, а те ги пускат" придобива нови размери тип Ние сме ги хванали отвсякъде, но не ни ги връщат. Ха ха ха

16

Анонимен

преди 4 години

Божи Бож ще му фанат налъмите,не че ми е жал за него,абсолютен престъпник.Обаче и държава оперира все едно е 50 година.Де бяха до сега през последните 10 години,а????

15

Анонимен

преди 4 години

Не се учудвай че някой го е предупредил,защото този Огнемир Митев от комисията,му виж кариерата и мая от покойния баща - активен борец...И всичко ще ти стане ЯСНО!Партията и ДС се грижат за своите!

14

коригирано заглавие

преди 4 години

Екстрадицията на плеядата наши "знаменитости" в ОАЕ ще се реши до десетилетия.

13

Анонимен

преди 4 години

И този оттече като братя Галеви. По интересното е кой го предупреди да се изнесе с частното самолетче и кои го пуснаха през митницата на летището. Нали не си мислите че всичко ей така случайно е станало. За балъци ли ни имат или за олиго, френи. След като се изнесе започнаха да го търсят. Не ви ли се струва много нагласена работа. Десет години никой не се сети че има един с партизанското име Черепа и че този Череп не си плаща данъците. На всичкото отгоре и отбор си беше купил. Ало не сме олиго.

12

Анонимен

преди 4 години

ще го върнат ама друг път - ще си харчи милионите на воля и не му дреме на шапката

11

Анонимен

преди 4 години

да не стане години, като *** от Габровския Балкан

10

Анонимен

преди 4 години

Тия още се надяват,че ще върнат Божков.

9

Г

преди 4 години

Още един укрил се от правосъдието или от конкурентите си бандит!

8

До Така е ..

преди 4 години

Защо е този 'вой' ли? Ами погледни му кариерата на Каскета - за 7 години прокурор не е хванал нито един(!) закононарушител! Само "Споразумения" е сключвал до сега. Явно само такива полу умни като теб могат да се надяват че като 'главен' ще се научи да се бори с престъпници. Е за това е воя - разбра ли или да повторя по бавно?

7

Слънчарски

преди 4 години

Да си стой там. Притрябвал ни е. Ако излезе от ОАЕ, тогава да го заловят и екстрадират. Но в момента арабите си мислят само как да ни ошушкат. Или искат няколко милиона или нещо друго без пари (вода?), за да ни го върнат. А това ще са от нашия джоб пари. И като дойде тук пак ще има едни дела от по 10 години и накрая пак ще го пуснат, заради някаква нарочна прокурорска или свидеделска грешка в обвинението. Или ще го пуснат и него под гаранция. И за тия пародиини дела пак ще плащаме.

6

ПроСоТо

преди 4 години

пак ще попитам:-Взехте на въпросния бизниса,взехте му съкровищата и колекциите,..е,ЗА КАКВО ВИ Е ТОЙ САМИЯ?!?!Кога ще го осъди Съда,ако НАИСТИНА е извършил престъпление?!..милиционера НЕ Е СЪДЕБНА ИНСТАНЦИЯ,той може САМО ДА ОБВИНЯВА,но НЕ и да издава "присъди" за виновност!!!!!...как можаха да ошашавят цялата държава тия?..Как успяха да ОБЪРНАТ с ГЛАВАТА НАДОЛУ и малкото КРЕХКИ понятия у нас са РЕД и ЗАКОННОСТ?!?!..уникални са!..Но като гледам,не повече от нас..