124

Анонимен

преди 4 години

Борисов ги посъветва да станат овчари.

123

шопендар

преди 4 години

задавате ли си въпроса,защо от България изтичат мозъци на знаещи и можещи хора,а да е чул някой да имигрира депутат,или министър,или кмет,или червен патриот/мафиот/.ако има такива случаи то е защото са избягали от правосъдието,а не от мизерия.

122

what the ef?

преди 4 години

Япония през 2013 е приела 6 имигранат от 3777 заявки и това са заявки за убежище.Мега зле са нали.

121

бг ръбутудател

преди 4 години

Я че стопирам истичането на мозаци като дигнем заплатата на инжинер от 620 на 670 лева бруту!

120

Анонимен

преди 4 години

Гърците отдавна са си решили проблемът с изтичането на мозъци,стопирайки тяхното създаване.Да му мислят българите.

119

Anonimen

преди 4 години

Ох, Гърция ли да я мислим, с туризма, флота, зехтина, сума ти износ на плодове и зеленчуци, прекрасен климат? Не са само мозъци, хората искат и храна, а Гърция има природни дадености, които никой няма да й вземе, стига те да не ги разпродадат. Ум, ум ама плодовете са от Гърция и от Турция, а те вървят непрекъснато

118

Анонимен

преди 4 години

Хората отиват там където има сигурност, в държавите на тези хора няма сигурност и с молби и вопли никой няма да ги върне обратно. И както и да ги наричате това са най-умните, защото първи осъзнават безнадежността и предприемат нещо за собственото си благополучие. Апък НЕПРЕДАТЕЛИТЕ или там както се самонаричат да си натискат парцалите в ке-нефа и да си запълват ежедневието с алкохол и бездарна ТВ помия.

117

Анонимен

преди 4 години

ти за европейска столица ли говориш или за чалга република пълна с тъпани, 2000 лева са 1000 евро това е под минималната заплата в нормална европейска страна или сме длъжни да работим за бай балгар чорбаджи великия връзкар чалгаджийски ли?

116

Анонимен

преди 4 години

Какви пък мозъци изтичат от България...Мързеливци и лентяи, които заявяват"Аз за 1000 няма да им бачкам", а не знаят и не умеят нищо!В София има работа за целия китайския народ!Ако един млад човек иска да се развива, без проблем може да взема по 2000 лева заплата!Ако не иска - оправдания много!В Англия все някой трябва да бере ягоди и аспержи!

115

Глупци

преди 4 години

в България мозъци не са нужди, тук се търсявт кучкари, мутраджии, шифьорчета, милиционери и ДС сополли, агенти и доносници. За какво са ни мозъци като то няма за какво да се мисли, парите успешнно ги усвоиха другарите от БКП и техните деца живеят в чужбина, тук се оправяме много добре без мозъци. Ако някой смята че има мозък да ходи в Гърция, там да се реализира, а тук може да заработва като *** в днес.бъгъ, плащат редовно и цял чувал с рубли. Викаш Путин, Путин и рублите завалявалят като дъжд.

114

Анонимен

преди 4 години

така е в демократичните републики търсят талантливи и способни хора а в републиката на чалгата търсят връзкари и да е наш човек

113

Анонимен

преди 4 години

Гърците спират изтичането на мозъци в две стъпки.1. Взимат два изтичащи мозъка.2. Спират ги.

112

вешин

преди 4 години

Нека гърците вземат пример от нас:ОБЩИНА МЛАДОСТ ОБЯВЯВА КОНКУРС ЗА ГЛАВЕН АРХИТЕКТЗАПЛАТА 680 ЛВ

111

ПУРКО

преди 4 години

АБЕ *** НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ТУК МОЗЪЦИ НЕ ТРЯБВАТ.ТУК ТРЯБВАТ ТИКВЕНИ СЕМКИ И ТИКВИ.

110

Az

преди 4 години

При нас министеите не взимат 3000 сиромашки ойро, няма как да ги задържим у назе...

109

Слав Караславов

преди 4 години

Връщането е по-трудно от възпирането. Като влезе в ЕС, България разгради двора и юрюша започна. Управляващите през този период, знаем чии са най-големите заслуги, изобщо не се замислеха над надвистващата катастрофа. Цецка Цачева с гордост заяви от трибуната на НС че е контактувала с всички 27 нейни колеги от Съюза и интервенирала в смисъл те да съдействат в техните страни да се приемат млади българи на работа. Това го наричам "харакири", изписано с големи букви. Но не виновни няма.

108

Одисей

преди 4 години

Моя позната, млада лекарка, замина преди години за Германия. Мъжът й замина по-късно, дъщерята следваше следваше у нас също медицина, завърши и замина с приятелят си, също млад лекар за познатата вече Германия. Родителите работеха, младите караха разни специализации, промовираха, вече работят и те. Купиха голяма къща, на младите се роди дете, то е записано като германче. Следват ясли, детска градина , училище... И един ден дали думата "България" няма да му говори нищо! Кой ще се върне???

107

бай Иван

преди 4 години

Да им изпратим малко роми фараони безвъзмездно,все пак сме съседи.Приятел в нужда се познава!

106

Анонимен

преди 4 години

ТО ПЪК В гЪРЦИЯ ЕДНИ МОЗЪЦИ...

105

Мл.

преди 4 години

Манталитета на гърците и сърбите е много по-робски от нашия: броят въстания против турците (България- 105, Сърбия- 4, Гърция- 3) ясно го показва!