25

АнонимеН

преди 4 години

БОЖКОВ НЕ САМО НЕ ПЛАТИ НИЩО ОТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА ЛЕВСКИ ОТ КАКТО ГО Е КУПИЛ С ПОДСТАВЕНО ЛИЦЕ АМИ И РАЗПРОДАДЕ ЦЕННИ ИГРАЧИ ЗА ДА СИ ВЪРНЕ ВЛОЖЕНИЕТО!!ЛЕВСКИ Е ВЪВ ФАЛИТ И СЪС ТОВА РАЗПРОДАВАНЕ ЦЕЛТА НЕ Е ЛЕВСКИ ДА СЕ СПАСИ А ДА СЕ ДОИЗТОЧИ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО!!! СЪЩОТО НАПРАВИ И В ХОЛДИНГ ПЪТИЩА АД!!!НА ВСИЧКИ С УМ ИМ БЕШЕ ПРЕДЕЛНО ЯСНО, ЧЕ ВЛИЗАНЕТО НА БОЖКОВ В ЛЕВСКИ ЗНАЧИ ИЗТОЧВАНЕ ДО НЕУЗНАВАЕМОСТ ЗА ДРУЖЕСТВОТО!

24

Анонимен

преди 4 години

Те пък едни таланти.Ще се избият за тях. Всеки вика вземи го ти

23

До ГЕРБ - престъпниц

преди 4 години

Най-обичания отбор? Статията стои цял ден и има двайсет коментари.Сигурно това са всичките "обичащи".

22

коментар

преди 4 години

И предупреди г-н Колев , че в касата нямате пари да плащате глобите налагани за издънките на ФЕНОВЕТЕ на Левски. Викове , бомбички.скандираня и пр. до ТУК.

21

Пламен

преди 4 години

До "ЖАЛКО": Браво на Киро - успя от Генерал да направи Уср'ана госпожица. Респект РазгрЯдски, респект!

20

MaйMyнaтa

преди 4 години

Божката ще прати един петролен шейх, да ги купи. Нали затова е в ОАЕ, да си облекчи присъдата.Левски ОАЕ ОАЕ Алееее !¡!

19

ЖАЛКО

преди 4 години

АМИ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ЛЕВСКАР Б.Б. ЛИКВИДИРА "ЛЕВСКИ".....ЯЗЪК.....ТОВА НЕ ТРЯБВАШЕ ДА СТАВА,ЖАЛКО.....С ТОВА ДА ЩЕ ОСТАНЕ В ИСТОРИЯТА.....А ЗА "литекс" НАПРАВИ СПЕЦИАЛНО НОВО ПЪРВЕНСТВО И ИМ ДАДЕ ИМЕТО "цска".....ТОВА ЕДВА ЛИ СА ОЧАКВАЛИ ЛЕВСКАР=ската ОБЩНОСТ ОТ НЕГО.....МАХНА И БОБИ МИХАЙЛОВ.....ЯВНО БИЛ ПО-ГОЛЕМ ВРАГ НА "ЛЕВСКИ" ОТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ.....КОКАЛИТЕ НА ГУНДИ,КОТКОВ,ПАВЕЛ ПАНОВ,ВУЦОВ,САШО КОСТОВ ЩЕ СЕ ОБЪРНАТ ОТ ТАЗИ ЛОШОТИЯ ОТ СТРАНА НА СВОЯ ЧОВЕК.....ТЪКМО "ЛЕВСКИ" БЕШЕ ПОТРЪГНАЛ.....

18

Ритнитопковците са

преди 4 години

Моля ви не занимавайте хората с неволите на някакви ритнитопковци, които си прибират стотици хиляди годишно само заради това, че гонят някаква топка. А пък някакви други *** с незначителни доходи им се радват заради това? Даже и се притеснявали за тях, че щели да вземат по-малко хилядарки месечно , а и можело и да протестират, ако им намалели заплатите на същите некадърни ритнитопковци!

17

турчина

преди 4 години

те ще продават,но дали има някой който ще ги вземе?

16

Анонимен

преди 4 години

това е началото на края на ГЕРБ

15

Анонимен

преди 4 години

Не искам с пари от данъци събрани от всички българи да се спасяват Левски, ЦСКА и т.н. Разберете, това са пари които се взимат от българските пенсионери които получават по-ниски пенсии за да може някое полуграмотно бразилче да рита топка в София за петцифрена заплата. Още повече ще поддържам Левски много повече ако играят с български младежи от ДЮШ вместо с чужденци.

14

Solar Power

преди 4 години

До Анонимен: И защо с държавни пари да се храни този или друг отбор ? Защо не отидат например за школа по шахмат ? Такива неща с държавни пари трябва да се гласуват от народа.

13

Solar Power

преди 4 години

Време е да вкарат в кауша и Гришата за някоя ДДС афера и тези "прославени" отборчета ЦСКА и Левски които цялата държава храни от 100 години да се закрият.

12

Анонимен

преди 4 години

за разлика от ЛЕВСКИ божков прескочи успешно оградата без да му се закачат цървулите и избяга сега на заптиетата нищо друго не им остава освен да пият по един шербет

11

обективен

преди 4 години

Те ги продават,но никой не иска да ги купи!!'!

10

Стар Левскар

преди 4 години

За съжаление ,,Левски " ще се бори за оставане в групата и да не отиде във В група , както стана с ЦСКА ! Другият вариант е Гришата да направи един хубав синьо-червен отбор ...

9

Анонимен

преди 4 години

Феновете защо не събират помощи за отбора си? Защо не просят? Идва сезона на мартениците могат да ги продават по улиците и парите да превеждат на ФК Левски. Могат да пекат семки и да ги предлагат по улиците, а парите естествено ще бъдат за любимия отбор. До сега беше лесно, бaлъците триеха билетчета и касичката на отбора се пълнеше, но на всичко му идва краят.

8

Анонимен

преди 4 години

Са се оправят в живота, лошото е че има хора които все още вярват че има футбол в бг.

7

Анонимен

преди 4 години

до Герб престъпнициЧе ГЕРБ са престъпници това е така ама чак най обичания отбор, по скоро най мразения. Фк Подуене направиха много поразии на другите отбори рано или късно всичко се връща.

6

Анонимен

преди 4 години

ЦСКА-Литекс и Левски-Спартак. Туморите на родния футбол си отиват, заедно с техния баща - комунизма!