99

Безумна идея

преди 4 години

Малкото .............., които в момента са осъдени на 'доживот без право на замяна' са някакви садистични ***, извършили големи зверства. Това поправяне няма и не може и да има, бъгнат му е чипа в главата

98

Юриста Пенчо глиста

преди 4 години

Навремето (когато на власт бяха СДС) се говореше че адвокатите променят наказателно-процесуалния кодекс според техния корпоративен интерес. Повечето седесари бяха адвокати. Днес може спокойно да се каже че престъпниците ще пишат нов наказателния кодекс за да не лежат в затвора. Какви хора са в момента на власт, оставям сами да се сетите.

97

Ха!

преди 4 години

Глоби и процедури. Че колко глоби сте събрали от тези, дето нямали с какво да платят????Принудителен труд до плащане и на последната стотинка. Ако ще и 30 г. да работи.

96

Адолф Хитлер

преди 4 години

Как ви хареса комунизма, другари? Хубав ли е интернационализма? При мене, нямаше бездомници, бавно развиващи се, родени инвалиди, роми, туй е най-важното, *** и комунисти да висят на помощи, а вие да бачката за тях, и да правите чупки в кръста за тях. Всички *** в трудови лагери или на тор, по-екологично е.Нищо де, щом комунизма и либерализма ви харесва толкова, живуркаите си до денят на страшния съд.

95

Анонимен

преди 4 години

добре , да отпадне , но да лежи най-малко до 80 годишна въъраст .

94

Анонимен

преди 4 години

До Четете!Това е така.За беда, освен наркотици и древен занаят, като деяния с "много ниска обществена опасност" се считат и други безобразия, точно тези, които съсипват живота на нормалния човек. държавата си измива ръцете, лу.м.пените да вилнеят на воля. Как не!

93

Четете!

преди 4 години

Оф. Четете между редовете - "престъпленията с много ниска обществена опасност да отпаднат от наказателно преследване." Което значи легализация на наркотиците и проституцията.

92

teo

преди 4 години

Отпадането на ДОЖИВОТНА ПР5ИСЪДА БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА, е "меча услуга" на правосъдието!!! Вместо да се намалят големите престъпления, те ще се увеличат! От кого е това предложение? СИГУРНО ОТ ПРЕСТЪПНИЯ СВЯТ И ОТ КОРУМПИРАНИТЕ СЪДИИ, КОИТО СЕ ПИШАТ АРАБИИ, само и само да се увеличат ненаказаните престъпници и тази държава да се съсипе по комунистически модел на разруха!!! БЪЛГАРИНО ?????

91

Василев

преди 4 години

България е под ционистка окупация!Ционистите искат във всички държави да има или тотална диктатура, както беше по време на комунизма, или тотална анархия, безотговорност и корупция, както е сега по времето на лъжливата демокрация!А там където са парите на ФЕД, МВФ и СБ има закони , доживотни присъди и смъртни наказания!Всичко става едно шоу и мазало!Радев казваше истината за офшорните банки и корпорации, но му намериха слабото място и на него, и го унищожиха политически!Агент Алказар!ЦРУ!!!

90

Анонимен

преди 4 години

гласувайте пак за герберскатаизмет

89

Solar Power

преди 4 години

В затворите трябва да работят да строят пътища и т.н. Какъв е смисъла да го храниш цял ден и да спи на топло ?!?! Труд трябва и да се стимулира труда !

88

Това е подигравка

преди 4 години

Това, което попада в графата "по-леки нарушения" всъщност представлява поне 90% от така наречената битова престъпност. Въпросните нарушения съсипват живота на градивните граждани, защото в резултат те губят изцяло или отчасти онова, което са спестили с труда си през целия свой живот, или пък здравето им бива съсипано от побоища и издевателства.А извършителят? Ами той в 99% от случаите е "социално слаб". *** го глобявай!Такива присъди са подигравка и с жертвите, и с понятието справедливост.

87

Диагноза

преди 4 години

Значи вече е гарантирано, че убийството става спорт - няма значение кого или колко човека убиваш, ти ще си жив и ще си поживееш известно време в затвора ( където е като хотел 3 звезди) ,и след няколко годинки ще си излезеш жив и здрав ,и ще показваш среден пръст на близките на убития(те). Браво ! Да живее убийството ,вече е спорт ! Колко хуманно отношение към умрелите за слава на българското правосъдие !!!

86

Жоро

преди 4 години

Някой депутат нещо май се е уплашил... Защото ВСИЧКИТЕ депутати са за доживот. И да ги сложат при изнасилвачите. Да видят една доживотна любов. Пфф какви ги пиша - то ще им хареса на тия %@. По-добре с една кирка и да копаят въглища. Цял живот.

85

Глупости

преди 4 години

ГлупостиГлупости

84

Не, не и не!

преди 4 години

Проблемът е в справедливостта и обективността на някои съдии.Има случаи, при които по невнимание някой съвсем млад човек може да причини голяма поразия. Тогава има смисъл да му се даде възможност за положителна промяна, но едва след като изтърпи сурова и справедлива санкция.Но доживотните присъди в повечето случаи се дават на непоправими л.у.м.пени, такива, които въобще не желаят да се променят. Такъв ще се възползва от възможността да излезе по-рано, за да висне пак на соц.помощи или да краде

83

Анонимен

преди 4 години

Който подкрепя смъртното наказание да ми сложи плюсче!

82

РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЕС!

преди 4 години

Ясноо, пак идва тоталния терор на ромите над българите във всяко отношение, особено с глобите и пробациите! СТО ПРОЦЕНГА ТРЯБВА СПЕШНО ДА НАПУСНЕМ ТОЯ ПРОКЛЕТ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ!

81

Бау

преди 4 години

Както обикновено народа прочете само заглавието и се възмути :D

80

Анонимен

преди 4 години

От евроге йския съюз само се чудят как да ни увеличат римската престъпност!