31

пияница мистик

преди 4 години

До Православен патриотТой го забърка докато яздеше гол до кръста тигър и го прати на китайците да се лекуват. Сега е поел с тигъра към връх Ботев, да търси изчезналото семейство :)))

30

Православен патриот

преди 4 години

До бг "Световната здравна организация е на Илюминатите-Сатанисти. Тези гадове са пуснали вируса."Това се знае, още преди да бъде пуснат вируса, но Владимир Владимирович е измислил лекарство срещу него и за пореден път ги победи.

29

бг

преди 4 години

Световната здравна организация е на Илюминатите-Сатанисти. Тези гадове са пуснали вируса.

28

Ханс

преди 4 години

Мда, белият дроб е на кайма. Няма дълго да живееш след вируса. Интересното е, че само азиатци се разболяват тежко. При немците в Баварската болница всички са без оплаквания и симптоми, но не ги пускат, защото немецо по принцип го е страх и чака нареждане от началниците.

27

Анонимен

преди 4 години

Все още е рано да се говори за каквото и да е забавяне, тези бройки може да бъдат предоставени само от данни на болниците, които вече са претъпкани. Освен това, данните са предоставени от режима на Китай, който може да предостави каквито си по иска данни - това е авториатарен режим, неспособен да признава свои грешки, ще направи всичко възможно да изглежда непобедим и неопетнен пред света. Примера с Чернобил и прикриването на истинския мащаб на бедствието е присъщо на такива режими и за това

26

Версаче от маалата

преди 4 години

бате има ли карона? златну ли е?

25

Snorky

преди 4 години

Най-лошото при този вирус е, че уврежда органите и дори излекуваните остават с увреждания за цял живот.

24

Анонимен

преди 4 години

Китайците използват ситуацията според възможностите си. Всяко зло за добро. Накрая всичко ще затихне както беше с птичия грип, сарс, марс и тнт.

23

купена здравна орган

преди 4 години

Световната здравна организация (WHO) системно подкрепя Китай политически - обявиха се против ограничени пътувания и карантинни политики. Считайте я за купена организация.

22

Скептик

преди 4 години

Камбаната трябва да е за скоростта на разпространение. Броя трябва да е наклонена крива. Щом скоростта се задържи постоянна следва спад. Трябва да има няколко криви. Регистрирани, болни с усложнения, оцелели-излекувани, не-оцелели.

21

Анонимен

преди 4 години

Внасят лекарство от УСА- ремдесвир и правят клинически тестове в Ухан. Това е уин-уин ситуация.

20

До работлия на полет

преди 4 години

Много интересно как си работил и преживявал с 40 стотинки. Нещо ми изглеждаш много изнежен.

19

Т.Шак

преди 4 години

По-смъртоносен вирус от комунизма няма. Убил е повече хора от черната чума и испанския грип взети заедно.

18

Скептик

преди 4 години

Има статистическа камбана на броя на заболелите. Щом премине върха ще спада. Случаите са повече ама и Китай за 10 години е увеличил концентрацията на население. По интересно вече е времето на лекуване и пораженията след оздравяване.

17

noFreeman

преди 4 години

Концлагер е сега *** такъв... и такива като теб трябва да се изселват в американските гета...

16

Анонимен

преди 4 години

Дрънкането на оръжие от китайските другари доведе до голяма беля за човечеството. Пък и на статистиките им хич не им вярвам един ден процента на умрелите е 3.1% от заболелите след 24 часа другарите рапортуват вече 2.2%, което говори за стъкмистика а не за статистика.

15

Анонимен

преди 4 години

Казаха че според статистиката един болен заразявал трима. Но ако всички носят маски може и да спре.

14

Анонимен

преди 4 години

Попозабавя си се вирусът, пише Краси.

13

Не че нещо, но

преди 4 години

Отстрани изглежда като грип на който се обръща прекалено голямо внимание

12

Анонимен

преди 4 години

А от рак в България всяка година умират десетки хиляди! Половината са заболели от мръсен въздух, кофти храна и стрес! Кога ще ни стигнат китайците с техните смешни вируси???