54

Анонимен

преди 4 години

Заплатите им са по 800 лева. Какво се очаква от тях. Децата им патриотизъм не ядат и не обличат. А и били вземали по 5 евро от скъсените маркучи с тировете. Чудо голямо! А грабежът от родни олигарси и политици докога? Щото тия аматьори на Калотина превели 20 души по 800 евро на ден. А големите крадци в софия гепят по 20 милиона на седмица.

53

Анонимен

преди 4 години

Защо двама са пътували по 700 км на ден,за да работят на Калотина? Сега ще финтират,че парите са за гориво на тия двамката!

52

Анонимен

преди 4 години

Никой не иска да работи на митницата за едната заплата, и в момента когато започнеш работа щеш-не щеш вечи си в някаква схема.

51

Анонимен

преди 4 години

Този случай показва манталитета ва българина. Ти на мене ми дай Солунската митница и гледай какво прави бай ти ***. Срам и позор.

50

Помним

преди 4 години

Има ли българска митница ,която е по различна като персонал и начин на работа от тази на Калотина?Аз не мога да посоча някакви промени в манталитета на служителите, в организацията на работата и в приемствеността за последните 40-50 години.

49

И ЗАПОМНЕТЕ ! ! !

преди 4 години

НИКОГА НЯМА ДА ПРИЕМАТ ЗАПАДНИЯ НАЧИН ЗА РАБОТА НА МИТНИЦИТЕ ! ! ! ЩЕ КАЖАТ АМА ВИДИТЕ ЛИ И ТАМ МИТНИЦИТЕ СА КОРУМПИРАНИ КАТО СЪДИЛИЩАТА . . . . .

48

обективен

преди 4 години

Поредната пушилка тип "Гешеф".За 5 евро най-много да ги уволнят.Дори 20 шофьори да свидетелсват ,което е съмнително ,пак сумата е незначителна.Тези милиционерски сметки са просто безумни.Как ще преценят колко са плащали по 5 евро и колко не са?Тези 20 тома доказателства са само пушек.Явно някакви протежета на Герб са си харесали службичката на Калотина.

47

Дядо Соци

преди 4 години

Ще ги разместят по други митници.Това ще е наказанието.

46

Да

преди 4 години

И бъдете сигурни, че ако ги махнат, защото е сложна процедурата, на техните места ще сложат същите и пак ще има схема, просто с различни хора.

45

Константин

преди 4 години

Лошото е, че само тези митничарчета (не че не го заслужават) ще ги поразнасят насам-натам и ще ги пуснат и оправдаят. Защо не пипат по високите етажи. Тези дали са събирали само за себе си или са носили нагоре.

44

Анонимен

преди 4 години

Двама се били разплакали...Ами ще плачат, като още не са избили парите за назначаването си. Може и кредит да са теглили за тая работа.

43

Анонимен

преди 4 години

Дано по-скоро стане апокалипсисът, че на тази територия тук няма нещо, което да не е измама. Долни хора живеят тук! Грам човечност не остана, всичко е пари и интереси.

42

Анонимен

преди 4 години

До 59:Саки казвам ти от сигурен источник - обявяват се работни места защото е по закон, явяват се калинки но всичко е уредено много предварително кой влиза и кой колко на кой е платил за ... услугата. Там случайни хора няма, всички са на някой някой и много рушвети от рода на 20000-30000 евра не ги харесват. Знам го от някой вътрешен.

41

Анонимен

преди 4 години

Ще плачат, като знаят че изпускат по 1000 евро на ден докато са задържани. След подвлбата това са 3000-4000 лв на седмица ... и аз щях да плача ако пропусках такива парици.Пък и сигурно завиждат че Пенчо дето не са го хванали продължава да събира пък аз не

40

Анонимен

преди 4 години

Не плачи майко не тъжи, че станах азе митничарин, митничарин, майко душманин ,рушвети да прибирам ,накрая майко пред съдията сълзи ще роня, че в затвор ми се не влиза .

39

крадеца вика.....

преди 4 години

Ами ше се разплачат. Кой знае къв рушивет са шитнали да ги турят на бариерата. Едва ли тези кинти - по две заплати на ден са били само за тях.А и сигурно си викат "да не сме само ние, то цялата държава е корупционен ***".Щом се стигна до там дори докторята да са корумпирани, значи където има поток на пари - има и корупция у нас. Детските учителки сигур не са корумпирани, монахините и пенсионерите портиери за други не мога да се сетя.Рибата се вмирисва от към главата

38

Зозо

преди 4 години

За кокошка нема прошка. За милиони няма закони.

37

Анонимен

преди 4 години

От 20 задържани, 7 в ареста, 4 плакали и сега какво. Кога ги пускат? Цялата Калотина е една мафиотска бъргога, всички там са за затвор. Няма един читав да знаете

36

Анонимен

преди 4 години

После ще ги изпишат, че са ги унищожили и ще има Ушев на вена... Ушев Наркопласьор...

35

saki

преди 4 години

За пореден път питам , аз като се явих на конкурс за митничар запознати ми казаха ,че шанса ми е нулев. Иначе бяхме 150 човека в залата. Материята за изпита е около 500 страници сложни закони ,с членове и алинии, абсурд някой митничар да ги знае. Ислед това има устно интервю и тестове за лоялност.Е излиза ,че тези които правят интервютата, не си вършат работата,след като назначават поголовно податливи на корумпиране хора.Така,че дисциплинарно тези ейчари трябва да бутат уволнени незабавно.