51

Стар Набор

преди 4 години

Спомням си, че накрая заплашихме румънците с ракети, ако не затворят завода. По него време БНА беше в пъти по-силна от мамалигарите. Добре, че всичко остана в историята, сега сме добри съседи.

50

Миткалото

преди 4 години

Къде падаше и се носеше хлора от течението ,след като излезеше от комина -над Дунав мост,Чародейките,често преминаваше и над Дружбите.От стратегическо место се виждаха комините на ТЕЦ както и завода за хлор в Румъния.Хора не помните ли ,че когато има масова зараза на всички обществени сгради преди да влезете си потапяте обувките в тези вани от разтвор с хлор ,бравите обвити ,потопени в хлорен разтвор,тоалетните посипани с хлор а водата която тече от чешмите ви също беше обезпаразитявана с хлор.

49

Миткалото

преди 4 години

Като чета коментарите и от написаното разбирам колко много човека се заблуждават или тях са ги подвеждали.Пази боже по някакъв начин да заболееш от астма.И сега пак си има болни от астма както и по всяко време.Хора които сега и тогава са живеели на км от обгазяван. -дори при социализма отиваха в санаториумите на Сандански или живееха там поради това ,че боледуват от астма. През 1980 год.бях в Девня - завода за хлор ,спука се тръбата и така дробовете ми се напълниха с хлор,хлор и устата ти пълна.

48

Петров

преди 4 години

Да гориш италиански, испански, немски и други ***, да ги разхвърляш по реки и планини е много екологично и политкоректн защото *** е съюзнически, екологичен.

47

паралел

преди 4 години

Русе 1988 - мръсен въздух, тоталитарна държава, 180 000 жители, производство за милиарди на днешни цени, будно гражданство, което вярва, че може да псотигне по-добър живот. Русе 2020 - 120 000 жители, производство свито с около 70%, мръсен въздух, тоталитарна държава, гражданство, което е отчаяно и не вярва, че нещо може да промени.

46

Помня

преди 4 години

Голяма работа беше тази Елена Чаушеско. Инсталирала камера в спалнята на дъщеря си да гледа как прави секс с приятеля си. Да , ама видяла че има бенка на ***. Това не и харесва и след една седмица приятелчето е сгазено от кола. Та такива мити работи със застреляните сатрапи.А ние на нашия му откраднахме одеялото от килията.

45

я гледай...

преди 4 години

Явно хлора от Румъния е виновен русенлии да си изберат кмет от БСП.

44

Ти да видиш..

преди 4 години

До Анонимен 38 Управниците трупат пачки , а ние трупаме капачки.

43

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Добре ли сте?

42

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Едно време само Русе дишаше отровен въздух.Сега цяла България диша на воля отрова.

41

Анонимен

преди 4 години

през комунизма било лошо и затова сега требе да е по-лошогербава мъдрост

40

до трола

преди 4 години

През соца нищо не е било на 6.За съжеление много неща са били по-добре, отколкото са сега.Ако го сравним с процес на деградация - тогава е било в по-ранна фаза, сега сме къмто финалните етапи.

39

реплика

преди 4 години

Разбирам ти иронията, но дори банани и кока кола няма реално.Бананите масово са фуражни или десертни но бракувани. А кока колата я оклепаха още през 90-те и тя няма нищо общо с оригинала.Последното има и положителен ефект. Младите пият по-малко газирано от нас навремето.Думата ми е, че дори мънистото, за което си продадоха трибуквията е менте....

38

Анонимен

преди 4 години

радуй се народетогава имаше румънски замърсители а сега няма ама положението си е същотоцелунете....на банкянския айдук

37

Анонимен

преди 4 години

А как така през комунизма всичко не беше ли шес?

36

до анонимен 38

преди 4 години

Точно в това е абсурда - днес аекокатастрофата е по-голяма и по-мащабна. Ама си говорим за Руси 1988.Същото като спомените за репресиите преди 30 години, които никога не включват анализ и паралел с днешните репресии, сякаш сме постигнали някакво блаженство, свобода и благоденствие. Пъкто какво - дърво!

35

Анонимен

преди 4 години

кроткооообанани има ли има кока кола има ли има айде у левотова на овцете им стигаще ги поиздоят още малко преди да са ги уморили с лековитите отпадъци от европата

34

имало един народ

преди 4 години

Като гледам данните за въздуха в Русе тя екокатастрофата е сега. В последните 24 мрсеца си е бил чист биохазарт да живееш там. А също и във Варна и някои други градове.Разликата е, че преди 32 години е имало будни граждани , които да възроптаят, а сега са като скотове, които живеят от тен за ден - от сметка за партно до сметка за парно.

33

Анонимен

преди 4 години

гербавите крадци са загрижени за населението и са решили да го намалят като го затрупат с отпадъци от европаи в това време ще му пеят песнички колко лошо бшло преди 30 години

32

Анонимен

преди 4 години

спомени от 2020 годинав българия са разположени площадки с *** от европасъдържащи концерогенни и радиоактивни материалина народа му обясняват колко е хубаво да бъде боклукчилницата на европа и да се научи да изгаря и преработва отпадъцитее и на чернобил е било по-чистоа управниците трупат пачки и се обзавеждат с имоти в европатачестито на печелившите