33

МТ-ЛБ

преди 4 години

Ем Те Вози Ем те Е...Е.Удивителна проходимост, а наште от Червен бряг правеха и самоходна минохвъргачка.Това на клипа е с обикновени вериги, а за голям сняг и блата слагаха по-широки и това животно плуваше.Гледайте Тубата и ще разберете колко хитро е направено нещо от 64-та.

32

Факт

преди 4 години

Хвърлят се милиони за снегопочистване,но не се отделят пари за роторни снегорини-най-ефективното средство при обилен снеговалеж.Били скъпи и горяли много!Ами техниката вече напредна има вече и навесни и прикачни такива,а мощни трактори-колкото искаш!Обаче на снегопочистващите фирми е по-лесно да вземат десетина вехти снегорина,дето сами закъсват в по-дебел сняг...В Алпите разчистват и 5-6 метрови преспи и то до асфалт!

31

DaDa

преди 4 години

Аз друго не мога да разбера. Тези сегашните родители къде им е акъла. Прогнозите вече са достатъчно точни, за да разберат че ще има снеговалежи. Къде са тръгнали и с деца и на всичко отгоре с 8 мес бебе. Ами като няма на кого да го оставите, ще си стоите в къщи, то не може всичко. Това говори за пълна безотговорност. Имали са късмет, че всичко приключи добре. Ами ако това бебе беше се разболяло, какво ще правите, а! За съжаление много просто и безотговорно поколение дойде.

30

БЪЛГАРИН

преди 4 години

До Бай МитьоВЕЛИК Е, БЪЛГАРИН Е, А КЪДЕ Е БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ ДА ПОМОГНЕ, А??? ИЛИ САМО НАРОДНИ ПАРИ ХАРЧИ, НАЛИ ТРЯБВА ДА Е ТАМ В ТАКИВА МОМЕНТИ, ИЛИ .....

29

ТКЗС

преди 4 години

До АнатемаНаСулЮ Пасито:Младеж, машината е българска и се произвежда в град Червен бряг. Като 420 бройке се ползват от Кралство Швеция и 60 от САЩ. Понял мальчик?! П.С. Новите са със шведски двигател.

28

тъй де

преди 4 години

До КрасНали знаеш Крас със какво се римува?

27

МТЛБ е......

преди 4 години

......машината.

26

Ф.С.В.

преди 4 години

Руският драгстер (евтин при това) тегли като "репи" джиповете 4Х4 ))) Къде са "пустинните котки' на ГЕРБ- щяха да са в някоя преспа затънали до тавана ))

25

Крас

преди 4 години

Всички тук си позволяват да пишат глупости и тъпотии щото са без имена и лица.Смелчаци!

24

АнатемаНаСулЮ Пасито

преди 4 години

Тази бойна машина е руска,а не краваро -атлантическа.Нали,г-н Сулю Паси?

23

Бай Митьо

преди 4 години

Отишъл някъв чичко с частно МТЛБ да се прави на велик. Хората са си имали храна, вода, ток, всичко. Изгорил 150 л. нафта с МТЛБ-то, голямо геройство.

22

До 21

преди 4 години

Хайде сега прочети не само заглавието.

21

Fallschirmspringer

преди 4 години

За малкото време,което погледнах към клипа ,машината не беше БТР-60-ПБ,а МТЛБ,има малка ,но съществена разлика,едната е колесна 8х8, а другата е верижна

20

Анонимен

преди 4 години

местни феодали с частно мтл-бе,спасяват лигльовци туристи от преяждане,на всичкото отгоре взели и бебето,въпреки прогнозата,или може би точно заради нея,да има причина да ги спасяват

19

Анонимен

преди 4 години

Забравихте 8 месечното детенце как бързо се разболява.

18

Анонимен

преди 4 години

"Еха, какво ли не давам да съм блокиран с вода, ток и храна във вила в планината... даже си мечтая за седмица такава."И некоя сгодна женица, баце.

17

Анонимен

преди 4 години

Може би МТ-ЛБв все пак.

16

Т.Шак

преди 4 години

Що развалихте ваканцията на хората бе! Можеха още да се наслаждават на почивката си. Имали са си всичко необходимо - вода, ток, храна, интернет, зарядно... Какво му трябва на човек!

15

Анонимен

преди 4 години

добре че я има все още старата СССР техника в армията и в гр защита, че ако и нея дипедавски нарежем сме живи за оплакване

14

въпрос

преди 4 години

искам да си купя Съветски Бронетранспортьор, къде ги продават? също какво разрешително ми трябва за да го карам по Софийските Улици?!