15

Анонимен

преди 4 години

https://syriancivilwarmap/За ситуацията в Сирия. Асад си връщаИдлиб

14

Факт

преди 4 години

На сирийската армия и остава да освободи още само 20км от ключовата магистрала М5 Дамаск-Алепо!И се намира само на 10-15 км от столицата на брадатите демократи-Идлиб!Да се надяваме,че тая работа върви към закономерния си край-приключване на експеримента "Сирия".

13

Бореца

преди 4 години

Монголоидния изтърсак иска да бъде император, иска, но не му стиска .!.

12

Анонимен

преди 4 години

Пуснахте терористите от затворите на свобода и сега ще берете ядове.

11

2

преди 4 години

Все едно някой да предлага заеми и турчина като Ахмед Доган да му стане Посредник. И като дадат Заем на някого например- 10 хиляди лева, посредника- ИЗМАМНИК- в България да тръгне иска да от получилия заема да му даде 2- 3 хиляди лева от получените пари... Или като преди време разни Мошеници продаваха някакви коли или имоти, обаче, след сделката тръгват да СЛЕДЯТ клиента на който са продали стоката и му открадват парите, дето са му дали...

10

1

преди 4 години

Турците в България, като - Ахмед Доган са Измамници... В Турция има разни турци продават стоки. И такива като Ахмед Доган им стават Посредници да предлагат стоките и услугите им в чужбина.. Като направят някоя сделка, турците в България взимат ПРОЦЕНТ от продаденото.. Обаче, тия като Ахмед Доган, след сделката почват да СЛЕДЯТ клиентите си в чужбина и да ги ОГРАБВАТ. Ако клиента е политик, ония искат да му завземат държавата и партията ( почват да му приказват за бежанци).

9

Анонимен

преди 4 години

"Турция разполага бронирани машини на границата със Сирия"Ко стана с завода на ФауВе? Ще го садят ли полето с пипер или ще му удрят основите? Хахахах.

8

Анонимен

преди 4 години

Тази статия, преразказ по съчинения, можеше въобще да не я пускате. След множество редакции, е нещо като нищо.Давайте по генералната линия, за хим атаките на Асад, белите каски или от сирийската обсерватория за човешки права.

7

Анонимен

преди 4 години

И чих го търсат турчета на Сирииска суверенна територия. По интересното е оня с името на женски полов орган кви ги дъфчи. Нали уж щеше да освобождава сирия от джихадистите а се заигра с турчето и ми нала, па ку,,, рето.

6

Анонимен

преди 4 години

Държавата ще е със суверитет, докато не я завладеят ... хахо!Тяно Сърбия тъй неше *** ко стана малиииои...

5

Анонимен

преди 4 години

До KikiОх ... дечкооо :) Ми ей тъй! Силата дава абсолютни права! Научи го, приеми го и ще живееш по-леко и по-добре!

4

Ердо и Путин

преди 4 години

*** ce събрахме

3

kiki

преди 4 години

От къде накъде в суверенна държава?

2

Анонимен

преди 4 години

Давай Ергоооо! Смачкай ги! Изтрещи всичко живо там Ергооо!

1

Анонимен

преди 4 години

Turskata armiya e v Idlib a ne na granicata