10

До Светозар

преди 4 години

Ами нали това исках да кажа на ония, които блеят по соца колко уредено било всичко. Забравиха мизерните години и сега претенции до небесата. Ако може да има всичко, което го има сега, да плямпат каквото им падне, без да се ослушват като *** у просо. Аааа и най-важното всичко да е БЕЗПЛАТНО.! Ми тоя фантастичен филм за "светлото комунистическо бъдеще" свърши и точно другарите им ги изпързаляха.

9

До 4

преди 4 години

Година 1986. Нападаха стълбове и цяла седмица нито вода, нито ток, нито хляб. И това в района на Марица Изток.А, да не забравя. И банани нямаше.

8

Анонимен

преди 4 години

Врече е жиците да са под земята.

7

Анонимен

преди 4 години

В същото време чета за хирата, които искали дистанционно да работят и да си живеят на село...Ама да не е българското, чееее

6

турчина

преди 4 години

всяка година все същото пада 20-30 см. сняг и навсякаде аварии,непочистени пътища,бедстващи хора,няма оправия

5

Русия

преди 4 години

Да идат банани.

4

Претенции

преди 4 години

Най-важното е че има банани! Нали затова скачахме по барикадите срещу комунизъма, както ни учеше бае Желю Философина от Веселиново с дебелата книга "Фашизъма", Библията на демокрадите.

3

Петко

преди 4 години

До *** А вие бяхте ли на протеста вчера.Не е виновен Тиквата а тези който го избират.

2

Анонимен

преди 4 години

Е ми демосрация ! Няма вече енерго , екипи при бедствия а има само (усвояване )присвояване на еврофондове.

1

селтак

преди 4 години

Всичко в държавата ни е подредено много по добре от Швейцария !! Скоро те ще започнат да кандидатстват за зелена карта ,за БГ. гражданство !! Бог на пази тиквата и да ни управлява още 1000 год. !!