223

Наблюдател

преди 4 години

Ханке е американец, а Америка е душманин на ЕС,така че не трябва да му се има голямо доверие.Особено като се има пред вид, че излизането от евро-зоната е винаги възможно.

222

За Бг политиците

преди 4 години

За тях еврото е като подковата за жабата:Чула тя, че подковават коня...

221

Бакшиша

преди 4 години

Мистър Ханке. На България и трябва единствено ,,Златният Лев'' и ти Мр. Ханке а го дуаш.Най силните животни се развъждат в България,най силната и вкусна храна се отглежда в България.Най доброто машиностроене в Ист. Европа е развито в България.Най големите математици,физици,химици и инжинери са българи.Ти Кой си тръгнал да плашиш с някаква валута без покритие бе? Златото на Европа е в България,само трябва Левът да се обезпечи. И ти Ханке,ще запееш друга песен друже мой.Гил да Го бараш Ханке!

220

Анонимен

преди 4 години

Склонен съм да вярвам на Стив Ханке-бащата на валутния борд. Да иляди човека! На МенТа Стоянова има ли наивници дето и вярват?! А и Муравей е една фурнаджийска лопата. Явно тогава е бил функция на Иван Костов и Стив Ханке.

219

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно е прав!Дано някой да спре тази лудост

218

Скептик

преди 4 години

По 60 гаража и мезонети имат само една каста - ГЕРБ.

217

Dick

преди 4 години

Който има недвижими имоти няма нужда да се тревожи от курса на еврото защото от много време имотите се търгуват в евро. Единствено се тревожат тези които са се набълбукали със заеми.

216

Скептик

преди 4 години

Излиза че всеки ход е грешен.

215

Скептик

преди 4 години

Лева е подценен с цената на мизерията на няколко милиона Българи +50. А сте го освободили, а някое познато от миналото Лице играе срещу България като изкупи дълга и ни го нахака по нова тарифа. В Новият свят това става за минути.

214

Бож.

преди 4 години

Приемане на еврото означава премахване на националната валута (Българския лев),а той е едно от малкото национални неща,които ни останаха!

213

Анонимен

преди 4 години

робският манталитет на българина предполага че винаги ще бъдем роб на някого.Аз лично предпочитам ако ше е тъй да бъдем роби на 21 век ЕС от колко на 14 век Русия.Мирси

212

реплика

преди 4 години

До МРАЗИМ РУСИЯВарианта Даия е по-добър. Собствена валута, фиксиран курс и ЕРМ.Колкото до муфтата - тя си тече под пъолна пара и се провежда от тия, които напират за еврото. Така че теорията ти, че щяло да дойде края на муфтенето, издиша.

211

Анонимен

преди 4 години

Абе за да драпат напите толкова за това евро, значи келепир има в тая работа... за тях.

210

МРАЗИМ РУСИЯ

преди 4 години

МИНАВАНЕТО КЪМ ЕВРОТО Е ЧУДЕСЕН ХОД , ЗА ДА НЕ НИ ФАЛИРАТ ОТНОВО ДЪРЖАВАТА И ДА НИ ИЗТОЧАТ БАНКИТЕ!ЕЦБ--СТРИКТНО ЩЕ СЛЕДИ ЗА ТОВА!МУФТАТА ЗА КОМУ .НЕТАТА СВЪРШИ!ПОПЛАЧЕТЕ СИ ДРУГАРИ...ХА,ХА,ХААААААААААА....

209

Пош

преди 4 години

Човека е прав Веднъж ни спаси И това което казва е вярно

208

Анонимен

преди 4 години

ЗА еврото !

207

Анонимен

преди 4 години

логичото бъдеще след неминуемото разпадане на ЕС е икономически и политически съюз с Русия... така или иначе никога не са ни отпускали юздите, въпрос на време е да се напише на хартия! :)))

206

Скептик

преди 4 години

Излиза, че Лева ще остане стабилен само ако имаме диверсифициран износ и се върнем на Руския и Арабския пазар. Но това няма да стане и няма гаранция че ще останем само с този дълг. Напротив ще теглят юнашки за да си угоят избирателите и шефовете. А ще купуват и оскъпени енергоресурси. Така или иначе няма да насмогнем на масрафа и прощавай стабилност. Тогава ще настане мор и бой по тиквите. Точно с преминаването към Еврото ГЕРБ искат да си заличат следите. Тъжното е че друг изход не са оставили.

205

ognyanz

преди 4 години

Сега левът има стабилен курс спрямо еврото. Какво печелим с тези преговори, при които курсът ще се договаря. Каква стабилност ще получим? По-скоро ще получим нестабилност. А да не забравяме, че държим в БНБ два милиарда евро резерв за валутния борд. Ха сме влезли в чакалнята, ха са ги прибрали в Европейската банка. Със сигурност ще им се зарадват, а ние ще останем и без тях.

204

Анонимен

преди 4 години

До nostradamus евро/лев 1 към 5 айде честито на нашитв съгражданиКато си толкова сигурен, отивай и тегли 100 000 лв кредит. Ще върнеш над два пъти п- малко.