7

До 5

преди 4 години

Имаше падания и при соца, но малко. При тези атмосферни условия в Пирогов щяха да отидат максимум десетина човека.

6

Анонимен

преди 4 години

Заради непочистените от Фандъкова улици и тротоари: 270 в спешното на Пирогов

5

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Имаше много падания и през соца. Лед се трошеше по начина, по който ти описваш, само в някои случаи. Основно се солеше по тротоарите. Това вреди на кожените обувки и ботуши, но е за предпочитане пред лошо падане и натрошаване на кости.

4

:(

преди 4 години

Фънди,В Самоков, падне ли сняг, може и да се придвижвате със ски по улицата, но тук е София. Сутрин, още по тъмно, стотици хиляди хора тръгват на работа, деца отиват на училище. Тротоарите са още заледени!Толкова ли е трудно да се посипе нещо по тях, та да не се заледяват?Виждала ли си малки машинки за разбиване на лед, пригодени да се движат по тротоар? По света ги има, използват се, когато ледът е дебел.Плащаме данъци, в ЕС сме, искаме столицата ни да е като за бели хора от 21-и век!

3

фънки дънки ко

преди 4 години

от Столична Община Ви благодариме за Участието!

2

Анонимен

преди 4 години

По добре като се потрошиш върви при ходжата да те намества.За да не правят пари докторите.

1

Анонимен

преди 4 години

При думукрацията е така. Трошене за да праат мангизи докторете. При социализма всички тротоари се обработваха. Ромите с едни железни приличащи на големи шпакли лопатки натрошаваха леда и го изхвърляха. Нямаше натрошени хора. Но по онова соц време имаше държава а не мутри. Честита ви Мутрокрация.