25

Анонимен

преди 4 години

"...Столицата ни днес е на 18-о място в световен мащаб по замърсяване на въздуха,....."Гарантирано от ГЕРБ...

24

Глупости

преди 4 години

КЪВ ЧИСТ ВЪЗДУХ У СОФИЯ , БЕ...ХА,ХА,ХААААААААААПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА СОФИЯ , КАРА СТАРИ КОЛИ НА ДИЗЕЛ .....ВИЕ ЗА ЧИСТ ВЪЗДУХ ГОВОРИТЕ!ХОДЕТЕ НА СЕЛО !ТАМ У с.КРУШОВИЦА , ВЪЗДУХА Е ЧИСТ И МИРИШЕ НА "КОРдела" И ЧИСТ ОБОРСКИ ТОР!ЧИСТА КОМУНИСТИЧЕСКА ИДИЛИЯ!

23

Анонимен

преди 4 години

Ай сиктир това на снимката Батман със самурайски меч на гърба ли е бе? Уж дроб било *** не прилича много.Тоя ако влезе в тоя вид в парламента Нинова ще избяга щото ще реши ше Тодор Живков е възкръснал и идва от Ада да и го върне за прехода тъпкано.

22

До 22

преди 4 години

Скаран си с най-елементарната аритметика. Ако имаш 6 единици от нещо си, колко процента са тези 6 единици от 600 (зимата) и колко процента са тези 6 единици от 36 (лятото).

21

До19

преди 4 години

ех тези въглищапо панелките се греят и с дърваа лятото и есента възхуха е мръсен само 1%така мислят наивниците като 19

20

браво

преди 4 години

на заблудените офсе гласували пак отново за кака им фанфаруковада дишаме все пак чист въздухи да стъпваме по счупени и разклатени плочки по центъра със усвоени парици по ЕС програмкии да не забравят пак да изберат бай им Буда от партия ГепП когато въведат плаващия курс към еврото

19

богаташ

преди 4 години

Ха нема а си возим я дупето с джипо че съм замърсявал и кво че ги праим тез пари ако одим с грацкио

18

До 8

преди 4 години

Хайде стига с тази криворазбрана грижа за чистотата на въздуха, отвличаща вниманието от замърсителя. Делът на транспорта в случая е под 1% в това замърсяване, а делът на печките е над 92%.

17

Гинка

преди 4 години

Интересно на кое мяста е била София, когато Кремиковци , комбинатите за цветни метали, хартия, кожи, ТЕЦ овете на въглища и леярните ва ЖПЗ и В.Коларов, Завод 10 и завода за автомобилни гуми бълваха парфюми?

16

Анонимен

преди 4 години

Няма как в кв. Христо Ботев да горят какво ли не и в съседният кв. Васил Левски въздухът да е чист.

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8И какво, ако софиянецът слезе от колата, щом хъхрешкият гнусник . хелекторат на т.нар. "кмет" - тъпче в кюмбето всичко, което може да гори? Последният път като пуснаха "зелен билет" - пътувах в един автобус - и докато шофиорът обясняваше на поредната пътничка за "зеленият билет", точно три вонящи талиги, натоварени с всякакви боядисани дървении за огрев, препускаха по главния булевард към гнусняшкото свърталище !!! Е, каква файда от зеленият билет?

14

Анонимен

преди 4 години

София 18-та в света по мръсен въздух но на първо по *** заспал народ и лицемерни еко хрантутници които са готови майка си и баща си да продадат за шепа джендърски пари.

13

Анонимен

преди 4 години

А на кое място сме по залесяване? Защото ако няма дървета, как ще се чисти атмосферата?!

12

Анонимен

преди 4 години

Parva po bednost kurupzia ubiistva mutrii hassrtni milioneri dalaveri i ne sa na 18 mesto a moje bi na 5 stiga laji propaganti lotariite sabraneni tv reklami i kasinata na vs kra4ka ujas e

11

до 9

преди 4 години

Е кой направи София "селско гето"??? Роднините ти.

10

Анонимен

преди 4 години

Интересно ми е на дамата с токчетата от фотото дали и пука (за)нещо?

9

Анонимен

преди 4 години

София е едно селско и мръсно гето.................................................в провинцията се живее 100 пъти по-добре!!!

8

Анонимен

преди 4 години

Редно е софиянецът и "софиянецът" малко да слезнат от автомобилите. Хора, има метро, автобуси, лято идва - велоалеи, може и пеша да се ходи, полезно е. Това е щуротия всеки до тоалетната тръгнал с кола. Променете си мисленето малко. Стига с тая криворазбрана първенющина.

7

Анонимен

преди 4 години

Днес градът с най-мръсен въздух в света е Делхи в Индия, следван от Дака в Бангладеш, на трето място е Лахор в Пакистан.Сиреч колкото повече роми има в един грат толкова е по-мръсен въздухът му.

6

Анонимен

преди 4 години

Това някакъва черна Goth пеперуда ли е?