9

балама

преди 4 години

От боба, шарения, по-супер ли са? Не мисла.

8

така е

преди 4 години

така е пичове, аз колко модели на Виктория Сикрет съмНаибал, ама всичките като пуснат по една гадна пръдняКо да праиш, искаш да ги е ебешИ търпиш, няма как И жината Сире като хората.

7

глупости

преди 4 години

истината е другаде, във вас, спрете да търсите някви чудеса, пуснете еднаПръдня, подишайте я и ще се убедите колко гадни неща има по света и как вие трябва въпреки това да се борите и продължавате напред, ако не искате да си стоите вЛайната. днес вие си дишатеПръднята, утре като сте успешни хората ще ви следват и ще искат да ви дишатГъза, ще плащат за вашатаПръдня

6

noFreeman

преди 4 години

хахаха да го разбъркаш маката с кисело мляко... това дето е по магазините ли... пълен смях - та то няма никой освен цвик + украинско сухо мляко (от най-хубавата чернобилска мандра)

5

Анонимен

преди 4 години

Гадорян, ти ще ми излекуваш левия тшак с лиззане, а десния със смучене. КУРона вирус и за теб ще има, пеедалче.

4

Анонимен

преди 4 години

Ама много сте озлобени, бе другари селяни ... съгласен съм - живота ви е провал , а вие сте жертви на прехода, но злобата няма да ви помогне с нищо, най-много да получите рак.

3

ГАДОРЯН

преди 4 години

За черния дроб пийте глухарче и бял трън на капки. Има такава добавка. А маката кърти. Дава ми страхотна енергия в залата и с шосейния бегач. Спирулина и хлорела са супер добри добавки.

2

Анонимен

преди 4 години

Предлагат ни обработени продукти,кой знае с какво,по-добре се хранете е български ястия,те са добри - манджи,супи,салатки,сиренце,кухнята ни е добра.

1

иван

преди 4 години

Това са *** дето освен всичко струват луди пари, Гледах видео с един техен фен дето е дал повече от 100 хиляди долара за такива неща (и двойно повече за доктори след това) - каза буквално "спирулината всичката се беше събрала в черния ми дроб". Всичко е реклама и пари - ако искате да се тровите, купувайте палмово масло - по-евтино е и едва ли е по-вредно