10

Анонимен

преди 4 години

ТОТАЛНА ЛИПСА НА ЕМПАТИЯ,иска да е център на вниманието,за своите провали обвинява околните,често избухва /щото си въобразява, че всеки му е длъжен/,въобразява си, че превъзхожда останалите,стреми се да се присмее на всеки друг около него,трудно е да се работи с нарцистичния.Е, има ли човек, който де не е имал по няколко такива съученици в паралелката, състуденти в курса и колеги в службата.Но, слава Богу, не във всяко семейство има такъв. Щастливи са хората от такива семейства.

9

Анонимен

преди 4 години

Тия признаци се появяват, ако някой е ЗАОБИКОЛЕН от арабско- турски Шпиони, които го ИЗНЕРВЯТ с шум от аларми и кучета..Човека се разболява. Става комплексар... И за да се оправи, човека ,трябва да изгонят тия араби и турци- крадци и наркотрафиканти..

8

Анонимен

преди 4 години

Според мен не зависи от възпитанието. Поне моите наблюдения са такива. Може би и не винаги е отрицателна черта. Няма как да си артист без да си самоуверен и с желание да се самоизтъкнеш. Полезно е и за ред други професии. В личен план обаче е най-малкото досадно.

7

До 1

преди 4 години

1 много точно е изброил признаците,но някой се е припознал и хака минусите.

6

Анонимен

преди 4 години

Хапчетата

5

Анонимен

преди 4 години

Мдаа, Повелителят на мисирките.

4

Анонимен

преди 4 години

По-голям нарцис от банкянската Магнолия няма

3

Анонимен

преди 4 години

Няма как да покажете на нарцистична личност, че е нарцистична личност. Така че тезата на цялата статия е пълна скръб.

2

до 1

преди 4 години

Генерал Борисов?

1

Psyhologist

преди 4 години

Признаци:1.Постоянно повтаряте "Аз".2.Обожавате да ви показват по ТВ.3.Не търпите никакви критики.4.Обожавате постигнати постове и звания, макар и получени не съвсем законно.Например кмет, генерал, премиер, доктор на науките, и т.н.5.Обичате да говорите за успехите си (макар и постигнати от ваши подчинени) и не траете да ви показват грешките. Никаква самокритичност.6.Обичате да ви снимат, особено при контакти с известни личности.7.Обичате тактилни контакти (прегръдки,целувки, отърквания)