40

Златко

преди 4 години

Банско е чудесно място за зимен и летен туризъм! Ако наистина финансовото състояние на общината не е добро, то единствената вина за това може да се търси в предишния кмет, който се изявяваше като нещо подобно на феодал и е разписвал финансово-неизгодни договори!

39

Marinela

преди 4 години

Ммдаа! Интересно. Само да се знае Ръководството на Банско е същото без Икономовия, Сашето Въчковата беше дясната ръка на Икономовия до 2017 год. Заедни с Баненски правеха обществените поръчки и строителството в Банско. Оклепаха водния цикъл, окрадоха бая. Икономов ги усти, скараха се и те напуснаха. А д нес ще ревизират себе си. Въчкова е в управата на банско от 2007 год , вечния зам.кмет. издокара краваров., сега и икономов, ред е на кадев. Митето русковото е на общинска софра от 2007г

38

Шофер

преди 4 години

Като във всички общини има поставени хора който нищо не разбират от работата си така ще е

37

Коко

преди 4 години

Гешев бившия кмет е от гроб него ще го разследвамели или тиквата не е наредил нали си голяма работа давай ама баира май е голям значи ако се погледне те отстрани хем ще ревете хем ще се смеете защото и мъката голяма и простотия непрогледна като пролетна мъгла

36

???

преди 4 години

Източваме, а, хайде сега в пандиза, да гго източат! За назидание на останалите

35

Waffen SS

преди 4 години

""Община Банско е в тежко финансово състояние""От дописката се разбира,че общината е в тежко състояние,но бившият кмет е в цветущо,такова.Хвала на човека ,прегърнал неолибералните ценности

34

Анонимен

преди 4 години

Е, тази новина кърти!Колко трябва да е лаком човек, за да е такава ситуацията!?!

33

Анонимен

преди 4 години

Между 2500 и 4000 автомобила дневно се качват на пистите. Едни хора от Общината прибират по 12 лв на кола на ден. Това са между 30 000 и 48 000 лв всеки ден. Или средно по 1 200 000 лв на месец или над 4 милиона на сезон . Е така ,без нито лев инвестиция, само събиране ...... Бедни били ?

32

Аааа

преди 4 години

Лифта е 35лв. !Порцийка пържени картофки ..10лв. !Нощувка от 100 нагоре на човек !Хиляди туристи...! И никакви инвестиции !Къде са парите бе...?

31

Леле

преди 4 години

Ако Банско е бедна община, какво да кажат общините, които нямат скъп курорт (дори за Европа) , стотици хай тек хотели и тълпи богати туристи от западна Европа, Русия и т.н.Едно кебапче 5лв........лифта 20лв..Къде отиват тия кинти ? ?А данъците от Супер, Хипер, Мега...жилищните комплекси колко са ? И къде са ?

30

Абе

преди 4 години

***,наясно ли сте как се харчат тези средства и кой взима решенията за такива суми?Кмета изпълнява решенията на общинския съвет,има контролни органи!Прав е ББ ,бла-бла!

29

Анонимен

преди 4 години

Къде са 70 хиляди, къде са 7 милиона...Май и сегашната управа не е много цвете за мирисане и се оправдава с предишната.

28

Off

преди 4 години

Кмето на Цеко!

27

Анонимен

преди 4 години

Община Банско е в тежко финансово състояние-----------Мъ що тъй, ве?Нъл уж куроти, бизнес, англичани, германци...Де са парите, бре, айдуци!?Бах таз Сифония, Бах таз корупция Бг!!!!!!Нема лабаво, бате!!!!!Мойто си е мое, а чуждото дважди повече!

26

Off

преди 4 години

Явно кмета е бил доста крадлив. А нещо за позлатените тоалетни чинии няма ли да напишете? А за разрешителните за строеж на хотелите, които със сигурност не са декларирани като приход? Има мнооого още...

25

Анонимен

преди 4 години

Разбрахте ли защо България никога няма да се управи?Крадене,крадене и пак крадене,независимо кой е на власт!На ход са борците срещу корупцията Гешефтара и ...Белият дом!

24

Сата НАТО

преди 4 години

Докато не започнат да ни управляват националисти истински да обичат родината си все така ще е-------Да нямаш предвид *** от "Възраждане", дето е безработен, но изплаща вила с 30-годишен кредит?

23

Анонимен

преди 4 години

Банско един ден ще се сгромоляса епично и за това са си виновни самите банскалии. Прости планински диваци.

22

Анонимен

преди 4 години

Ами за да станеш кмет на Банско излиза скъпо.

21

Снежинка - стотинка

преди 4 години

Абе думи нямам...