133

баба мара

преди 4 години

абе къде е сватът с просташката усмивка как се спотаива само а иначе не слизаот телевизора

132

Анонимен

преди 4 години

Дали ще го върнат за да се разпее ... :)

131

Tom

преди 4 години

Разумните хора вярват ли,че Божков ще бъде върнат? Ами ако го върнат и се разприказва,знаете ли какви чудеса ще излязат за последните десетина години. Всичко тук е само......бла,бла и пушек. По добре е да се говори за Божков,отколкото да се пита за водата и ***-евтини трикове за зомбита.

130

ЦСЗ

преди 4 години

Ако Гешев намери ЕДНО доказателство за " МОКРА ПОРЪЧКА " ..ще пойска най- тежкото наказание - ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР без право на замяна ...еи така ...за назидание

129

Анонимен

преди 4 години

Така е , ако се върне и проговори бисипи-то ще остане само членска маса.

128

Анонимен

преди 4 години

поне има какво да пишат весникар4етата, ште върнат Бошков Колкото върнаха и Цветанов,1 от тях ако се върне жив и си отвори устата,предполагам по4ти вси4ки клю4ови фигури от последните 20 години които са ни управлявали 6 вле3нат в затвора,ТАКА 4Е ЗАБРАВЕТЕ ГИ ,НЯМА КОИ ДА ГО ДОПУСНЕ ТОВА ДА СЕ СЛУ4И

127

Анонимен

преди 4 години

Ама как навреме се изнесе! Каква интуиция! Шегувам се

126

Отговор

преди 4 години

До Въпрос Вчера!

125

Анонимен

преди 4 години

До BossСамо така Boss! Отлично се целиш изстрел в 10-та! Сега може да се запита наивно: Кой го закриля? Нищо не е приключило!

124

Константин

преди 4 години

Да не се обаждат бойко и гешев на тези телефони. Не бих се изненадал.

123

Boss

преди 4 години

До Хм! Доносник на ДС

122

Shark

преди 4 години

Така лии, и защо чак сега. Досега къде спаха тея със сигналите? Чакаха партайгеносето да им даде знак, нали? Колко получават за един сигнал?

121

На Хера Мустака

преди 4 години

Всяка герберска бабичка с партийно поръчение да пусне сигнал срещу Черепа. #ME TOO# по герберски.

120

Анонимен

преди 4 години

"Абе те му приписаха на Черепа и убийството на мъжа на Лечева,но тя самата каза,че това са глупости и не е вярно"Тогава излиза, че тя го е направила.

119

Хм!

преди 4 години

Бил се занимавал с далавери на Магурата през 80-те на миналия век. Не се е чуло да е задържан за забранената тогава търговия със "западна" валута. Какъв е бил тогава?

118

redordead

преди 4 години

смях в залата - бил един от най-опасните лица след 1989 - а дали съдебна отговорност ще понесат и тези властимащи, които от 89-та са го знаели - защото за Божков, Ганчев, Домуса и малките деца знаят, че въртят престъпни схеми...ама то не става тия неща без да имаш гръб...

117

Въпрос

преди 4 години

А Корнелия кога ?

116

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКолкото и да пишете за Божков,той вече няма да се върне.Вече има жени които ще свидетелстват срещу него че ги е изнасилил.А те не са една и две.-----------------Абе те му приписаха на Черепа и убийството на мъжа на Лечева,но тя самата каза,че това са глупости и не е вярно,гледай предаването на Диков!Колкото подкупа на Иванчева беше истина,толкова делото за Божков.

115

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да пишете за Божков,той вече няма да се върне.Вече има жени които ще свидетелстват срещу него че ги е изнасилил.А те не са една и две.Забравете за него.

114

Анонимен

преди 4 години

Телефон на доверието Ванчо Гешефта.За изнасилване от Божков - изберете 1За двойно изнасилване - изберете 2За тройно ианасилване - изберете 3За забременяване от Божков - изберете диез За аборт от Божков - изберете двойна звездаЗа снимки на секс със Божков - от ГешефтаГешефта гарантира вашата неанонимност!