282

до к.41

преди 4 години

До АнонименВие от следствието се промъкнахте покрай прокурорите в съдебната власт, макар че твърде много се родеете с дознателите и мястото ви е там. Стигнахте дотам, че вече се оплаквате на ВСС, та дори и на посланиците (най-вече на Мустафата) и искате персонално съдебната власт на USA да ви вземе на абордаж и да ви постави да управлявате България... Не вземат депутатите от НС да се съпикасат и да ви върнат там, където ви е мястото - в изп.власт. При Д.Кирилов - като филиал на USA.

281

Въпрос

преди 4 години

Вие, следователите, вдигнахте гребена. Вече се оплаквате навън от съдиите. Кажете къде в системата "съдебна власт" има думата "прокурорска" или пък "специализирано-прокурорска СпП"? Нито пък лелеяната от вас "следователско-прокурорска съдебна власт"? Бихте ли обяснили какво правите в съдебната власт? Вие сте "братовчеди" на дознателите. Гл.прокурор снове из страната заедно с гл.секретар на МВР. Обединявайте се с тях!

280

иванчо

преди 4 години

ЦРУ - действа в България.ХВАНЕТЕ ШПИОНИТЕ.

279

1

преди 4 години

барни,за освобождаване си ти, и началника ти,как позволявате на мустафа херо да се намесва,във вътрешните работи на една суверенна,демократична и членка на ЕС,каквато е България.

278

Tom

преди 4 години

А кога ще бъде уволнена цялата съдебна състема. Хора не разбирате ли,че държава без читава съдебна система,не е държава. Защо тогава се чудите,че сме каймака на утайката.

277

marquise

преди 4 години

Докато не се представят доказателства от Държавния департамент на САЩ, уличаващи съдия Андон Миталов в корупция, съдийската колегия при ВСС няма да приеме действия по раглеждането предложението на Министъра на правосъдието. Така, че за сега се налага г-н Кирилов да се въоръжи с търпение.

276

Сата Н

преди 4 години

Мене ме е срам, че в българската съдебна система е назначен за съдия такъв ка *** като Миталов, който работи срещу държавата и даже не се показа да каже две думи за обяснение. Бийте му шута без право да да заема държавна длъжност.

275

Ludoto Lenche

преди 4 години

...niama nachin da nakarate balgarite da namrazim Rusia ! Kakvoto I da pravite ! Priateli s amerikanchite nikoga niama da badem ! Te nikoga ne sa imali priateli ! Niama I da imat !!! Tka izjiviavashtite se ,kato "gospodari na sveta " .imat samo lakei !!! S rusia I ruskia narod sme svarzani karvno I ot mnogo vekove !!! Proumeite go !!! Poviarvaite mi ...niama nikakvo znachenie ...kakvi banici se e naucila da pravi gospoja H. Mustafa !!!

274

СДС демократ

преди 4 години

Барни Ръбал -президент

273

Анонимен

преди 4 години

А мисирките от съдебната власт няма ли да защитят своя колега?Къде са доказателствата за корупция?Утре ще изкарат всеки българин,който е отишъл на екскурзия в Русия корумпиран.КЪДЕ ВИ Е ДОСТОЙНСТВОТО,БЕ???

272

Анонимен

преди 4 години

Това нещо на снимката е позор за всяка нормална държава.

271

ОНЗИ

преди 4 години

Абе ЕВЛОГЕ къде си тръгнал бе - ами утре когато не си на власт как ще излезеш на улицата да си купиш кафе бе *** !!!!!

270

Анонимен

преди 4 години

И защо?Това че ит друга държава са си решили нешо, заради техни СК рождени, бе значи нищо!!!

269

Ха-ха

преди 4 години

хайде да не са всички, ама 2/3 от магистратите са за черен печат. И хич не им е зор за САЩ. Тук им е по-добре

268

Гражданин

преди 4 години

А къде са доказателствата, че съдията е виновен? Май като при комунизма - имало данни.САЩ се държат като Сталин и това е мракобесие. А нашите послушковци са навели глави и папкат и изпълняват. Виж, ако бяха посочили с доказателства, каквито безспорно имат нещо за Цветан Цветанов, ББ, Цецка Цачева и позабравената вече Искра Фидосова, за която се говореше, че събирала вересиите направо в Сърбия - тогава щях да повярвам, че САЩ са демократи - ама не са. Бойко си бил куче,ама тяхно куче и го пазят.

267

Ludoto Lenche

преди 4 години

...na snimkata -amerikaanski sluga !!! Tozi bi napravil vsichko,koeto mu zapoviadat gospodarite mu !!! Neshto mai mnogo zapochnaha da nagleiat ot Koziak !!! Vreme e da gi natirim zad Goliamata voda !!! S tiah I vsichkiat im obslujvasht personal ot nacionalni predateli !!!

266

Не е за вярване...

преди 4 години

...че правосъден министър може да предложи уволнение за съдия само на базата на недоказани с нищо обвинения в корупция. При това от чужда страна...

265

Направо дебилна

преди 4 години

Кой крив кой прав не знам,но физиономията на снимката е направо ***.

264

Анонимен

преди 4 години

Ако захлебят и нас,не само вас и ние ще считам че е по-добре да ни управляват американците.Но така нема начин да се съгласим-вие да лапате,а ние да драпаме,драги марионетки в мезонетки.Въпрос на вкус,казало кучето и си облизало з...

263

u2

преди 4 години

До бгИ това по-скоро е добре...Защото видяхме какво става когато страната ни се управлява от ""великата"" Рассия...