103

Анонимен

преди 4 години

Когато човек е ***, портмонето е празно.

102

ЧЕСТНО

преди 4 години

В интерес на истината в момента в България се живее добре. По форумите има дежурни ***, които убеждават четящите, че не е така но те за това са ***. Във големите търговски вериги не можеш да се разминеш от купувачи. По улиците от коли. Всяко семейство и в най изостаналото село има по две, три коли. Бабите хвърлят хилядарки на измамниците. И какъв е изводът ?

101

камунист

преди 4 години

Стига ми хляба и солта които имам! Така казват всичките ***!

100

и цял свят дя е твой

преди 4 години

Като не си здрав за кокво ти е?

99

който има парички -

преди 4 години

До скитникобичат си го всички!!!!!!!!!!!

98

ДОЙЧЕ ВЕЛЛЕ

преди 4 години

В Българя е ЕВТИН ЖИВОТА и СКЪПО СЕ ЖИВЕЕ.......................

97

скитник

преди 4 години

Смешна статия. Ако пък попитате японец за потмонето , че било празно....,какво ли ще ви отговори? Че е щастлив!? Или австрлиец с празни джобове....Аман от драскачи.разберете едно. Имате ли парици всеки ден е празник.Нямате ли...., сте .............

96

пенка

преди 4 години

Наистина на кое да вярваш? Че не е евтино - истина е. Но пък, дойде ли празник, народът пощръклява и ГКПП-ата не могат да поемат екскурзиантите. Нищо лошо, дано и повече да стават. Но храната ни излиза скъпо, жилищата - също... и вс. друго. И в това време народът харчи ЯКО!

95

Бунгар

преди 4 години

Българите никога не са виждали и консумирали качествена храна. Никога в България не е имало истинско телешко месо например.Не говорим за гуми и ластици...Природна средиземноморска риба също. Риба от ферми не е това което е добро, а у нас има само такава.. Примери безброй...Когато човек не знае и не е виждал,а и пък ако е гладен като българите, всичко що годе което става за ядене му се вижда супер...

94

Анонимен

преди 4 години

Германците се ожалили,че харчат 10% от доходите си за храна.А питат ли ни нас,българите,че 60% от доходите ни отиват за храна?

93

Анонимен

преди 4 години

Затова тичаме у Сърбия и Македония за храна щото е всичко без пари ей така за хубави очи дават ти всичко ,а у България било пък евтино. Егати заглавието !!!

92

до 92

преди 4 години

Е кой му е виновен на тоя беден народ, както казваш??? Далай Лама ли? Тръмп ли, Сорос ли. Ами толкова си може тоя народ. Едни народи са богати, други бедни. Такива са чиповете в завод Електроника, какво да се прави.

91

Анонимен

преди 4 години

аз взимам 900 лв и всичко ми е ефтино -трябва бачкане а не писане

90

5

преди 4 години

До АнонименПроизвежда произвежда ...вече 10 години едни и същи некадърни управници !

89

Анонимен

преди 4 години

Обожавам КФС,но например пилетата там ги мият с хлор и всичкото им е такова - с химия!Химията е направена,за да има мирис,цвят,вкус и повече да привлича клиентелата и да е дълготраен продукта,но де факто качествата на храната са лоши и вредни.

88

Анонимен

преди 4 години

България страната на еспериментите - нищо не произвежда всичко внос храни, коли , дрехи и ***, мръсен въздух, беден и вече някъде жаден народ, пенсии и заплати ниски, цени високи.

87

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАбе стига си писал глупости,в Германия храните са по-качествени от Холандия,която използва доста химия,а за зад океана да не говорим,там ги заливат с вредни,токсични храни и ГМО!

86

Американ

преди 4 години

До АмериканПразните глави дават минуси по-долу, не се осъзнават. Затова си остават празни.

85

Анонимен

преди 4 години

Хора,киселото мляко се прави за 5 минути след 5-6 часа престой е готово,а сиренето отнема малко повече време,но също се приготвя по много лесен начин,купете си домашно мляко и си произвеждайте си сами сирене,кашкавал,че дори и масло(с миксера).Сиренето ако се постави в каче(дървена каца) и солена саламура в хизба(на хладно),може да издържи цяла зима.Не се хранете с отрови,химикали и с токсични продукти домъкнати кой знае откъде на майната си или са ГМО инженеринг!

84

Американ

преди 4 години

Празната глава води до празно портмоне; празното портмоне е указател за празна глава.