89

Zapoznat

преди 4 години

От край време на всички митнически пунктове е така. То ако трябва да се спазва закона кьорав митничар няма да остане, щото навсякъде е така. И само на митниците ли? Просто тези са нямали късмет, нали трябва да се отчете борба с корупцията.

88

Анонимен

преди 4 години

До 89Ми мноо ясно бе, ко ми са обеднял тика ... аре марш!

87

Анонимен

преди 4 години

Българина много мрази далаверата, ама тая в която не участва. Иначе по сайтовете всеки мрази корупцията, но ако има възможност ще прави същото като митничарите. Цялата смяна лъже, маже и краде каквото воже.

86

дон

преди 4 години

До Антибиотик Когато ти си бил на баща си в панталона той ги е плащал ,затова сега има пенсия.Напикалник

85

факт

преди 4 години

така е от солунската митница на сетне!

84

Въйй

преди 4 години

Абе този *** е като бог Шива има сто ръце и краде със всяка ръка

83

Антибиотик

преди 4 години

До гражданинТочнно пък ти пенсионера, който не плащаш осигуровки и ДОД издържаш държавните служители!

82

Анонимен

преди 4 години

Аде сега ..ако не бяха италианците да се обадят кой се интересуваше от далаверата,и комисии и кметове,и областни и министри са замесени ,и тук е подобно,сърби и турци казали,и нашите пък не знаели!

81

Анонимен

преди 4 години

,,Онова пиянде шефа на митниците Георги Костов до кога ще е под чадър? Докато си плаща!!!!!!!!!!!!

80

Dido

преди 4 години

Ама то имаш избор бе - не даваш и те проверяват, ако си изряден само ще ти изгубят времето!Ама ще си изгубят и тяхното! Зора на тия дето са подали сигнали е, че искат да не ги проверяват без пари.Т.с. далаверата да работи само за тях!

79

Бг схеми

преди 4 години

Определено е престъпна група .Чуда са ако не искам да взимам пари и пък съм на пост .После другите ще ме линчуват .Гледали ли сте филма Шофьорът с Велко Кънев ...

78

Анонимен

преди 4 години

От както има митници се дават пари да не проверяват!В

77

Анонимен

преди 4 години

Просто изтръскват сегашните и ги пращат на заслужена почивка (не в затвора) и на тяхно място ще назначат нови хищници.

76

Анонимен

преди 4 години

Е. баси и корупцията и чудото. Вярно ли бе? Че вече сме 2020!!!! Явно това си ни е в кръвта, алъш вериш, подкупчета, рекет.... Ами не се чудете защо хората се спасяват навън от тази действителност. Преди 15 години когато и аз предпочетох да живея навън, беше същото май нищо не се е променило. Че май и по зле е станало??? Аз нищо по различно не виждам от латинска Америка или арабския свят, а иначе се бием в гърдите че сме европейци. *** си е ***.

75

Автогол

преди 4 години

Напишете къде няма корупция, това ще бъде по интересно. Предлагам много чести контролни проверки във всички институции,без да бъдат предупреждавани предварително във пресата или по друг начин! И естествено много строги наказания!

74

Анонимен

преди 4 години

На МУХОБОИКО хората !!!

73

Анонимен

преди 4 години

Онова пиянде шефа на митниците Георги Костов до кога ще е под чадър??

72

само да попитам...

преди 4 години

Само да попитам - Митниците не са ли подчинени на Горанов? Гаф след гаф!!! КОЙ го е страх да му иска оставката?! Защото този "тефлон" няма да си я подаде никога.

71

Гошо

преди 4 години

Ще взимат при тия заплати как няма да взимат...Морал няма вече...

70

Анонимен

преди 4 години

*** до един. Иначе всичките тия реват как депутатите крадяли. А вие, останалите ***, си мълчете, ако не си плащате данъците до стотинка. Всеки месец заплатката в плик, ама иначе другите крадяли. Само от подобни тарикати като вас икономиката губи милиарди годишно.