23

горката...

преди 4 години

Толкова се пъне да я харесаме, а хич не й се получава. Ама хич!

22

До 15

преди 4 години

Така е. Не разбираме от музика българите. Само ти и нейните 30 фена разбирате от музика. Дебеланата Темерут пълни стадионите в щатите. Затова си прави реклама в този сайт. Защото иска да превземе и българската сцена.

21

ТемеРут

преди 4 години

Рут, преотривай се другаде!

20

Тони

преди 4 години

За пръв път я чувам тая....

19

Щирлиц

преди 4 години

Някакъв ужас,някакъв хел.

18

Анонимен

преди 4 години

"Жената си пее, канят я за концерти по целия свят. Това е достатъчно. Оценена е,където трябва,а вие си драскайте на воля глупостите тук!" - благодарим за позволението, точно тва смятаме да направим! Като е толкова вървежна и успяла и прочие бла-бла, що толкова се дразни, че някои не я харесват? Би трябвало да не й пука, ако беше вярно, нале? Аз само исках да кажа, че яко се е ояла. Заоблила се е. Доста. Да спре дюнерите.

17

музикант

преди 4 години

рут колева,.........?

16

Анонимен

преди 4 години

Реалната информация от рейтинга на коментарите - Рут Колева има поне 30 приятели, което си е за завиждане.

15

В лицето

преди 4 години

Прилича на пита кашкавал.

14

Анонимен

преди 4 години

Хвалебствен коментар за Рут Колева получава 20 лайка за 10 минути, другите са изтрити или имат много пръстчета надолу в рамките на същите 10 минути. Кого си мислите, че заблуждавате? Подобни акции не дават никакъв резултат. Просто така не се прави реклама.

13

Мнение

преди 4 години

В България няма култура за слушане на музика в този стил,в който пее Рут. В България са вървежни само чака-рака ритми,или разни псевдо поп ''песни'',лишени от всякакъв смисъл! Аз лично много харесвам Рут и е истинско удоволствие да слушам песните й. Албумът й Confidence. Truth ми е фаворит за сега. Впрочем,същият беше и в селекцията за наградите Грами! Жената си пее, канят я за концерти по целия свят. Това е достатъчно. Оценена е,където трябва,а вие си драскайте на воля глупостите тук!

12

Анонимен

преди 4 години

Нямам нищо против тази жена и певческия й ентусиазъм, с нищо не ми пречи, но интервюто определено поражда въпросите колко струват пътувания, престои и звукозаписни услуги от Шанхай през Пекин до Ню Йорк и Чикаго и как от кого точно се плащат тези разходи. Предишните публикации за въпросната певица (освен скандалите й) бяха също за екзотични екскурзии.

11

Анонимен

преди 4 години

Пише се ПОРЪЧКОВА СТАТИЯ! с цел реклама Ама днес Валери каза СТОП

10

Анонимен

преди 4 години

Пресмива се на гласа на Деси Добрева, а се рекламира като певица. Като е толкова добра певица защо се рекламира?

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7Може да пее, но не може да измисли песен, която да стане хит в България и затова не я слушат.

8

аз

преди 4 години

Аз се сещам, за няколко . И да, факт е, че дамата се реализира по-добре извън България, за което е жалко. Тя просто не прави компромис с музиката, която прави. Също жалко е, че в България не се цени стойностната музика, дълга тема е какво се върти по радиата , как се стига до там да те въртят постоянно там и т.н. Ако си наистина непредубеден, потърси нещата на дамата, намират се лесно, има ги и free...

7

Анонимен

преди 4 години

До RoДа, "Oceans".

6

Анонимен

преди 4 години

Ти не можеш да пееш бе момиче. Сигурно само съседите ти те слуушат.

5

Ro

преди 4 години

Някой сеща ли се за една песен на Рут Колева? Не се заяждам... може би е по-популярна в чужбина?

4

Блъско

преди 4 години

Коя е тази женица, че пишат за нея?