20

Сборище

преди 4 години

Преди сексуалните девианти бяха по-малко,а сега едни сексуални девианти награждават други такива. Холивуд - сборище на извретеняци.

19

eврейския празник

преди 4 години

Променило се е нивото - ако до 70-те американците правеха тук-таме стойностни филми, в момента всичко е негледаема идиoтия, като за нивото на тамошната друсана публика.

18

Истината

преди 4 години

Жокерът" е адски стойностно произведение. Разказва историята на психично болен човек на име Артър Флек, който живее в общество, което се разпада морално и материално. Хората са егоисти и се държат грубо един с друг. Не се интересуват от болката на Артър, а го мачкат и унижават, защото е уязвим, слаб и не може да им отвърне. Добре де, това не описва ли съвременното западно общество? Не го ли виждаме това всеки ден и в Бг?

17

Анонимен

преди 4 години

В последните няколко години Холивуд се самонаграждаваше с расово толерантниЧарли Чаплин, според собствената му книга, е частично от ромски произход по линия на баба му.

16

до 15

преди 4 години

ако е така лошо - това значи, че Юдеите губят контрол и скоро ще направят 3-та Световна за да вземат пълен контрол!

15

Анонимен

преди 4 години

Никой не гледа вече Оскарите, пълна боза и пълно с гейове и лесбийки които се мислят за нещи повече от нас.Вижте им рейтинга, потънал е на минус от доста години ...

14

Ари Голдберг

преди 4 години

Братята и Сестрите ми, пак ще се СамоНаграждават!!

13

F5

преди 4 години

Все така умишлено осакатяват и убиват актьори!

12

идея 22-ва карата

преди 4 години

Ако някой бозаджия се сети да пусне боза "Оскар", ще има успех.

11

Анонимен

преди 4 години

"Твърди се, че това се дължи на слабата му популярност в Холивуд по онова време"Ето това хич не се е променило. В последните няколко години Холивуд се самонаграждаваше с расово толерантни, ЛГБТ толерантни и патриотически толерантни дотам, че да загуби всякакъв смисъл за хората, които наистина харесват качествено кино.

10

Някой си

преди 4 години

@Владимир Вл. Шаломов нещо против свободата на мнение ли имаш?

9

Владимир Вл. Шаломов

преди 4 години

До ined"91 години едни евреи раздават награди на други евреи"Нещо против евреите ли имаш ?

8

do 2

преди 4 години

Да той е, номиниран е за най-артистично падане за дуспа

7

Жо

преди 4 години

ЧАРЛИ ЧАПЛИН се явил инкогнито на конкурс за имитатори на Чарли Чаплин.Всички състезатели били облечени и дегизирани като Чарли Чаплин.Истинският Чарли Чаплин се включил към участниците в конкурса и се класирал на Второ място.

6

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Променило се е това, че преди се е гледало повече качествата на самия филм и актьорската игра, а сега политкоректната му насоченост.Днес разни "спецове" и кинокритици се опитаха да внушат, че видите ли играта на Хоакин Финокс в "Жокера" била отлична, но филмът не струвал ...Не само, че играта на Финикс е брилянтна, но самият филм е изключително стойностен и доста по-различен от общата боза, която се предлага от Холивуд.Ако не дадат на Хоакин Финикс "Оскар" за това му изпълнение всичко е фарс

5

Валентин Тодоров

преди 4 години

Суетата и блясъка на церемонията са си същите.Разликата е,че ако в първите 50 години истински стойностните филми като "Гражданина Кейн" или "Кръстника" са били игнорирани за сметка на по-лесно смилаеми бози,сега лесно смилаемите бози са всичко което Холивуд дава на света.

4

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Нищо не се е...променило;едни снобари се правят на...интересни за много пари и баламите гледат и...премаляват от...кефф.

3

ined

преди 4 години

Нищо не се е променило, 91 години едни евреи раздават награди на други евреи

2

Анонимен

преди 4 години

Това Лечков ли е на снимката??И той ли за Оскар?

1

Анонимен

преди 4 години

Сега питаме: Филмът хубав ли е или е предложен за Оскар. Преди това не беше така.