100

Мен

преди 4 години

Много ме заболя за детето. Аз днес карах с сина си колело, той кара пред мен аз след него, очите ми са на четири. Постоянно му подвиквам да забърза ли, да спира ли, и той ме слуша. Знае че ще направя винаги най-доброто за него. Никога не бих тръгнал с него в планината, зимата абсолютен абсурд. Преди мен един написа че лятото шанса да се върнеш е 99% според е по малък, 95%. Зимата е 50% на 50%. Планинска застраховка вина ги правя. Лятото е 6лв на ден за 1000лв покритие. Правя си за 3000лв

99

saki

преди 4 години

Е Леонадро Ди Каприо прекоси цяла Америка през зимата ,полуизяден от мечка, плува в ледените води на реката,падна от 100 метра с коня и спа в корема му,като през цялото време беше с мечото наметало. Ей това е корав артист.

98

Waffen SS

преди 4 години

""Издирваните баща и син били на Ботев по маратонки""Пак добре,че можеше да са по джапанки и по къси гащета.Глупостта е дар божи,но някои прекаляват с него

97

итетака

преди 4 години

Да тръгнеш неподготвен в СтПланина, която дори и през есента взема жертви....много Омно...

96

Анонимен

преди 4 години

Не знам що за "култура" е това, да тръгнеш с маратонки в планината през зимата.

95

Остава и да са

преди 4 години

по къси панталонки!? Няма да се научи българина как се ходи в планината. Години наред само за самонадеяни планинари слушаме, а разходите за диренето им са за сметка на други много нуждаещи се болни дечица на които не достигат пари за лечение.

94

Тра-ла-ла

преди 4 години

Малоумието е затрило не един и двама...

93

Анонимен

преди 4 години

Гората ми е като у дома,защото израстнах в гора и покрай река през ваканциите,научих се да кръстосвам горите от баща си,който беше самородна пътна карта на всички пътеки из Балкана,тренирах и алпинизъм,но не го препоръчвам,освен за информация как да си справяте в тежки условия.И ще кажа само едно- подготвяйте се преди да се разхождате из гората и никога,ама никога не правете планински разходки или преходи през зимата или лошо време!През топло време шанса да оцелеете е 99%,а през зимата 1 %.

92

Анонимен

преди 4 години

Важното е,че са живи и здрави,останалото не е толкова важно.

91

ogin

преди 4 години

ДАно ги спасят,да би мирно седяло не би чудо видяло бг поговорка

90

Анонимен

преди 4 години

До 76Със сигурност бащата не е наред. Казвам го като човек с опит и наблюдения на такива.

89

Анонимен

преди 4 години

До 82Ох... Нищо не знаеш. Виждала съм какви ли не. Носи си газов пистолет в планината, но няма вода.

88

Анонимен

преди 4 години

Бащата е от онези, решили да направят сина си мъж. Като го умори. Цър вул.

87

нещо не е наред

преди 4 години

Пастрока не го разбирам!Майката пък хич!

86

Анонимен

преди 4 години

До мишо бирочетоми акъла им колко твоя бе каскет. Стига им колко да могат да си завържат обувките и да целуват портрета на Путин.

85

Анонимен

преди 4 години

Издирваните баща и син били на Ботев по маратонки!фенове на ***

84

Анонимен

преди 4 години

Някой вече написа , че с морето и планината шега не бива , ..... ами верно е!

83

Анонимен

преди 4 години

Все оше има хора,, които не гледат метео новинитв май. Три дни преди фронта хората говореха, че идва опасно време, опасно време за града, за селото , па планината най-вече ,...... а камо ли за излет в панината , .....безотговорност на н -та степен . Жалкоо !!!!!!!:(

82

мишо бирочето

преди 4 години

метеоролог беше българската думичка :-) дано да намерят детето и баща му. и да като се наложи ще платим за хеликоптера. порко сам ли плащаше за бистришките тигри, сам ли плаща като ходи до давос на частно посещени да намачка мяховете на сфинетка и да му се смеят на форума и т.н. утре ще се случи нещо с теб и преди да викнем хеликоптер ще почнем да те джобим за застрахователна полица.

81

мишо бирочето

преди 4 години

добре бе нали миналата година някой почина там. мислете бе хора. не останахме. катерил съм ботев лятото и щях да спя на заслона там ама както беше 30 и кусур градуса като доде неква буря от север, облаци, порой, студ, хубаво че ни подслони пичагата на телевизионна станция горе че щеше да е доста мършаво изживяване. а там батко кюмбе, топла вода, легла... пей сърце. Господ да го поживи климатолога.