25

Анонимен

преди 4 години

златен дубъл за уефски = фалит+окръжна група

24

Анонимен

преди 4 години

Какъв адвокат на Божков е тоя,този Боян е някакво смахнато ***,вижте му фейсбука и си направете сметка дали Черепа ще реши да се дозакопае с този Свинчо.Той си мисли че познава всички мутри,но ги е виждал само на снимка!!!

23

Анонимен

преди 4 години

къде е прокуратурата всички парични средсва отправени кЪМ ФК ЛЕВСКИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАПОРИРАНИ В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА ЗАЩОТО БОЖКОВ ИМА ДА ВРЪЩА ПОЛОВИН МИЛИАРД ЛЕВА КЪМ ДЪРЖАВАТА ТАКА ЧЕ ТЕЗИ ПАРИ АКО СЕ ДАВАТ ТЕ СА НЕЗАКОННИ ТРЯБВА ДА СЕ ПОДВЕДАТ ПОД ОДГОВОРНОСТ И И ШЕФОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ

22

1

преди 4 години

Всеки Вторник, целият леФски на опашка за заплати в ОАЕ, а както е тръгнало скоро може и в Ислямска държава да ходят. Където е им е шефчето, там са и те.

21

Анонимен

преди 4 години

Един комарджииски мафиот ще спасява Левски !!!Само като чуе това перверзно словосъчетание Левски ще се обърне в гроба си !Комунистите - русофили се подиграха с имената на нашите възрожденски апостоли, слагайки ги в устата на алкохолизирана, дрогирана *** да вие по стадиони, улици и площади "долу Левски, долу Ботев, долу Раковски,...плюейки на славната ни История, докато пълнеха центъра на София със съветски символи, паметници, както и улици, булеварди, училища със съветски имена !

20

Анонимен

преди 4 години

"Божков е обещал финансова стабилност в Левски поне до лятото"....ХА-ХА-ХАПредполагам това е някаква първоаприлска шега..........

19

Току що

преди 4 години

Законът за хазарта беше гласуван.Лотарията вече може да бъде само държавна.А иначе Божков може да издържа Левски.Въпросът е ,дали ще го направи.

18

1914

преди 4 години

До АнонименНИКОЙ НЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ЛЕВСКИ, ДЖЕНДАРМЕЙЦИ УМРЕЛИ

17

До 9

преди 4 години

Пак не си внимавал цска го няма, защото така решиха собствениците, че ще е по-добре да самозакрият стария и да се въплатят в кожата на Литекс-Ловеч, че да не ходят в другите дивизии. Не забравяй вие се самозакрихте със съгласието на феновете, защото беше платено на кюстендилеца и компания да се прокара тази реторика и прасчовците без да мислят бурно подкрепиха собственото си самозатриваме, дори хвърляхте камъни по собствените си юноши и деца. България помни.

16

Анонимен

преди 4 години

Имало едно време един отбор, казвали му ЛеФски. Не бил нещо особено, само дишал въздуха. Хванали ги да крадат и им разтурили кочинката с булдозери. Сега никой не си ги спомня вече, само Божков си харчи милионите и си чеши черешите в Дубай

15

Минувач

преди 4 години

Е, никой не е безсмъртен - ДА, обаче точно тоЗ толкоЗ данъци е укрил, че цитатът на адвокат често е супер смешен!

14

Анонимен

преди 4 години

ДОВИЖДАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ...........

13

Think

преди 4 години

Химлер я се успокой малко и си пий хапчетата. И спрете да пишете, че е задържан...Може просто да напишете "се намира в ОАЕ и очаква решението за екстрадацията си".... още повече с оглед на това, че си пие коктейлите всеки ден....

12

Мартин

преди 4 години

До 10 и като изхвърлим Бойко кой да сложим? Тази дето докато Бойко прибираше на дребно тя четеше милиарди с Костов ли? В момента просто наглее за власт.. Която няма да получи

11

левскито

преди 4 години

ей в гроба се въртите от злоба припоци

10

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

Той щото спонсора на Чавдар Етрополе , оп Литекс, оп ЦСКА , джуджето Ганчев е света вода ненапита. Какво стана със захарта?!? Пукате се от яд ли припознавани?!?

9

HeinrichHimmler

преди 4 години

Телетата не са последвали съдбата на ЦСКА все още, въпреки че имат повече дългове, само защото мутренската ни държава им пази гръбчето, начело с поробителя на българския народ - Боко Методиев Борисов, известен още като мутрата СИК-аджия от Банкя, без грам мозък и без чужд език, станал премиер, като дал дупе на американците! Ние държава нямаме, очакваме да имаме футбол! Стига деление на сини, червени, оранжеви, розови и какви ли не! Време е да изхвърлим мутрите от управлението на държава и спорт!

8

язе

преди 4 години

Е как ще стане, нали всички негови и на лотарията сметки били запорирани? Или ще плащат на ръка, разнасяйки чувалите с пари? Или някой лъже за запорите?

7

абсурд

преди 4 години

Държавата на абсурдите. Това още веднъж доказва, че хората с много пари могат да си правят каквото си искат от където си искат. А обикновеният човек, държавата го разкостя за норматив и го смазва.НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА"

6

Анонимен

преди 4 години

Истински българин! Вие ... с какво сте помогнали, де го хулите, а?