51

Бахуро

преди 4 години

Значи излиза, че Турция и Русия се ритат по кокалчетата, но за сметка на Сирийците. Под Сирийците разбирам мирното нормално нерадикализирано население, което иска само едно - да води нормален и що-годе спокоен живот. Отвратително...

50

Ytr

преди 4 години

Фобре че съм се родил турчин! Според коментарите Турция не били я харесвали ами как ще я харесват като Турция не се поддава на манипулиране. България я харесват защото цял свят я манипулира както си иска боллуци, чуми, птичи грип схеми за пари колкото искаш по магазините имитиращи продукти. Цял живот бачкаш за тази държава за да умреш накрая в мизерия с това ли се гордеете българи?! В Турция се пенсионирват на 45 години лекарствата за пенсионерите са безплатни!!! Това ли са лошите турци😂😂😂

49

Анонимен

преди 4 години

Един задава въпрос за правомерността на войските в Сирия. Г-н Правомерност, ти разбираш ли юридическия смисъл на това понятие и може ли да ни дадеш неговата легална дефиниция, според материалния произход на правото и кумулативната на него правоспособност? АКО ТОВА ГО НАПРАВИШ, ЩЕ РАЗБЕРЕШ И ОТГОВОРА НА ГЛАДКОМОЗЪЧНИЯ СИ ВЪПРОС! ПРЕДИ ДА СЕ НАПЪНЕШ, ПИЙНИ СИ "ТЕБОКАН" - ЗА ОРОСЯВАНЕ НА МОЗЪЧНАТА СИ КУХИНА И ДАНО ТИ ПОНИКНЕ ...МОЗЪК!

48

Анонимен

преди 4 години

А ТУРЦИЯ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ...НАДЦЕНЯВА! ТЯ ВЕДНЪЖ ЗЛОУПОТРЕБИ С РУСКИЯ СУ-27 И РАЗБРА, ЧЕ Е ЖАЛКО АНАДОЛСКО ДЖУДЖЕ, КОЕТО ГО ОЧАКВАШЕ ПЪЛЕН КРАХ И РАЗГРОМ. С ТИПИЧНИТЕ СИ ОРИЕНТАЛСКИ ТЕМАНЕТА НА *** СЕ ИЗВИНИ И ПЛАТИ ЗА СТАНАЛАТА ГРЕШКА. СЕГА ИСКА ДА НАСТЪПИ МОТИКАТА ЗА ВТОРИ ПЪТ. РАЗЛИКАТА ЩЕ Е ТАЗИ, ЧЕ КРАЯТ НА ПРИКАЗКАТА Е ИЗВЕСТЕН. ИМА ПОСЛЕДЕН ШАНС ДА СЕ ПОПРАВИ УТРЕ, А АКО НЕ, ОЧАКВА Я...НЕОЧАКВАНОТО!

47

Анонимен

преди 4 години

Малко ми е трудно да си представя как Либия е проблем на Турция. По - скоро петрола там е проблем на ердоганчовите юнаци.

46

Анонимен

преди 4 години

Руските войски са с официална покана от ЗАКОННОТО ОФИЦИАЛНО ПРАВИТЕЛСТВО НА Сирия. Всички останали там са нахакали войската си незаконно и с чисто алчни и агресивни намерения.

45

Анонимен

преди 4 години

турция много ми прилича на хитлер мир пари далавера с русия и накрая ги нападна през 1941

44

ЕЕМ

преди 4 години

Турските войски били неправомерно в Сирия, а нима Руските и Американските правомерно са там.

43

Анонимен

преди 4 години

А И ТОЗИ НЯКАКЪВ СИ МИНИСТЪР-ПРОПАГАНДАТОР НА F-35, А С ТОВА ОЧЕВИДЕН РУШВЕТЧИЯ ЗА ТЕХЕН ЧЕРЕН ПЕЧАТ, АМА НАЛИ НЕ Е БЪЛГАРСКИ СЪДИЯ, ОЩЕ НЕ Е РАЗБРАЛ В КИЛИЙНОТО УЧИЛИЩЕ, КЪДЕТО Е ИЗУЧАВАЛ ТЕНЕКИДЖИЙСКИЯ СИ ЗАНАЯТ, ЧЕ НЯМА НИЩО, КОЕТО ДА СЕ СКРИЕ ОТ РУСКИТЕ РАДАРИ, ВКЛ. ТЕЗИ НА СУ-35, КОЯТО НОВА ВЕРСИЯ Е СУ-35С /S/ И Е С НИЩО НЕОТСТЪПВАЩ НА ПЕТО ПОКОЛЕНИЕ! НЯМА РАВЕН НА СЕБЕ СИ !!!

42

Анонимен

преди 4 години

А Турция щеше да е в толкова по-благоприятна позиция, ако вместо да се дръвчи на НАТО с руски ракетки, си бяха вързали гащите. Сега Либия нямаше да им е проблем, и Сирия вероятно също.

41

Анонимен

преди 4 години

ТУРЦИЯ ТАРИКАТСТВА И ИГРАЕ СПОРЕД СВОЯ ИНТЕРЕС С ВСЕКИ, КОЙТО Й ИГРАЕ ПО СВИРКАТА. ВРЕМЕ Е ДА Й СЕ ДАДЕ УРОК, ЧЕ ТЯ Е В ПОЗИЦИЯТА НА МЕЖДУНАРОДЕН АГРЕСОР И ТЕРОРИСТ НА ТЕРИТОРИЯТА НА СУВЕРЕННАТА ДЪРЖАВА СИРИЯ И ТАМ НЯМА РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ПРЕБИВАВАНЕ ОТ ЗАКОННОТО СИРИЙСКО ПРАВИТЕЛСТВО. СУВЕРЕНИТЕТЪТ НА СИРИЯ Е ОКУПИРАН ОТ ТУРЦИЯ, НА КОЕТО Й СЕ ВЪЗРАЗЯВА ЗА НАПУСКАНЕ НА СИРИЙСКАТА ТЕРИТОРИЯ И ЕРДОГАН НЯМА КАКВО ДА СЕ ПРАВИ НА ОЩИПАХА ХАНЪМА И ЗАКОНЕН ВЛАДЕЛЕЦ НА ТЕЗИ ЗЕМИ.

40

Анонимен

преди 4 години

В района никой не обича турците - нито Сирия, нито Египет, нито Иран, нито Грузия... За Гърция и България да не говорим. Румъния, Сърбия и Македония... Ако и руснаците ги изоставят ще бъдат напълно изолирани. Пожелавам на България Ердоган да спре Турски поток. Това ще е нещо хубаво за България.

39

Анонимен

преди 4 години

Ако Ердо затвори Турски Поток Путин ще възроди Южен Поток. Ще го построи за няколко месеца, тъй като инфраструктурата е готова. И ще наложи такива санкции на турчетата, че могат да забравят за туризъм, селско стопанство и автомобилна индустрия. А те друго нямат.

38

Анонимен

преди 4 години

Ердо свали 2 самолетчета за по 10 милиона едното и после щяха да го свалят от власт само хотелиерите, а какво да говорим за производителите на плодове и зеленчуци и на авточасти, които изнасят основно за Русия... После не можеше да свари да се извинява. Сега си представи това + добре въоръжени кюрди с руски инструктори и поддържана от руската авиация сирийска армия...

37

Анонимен

преди 4 години

Ако Ердо затвори Турскио Поток много скоро неговата армия не само ще се наложи да излезе от Сирия, но и ще се наложи да се отдръпне едни 400 - 500 километра навътре, понеже тези територии ще станат сирийско - кюрдски. Потока е единствената причина, поради която ердо си развява байрака в Сирия.

36

Анонимен

преди 4 години

Сирия генерирала разногласия... Не Сирия се опитва да завземе турски територии. Доколкото знам е точно обратното. Много изнагляха. Това трябва да очакваме от турците - за нападнат и нас. Трябва сериозно да се подготвим, да изгоним всички турци, понеже са агенти на анкара и да затворим границата!

35

Анонимен

преди 4 години

Чорбалан се пъчи като петел на ***, а другите му гледат сеира.

34

Родопите

преди 4 години

Еджнаду Куаказ, Джебхет ан-Нусра, Султан Мурад, ал-Каида са съюзниците на Турция в Северна Сирия, кофти работа, няма как Русия да ги търпи, то те са опасни и за самата Турция в дългосрочен план, трябва мирно решение за конфликта

33

Анонимен

преди 4 години

Никой не се интересува от мнението на турция, тя няма думата.

32

Анонимен

преди 4 години

Проблемът е в джихадистките организации, подкрепяни от Турция, те са опасни за Русия и стабилността на тази страна, понеже са пришълци в Сирия дошли именно от бившите Съветски Републики, тоест Турция се осланя на несирийски бойци и това пречи на намиране на мирно решение на конфликта, плюс че Турция не признава легитимното сирийски правителство